Üçünün içinde ama suan onun sözü bir olarak biliyorlar. Ben çok kötü hale düştüm. Nasıl ifade edicem kendimi hatam büyük ama yemin ederim pişmanlık duymuştum hatta o nişanlı arkadasım ya o diğerie vakit ayıramadım pişmanım dediğinde gidip bak nişanlı olan pişmanmış niye öle dedik gibi dediğimde ben onun ne olduğunu iyi niliyor ya boşversene demişti..Ben şimdi şunu anlayamadım samimi üç arkadaştık dedinizya fitneci kız 4. Kişimi? Yoksa o üçlünün içindemi..Bu arada dünyanın sonu değil burada ifade ettiğim gibi yüzlerine de özür diler ifade edersin ama güvenlerini kırdığını düşünüyorum.sana daima temkinli yaklaşırlar yinede.
ALTTAKİ BİR YORUM DAHA AÇIK ANLATTIM KIZLAR TAM ANLAMAYANLAR İÇİN..merhaba bayanlar.. ben çok kötü bi duruma düştüm istemeden. Şöyle ki biz üç arkadaşız yakındık, arkadaşlarımdan biri nişanlı ve bende nişanlısının abisiyle sevgiliydim. Her derdimi anlatırdım ben bunları, diğer arkadasımla nisanlı olan biraz mesafe olmuştu, gelip beni hep doldurup bir şeyler sölerdi, işte o yaranmak için yapıyor, onun akıl hocalarıya sen baş edemezsin, gözde olmak için elinden gelen yapar o, işte bak diğer kızın götünden ayrılmıyo sırf nişanlısıyla akraba diye, hep beni doldururdu. Sonra benimde sevgilimle olan bir mutlu anımı ona anlattm buda çarpıtarak sanki sevgilim gelinlerine laf söllüypmuş pozisyonuna getirdi. Sonra ben kardeş arası bozan pozisyona geldim. Düştüm. Bilmiyorum suan aileler ne biliyor ama çok utanıyorum hiç öle bir niyetim yoktu bile.. neyse sonra ben herşeyimi o kıza anlatırdım benim içime öyle işlemişti ki dost bildim, sonra bana işlediği tüm o fitnelerle ben nişanlı arkadaş için kötü düşünüyordum, mesajda ona atmıştım, sonra bu mesajları ona göstermiş, benim sevgilim bir konuda bana kızıp arkadaşlarına görüşmüceksin demişti, halbu ki bir problemi yoktu bende bu durum kızlara yansıyınca ortalığı toparlamak için yalan dolanla iş yaptım kimse birbirini kötü bilmesin diye kabak benim başıma patladı. Resmen ortalığı karıştırmış oldum.. çok üzünüm. Ona nasıl güvendim bilmiyorum. Tüm arkadaşlarımı kaybettim. Sevgilimdende ses seda yok. Onu çok kötü hale düşürdüm sanki kardeşine ve nişanlısına laf eder gibi. Ben böle olsun istemedim. Yemin ederim hiç kötü niyetim yoktu. O kız her gün gelip bana o samimyetsiz, aman abartmasın sen napmışsın ki, yok öle yok böle, dedim kendi dedikleirnide dedin mi ki dememiştir. Şimdi sıyrıldı olaydan ben salak olduğum için tüm olay bana patladı. Napabilirim, düzelmez demi artık. Nasıl bakcam insnaların yüzüne beni çok yanlış tanıdılar artık.. çok:/
Başka bir yorumda farklı yazdım onu okurmusunuz valla çok üzgünüm konuyuda nasıl anlatcam bilemiyorumbirkaç defa okudum valla anlamadım. bdv'ye imla kuralı da konsun, varsa okunsun
Daha anlaşılır ve net yazmalısın. Anlaşılmıyor.merhaba bayanlar.. ben çok kötü bi duruma düştüm istemeden. Şöyle ki biz üç arkadaşız yakındık, arkadaşlarımdan biri nişanlı ve bende nişanlısının abisiyle sevgiliydim. Her derdimi anlatırdım ben bunları, diğer arkadasımla nisanlı olan biraz mesafe olmuştu, gelip beni hep doldurup bir şeyler sölerdi, işte o yaranmak için yapıyor, onun akıl hocalarıya sen baş edemezsin, gözde olmak için elinden gelen yapar o, işte bak diğer kızın götünden ayrılmıyo sırf nişanlısıyla akraba diye, hep beni doldururdu. Sonra benimde sevgilimle olan bir mutlu anımı ona anlattm buda çarpıtarak sanki sevgilim gelinlerine laf söllüypmuş pozisyonuna getirdi. Sonra ben kardeş arası bozan pozisyona geldim. Düştüm. Bilmiyorum suan aileler ne biliyor ama çok utanıyorum hiç öle bir niyetim yoktu bile.. neyse sonra ben herşeyimi o kıza anlatırdım benim içime öyle işlemişti ki dost bildim, sonra bana işlediği tüm o fitnelerle ben nişanlı arkadaş için kötü düşünüyordum, mesajda ona atmıştım, sonra bu mesajları ona göstermiş, benim sevgilim bir konuda bana kızıp arkadaşlarına görüşmüceksin demişti, halbu ki bir problemi yoktu bende bu durum kızlara yansıyınca ortalığı toparlamak için yalan dolanla iş yaptım kimse birbirini kötü bilmesin diye kabak benim başıma patladı. Resmen ortalığı karıştırmış oldum.. çok üzünüm. Ona nasıl güvendim bilmiyorum. Tüm arkadaşlarımı kaybettim. Sevgilimdende ses seda yok. Onu çok kötü hale düşürdüm sanki kardeşine ve nişanlısına laf eder gibi. Ben böle olsun istemedim. Yemin ederim hiç kötü niyetim yoktu. O kız her gün gelip bana o samimyetsiz, aman abartmasın sen napmışsın ki, yok öle yok böle, dedim kendi dedikleirnide dedin mi ki dememiştir. Şimdi sıyrıldı olaydan ben salak olduğum için tüm olay bana patladı. Napabilirim, düzelmez demi artık. Nasıl bakcam insnaların yüzüne beni çok yanlış tanıdılar artık.. çok:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?