Başıma da öyle bir dert var ki.. pişmanım

Suç birazda sende. Baskasini gelip sana kotuleyen gidip seni de kotulemez mi sandin? Hemde onun doldurmalariyla elti adayina bilenmissin. Kimin arasi kimle bozuksa kimle yarisiyosa birak aralarinda ne yaparlarsa yapsinlar. Baskasinin lafiyla kin doluyorsa baskasina buda ilk hatana tuy diker. Su saatten sonra ya sende herseyi seffafca anlatir ayibin varsa ozrunu diler iliskine devam edersin yada hicbisey olmamis gibi davranir bastan bozulan aile iliskileriyle gidebildigin kadar gidersin

Teşekkürler. Özür dilemem lazım ama utanıyorum. Beni çok yanlış anladılar hatamda var ama çok çok yanlışta anlaşıldım.. ben onları seviyorum bir anlık sinir öle dolduruşla laflar etmişim. Bilmeden konuşmuşum. Samimiyetsiz buluyorum bende demişim. Affeder mi elti adayım, veya sevgilim gelip bir kez beni dinler mi. Hiç ses çıkmad daha

Suan cok utandigin icin oyle buyuk bir dert gibi geliyor. İnsanlar ne hatalar yapiyor bu ne ki. Yeterki telafi etmeyi bil. Guzel bir uslupla içten bir konusmanin duzeltemeyecgi hic bisey yok. Onemli olan kendini dogru ifade edebilmen

Konuyu tam anlayamadim (2. Mesajinizi okumama ragmen hala tam cozemedim kim kime ne demis ne etmis) ama genel hatlarıyla siz yapmadığınız bir konudan dolayı ara bozan insan konumuna dusmussunuz sanirim.
Bu hep boyledir, biri gelip size yakin oldugu birini gömüyorsa sizi cok sevdiginden degil karakterszi oldugundandir. En kucuk firsatta da sizi başkasına gomeceginden emin olabilirsiniz. Bazilari bundan beslenir. Hayat tecrübesi iste. Zamanında benim de basima geldigi icin biliyorum ben de bu insanlari. Ben soyle yaptim, hepsini ortak bir buluşmaya davet ettim. Benim kacacak bir durumum yok gelin yuzleselim dedim. Ve tabii ki bu ortaligi karistiran insan gelmedi diger arkadas geldi ama ben de o zamana kadar laf tasimayayim diye sakladigim her seyi soyledim. Konustuk cozduk, taslar rayina oturdu ve aklanmis oldum. Siz de boyle yapabilirsiniz madem sucsuzsunuz. Yuzlestirin ve herkes taslarini döksün.

Aa siz de mi konustunuz arkasindan yasiniz küçük herhalde tecrubesizliginize veriyorum. Hayatınız boyunca bir daha asla disardan birilerine aile bireyleri hakkında dedikodu yapmayın. Hele hele eltiymis gelinmiş gorumceymis bunlari anneniz disinda kimseyle paylaşmayın gidin özür dileyin guzel bir dille. Bence duzelmez ama en azindan kavgali olmazsiniz.

Düzelmiş gibi görünsede unutulmaz asla. Artık o arkadaştan önce Elti
Gerçi elti sıfatını burdaki konulara göre kullandım ama ben eltimi gayet severim ve görümcem eltim ve ben arkadaş gibi takılırız. Sorun olduğunda hemen noluyo bu nedir dediğimiz için çözülür ve yanlış anlaşılmalara sebep olmaz. Sizde gerekirse arayın arkadaşınızı.

Düzelmez demi. Ama ben ona hiç yanlış yapmadkm bu zamana kadar belki beni anlar.. çok büyük hata yaptım. Ama pişmanım. Gene arkadaş olmasın ama beni öle bilmesin.. sevgilim gelip benimle konuşurmu oda sildi attı. Ama gelip keşke yanımda dursa pişmanlığımı bilse beni tanıyorsa görse.. ben böle olsun istemedim..

Yazdiklarini bi kendin okusana canim ozet gecip sonra bze anlat.kim ne soylediyse hepsiyle yuzless karsilikli sende kim cevirdiyse lafi nisanlann ve abisinn karsinda soylettir nasil dedigini zira eger ole demek istemediysen

Kız nişanlı aileye girmiş sayılır sen daha sevgilisin dış kapının dış mandalı yani.Bu is düzelmez artık sevgilin yanında değil zaten.

Ben safım salagım kandırıldım demeden sinirle öyle konuştum deyip özür dile.Düzelmez bu iş ama olsun sana ders olmuş olur. Bi daha da doldurusa gelip kimsenin dedikodusunu yapmazsın

Evet ayne. Böle.. ben hep o kıza dedim ben dışardayım ben istemem aralar bozulsun ben gidiciyim bu düşüncede olduğumu bile bile nasıl sölemez nasıl biz istemeden doldurduk demez birbirimizi. Evet düzelmez. Demi. Kimsw inanmaz bana samimiyetime..

O sizin boğazınızı sıkarak nefessiz bırakan sevgiliniz mi aramıyor?
Aramasın ne güzel işte her hayra bir vesile gerek bırak hiçbiriyle görüşme.

Yanlış anlama ama ben bile inanmadım işler bozuldu diye üzülüyosun sen ortalığa çıkmasa yine yapardın dedikodunu.Düzelmez ders olsun sana bu ışte kızdan özürünü dile gec.Sevgilinle falan konuşup kendini küçük düşürme hic

Ben pişman olmuştum, bunlar bir kaç ay önce ki konuşmalardı, konuşmuyorduk artık. Hatta ben gidip o kıza bak nişanlı olan pişman vakit ayıramadığı için böle dedik ama üzülüyor demiştim oda ya ben onun ne olduğunu biliyorum boşversene gibi laflar etmişti

Eski konularına baktım da bence çoktan sevgilim dediğinden kurtulmuş olman lazımdı. Yok boğazımı sıktı yok beni aşağılıyor yok ben bu değilim beni bu hale getirdi yok egoist bir adam. Şimdi de çok pişmanım diye konu açıyorsun insanlar böyle enteresan...

Günlük hayatta da derdinizi bu şekilde mi anlatırsınız? Kaç yaşındasınız?

Kendi dilimizi doğru düzgün yazıp,konuşamıyoruz ki daha...
İmla hataları neyse de yazdığınız cümleler çok bozuk anlaşılmıyor. Kendinizi ifade edebilirseniz daha çok yardımcı oluruz.

Bu ne karışık bir anlatım sen konuyu bildiğin bildiğin için kendince anlatmışsın ama biz birşey bilmiyoruz ona göre anlat bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…