- 29 Eylül 2015
- 162
- 407
- 103
- 33
- Konu Sahibi Uyeolmakistiyorum
Alfa kadın omega erkek problemi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alfa kadın omega erkek problemi
Cok tatli bi aileniz var masallah dert buysa
Söylensin möylensin yapıyo ya siz ona bakın.
Hasta karısına dırdır edip bir bardak su vermeyenler var.
Biraz şükür.
Aman boşver bütün gün elinde telefon koltukta pineklese ne yapçan bırak şımarsın adam ne güzel işte
Ben eşiniz gibi biriyim. Tam olarak beni anlatmissiniz.
Eşim muzurluklarimdan bazen o kadar çok bunaliyo ki başka odaya kaciyo. Kızımla oynarken bazen sakarlikla kendimize zarar veriyoruz hatta. Esim bize kizinca cok uzuluyorum, Cok eglenceli şeyler yapıyoruz halbuki
Hasta olursa da her şeyi yaparım ilgilenirim ama hakikaten böyle söylenirim. Çünkü gerçekten eşim kendisine hiç bakmaz hiç ilgilenmez. Hasta olunca da aşırı naz yapar.
Ama eşimi çok seviyorum ya takılma bunlara. Inan kötü niyetimiz yok bizim. Arasan bizim gibisini bulamazsin bak o derece iyi niyetliyiz yani![]()
Biraz çocuk gibi olan sizssiniz.En ufak hareketine anne gibi azar çekmişssiniz.Kendisi de hasta olmasına rağmen herşeyi üstlenmiş.Bu kadar abartmayın.
Haha doğrudur vala , 3 çocuklu say sen kendiniYa bir yerden sonra cocuk bahcesi gibi oluyor, kafa kaldirmiyor.
Ciddili bi seyler anlatiyorum vaaaaaay bee top dedigin boyle atilir diye donuyor ya o topu her yerine sokusturmak istegi doluyo icime
İki cocugumuz var, bizim bebelerden daha cok oynuyor adam yav toplarla :/
Adam bi anda böyle olmadıysa büyütmüşsünüz evet hastalık psikolojisi herhalde. Ay bi de lütfen ara bozulunca koca kişisi demeyin bu adamlara ya sanki dış kapının mandalı gibi![]()
Boyle muzurluklar iyi hoş da,hasta olunca keyfsiz olunca vs cekilmiyorlar![]()
Öyle demeyin canım eşim kocam deseniz anlarız. İlk falso da adamları yabancı muamelesi yapmak tuhaf geliyo bana takdir sizin koca sizin istediğinizi deyin yoksaCanim esim kral esim adamsiiinn demek gecmedi icimden
Gicigim zaten gicik es kisisi demisim oh iyi demisim
Ay dur dur bi daha diyim
Gicik es insani
Gicik insan
Gicik pissss
Bunda abartip dert edecek ne var gayet eglenceli bi es bence keşke benimkide öyle olsa çünkü bende öyleyim laflarada gelince bencede şaka gibi bişey söyleme tarzindan belli yani buyutmeyin
bence gayet de ideal bir koca ilgili , eğlenceli .siz hep mi böyle huzursuzluk çıkartma meraklısısınız yoksa hastalık huysuzluğu mu?
Burada nispet sevilmeyenlere evli olmayanlara nispet yapıyorsun konu sahibi yapma.