Başıma da öyle bir dert var ki.. pişmanım

hem anlamadım hemde keşke bazı kelimeleri kullanmasaydınız..

Okumaya başladım hiç bişey anlamadım. Noktasız virgülsüz karmakarışık olmuş

Ö
Bu ne karışık bir anlatım sen konuyu bildiğin bildiğin için kendince anlatmışsın ama biz birşey bilmiyoruz ona göre anlat bence
arkadaşımın dolduruşuylada sevgilimin gelini olan arkadaşımın samimiyetini sorguladım, hakkında laf ettim. O arksdaşıma güvenip herşeyimi anlattım. O arkadasımda ssvgilimle gelini hakkında dedikodu yapmışısz gibi lanse etti. Sevgilimde beni dinlemiyor istemiyorum diye ben bilmeden çok büyük hata yaptım yani. Herşeyi bitti tek kaldım. Herkesi kaybettim o arkadasım ama onlarla. Özü sözü bir oldu. Neyse sanırım bu bana büyük ders oldu. Bedelini ödicem

Özür mesajı atın ilgili kişilere. Sonra da çıkın hayatlarından.
Bir daha da ne siz oradan oraya laf taşıyın ne de laf taşıyan insanlarla arkadaşlık yapın.
Bu kadar rezillik çıktıktan sonra o sevgiliden ve o aile ilişkilerinden size hayır gelmez.
Önünüze bakın.

E dedikodu yapmissin zaten. Sevgilinle yapmadiysan arkadasinla yapmissin. Madem 3 samimi arkadassiniz niye birinin demesiyle digerini kotu biliyosun. Sen zaten taniyosun onu. Yapabilecegin tek sey nisanli ciftlere kardesinizin sucu yok, biz kendi aramizda konustuk, kiz size farkli yansitmis diyeceksin. Dunyanin sonu degil baska biriyle mutlu olursun adam vazgecmis senden anladigim kadariyla.

evet, ama yüzüm yok kimseye demeye bir şey. Konular gün yüzüne gelirse derim yada bilmiyorum napcağımı. Evet sevgilim istemiyor. İstememek güvenmemekte haklı..

açıklamışsın ama gene anlamadım

arkadaşın hakkında sevgiline kötü mü konuştun?
O da gidip kardeşine mi söyledi?
kardeşi de siz benim nişanlıma ne diyosunuz diye abisine mi küstü?

Haklısınız. Keşke böle olmasaydı. Keşke o kızla hiç konuşmasaydım. Aklıma girmesine izin vermeseydim. Dahada hayır gelmez bilirim. Bedelini ödemek zorundayım. Ama inan hiç kötü niyetle bir şeye kalkışmadım sinirle onla bunla olan oldu. Çok üzgünüm özür mesajı atmaya bile yüzüm yokmuş gibi hissediyorum

açıklamışsın ama gene anlamadım

arkadaşın hakkında sevgiline kötü mü konuştun?
O da gidip kardeşine mi söyledi?
kardeşi de siz benim nişanlıma ne diyosunuz diye abisine mi küstü?

Hayır nişanlı arkadasım ortak arkadaşımız var o beni nişanlı arkadasım hakkında yaranmak için yapıyor, samimiyetsiz gibi cümelerle doldurdu hep geldi konuştu bende konuştm yani biribirmizi doldurduk sonra gitti bunları söledi. Ben ona bi olay anlatmıştım giidp onuda nişanlı arkadasa sevgilimle biz onun hakkında konuşuyormuşuz gibi lanse etti. Sevgilimle konuşup bunu anlatmam lazımdı geç kaldım smdi knşmak istemiyor. Yani bilmeden sinirle herşeyi maf ettim öle düşünmezken arabozucu oldum. Hakta ettim güvenerek bir şeyler anlatarak. Şimdi bedelini ödemek zorundayım işte napayım öyle pişmanım ki bu konuma düştüğüme

bence sessiz kal bi süre
ya da herkesten kendini yanlış ifade ettiğini söyleyip özürlerini ilet.
sonra da derin bir sessizliğe gömül.
özrünü kabul edip etmemek sevgiline kalmış
kimseyle de bi başkası hakkında konuşmamak lazım ama oluyor işte bazen böyle şeyler.

Kötü niyeti falan geçin...
dedikodu yapmışsınız işte. Bunun iyi niyeti mi olur?
Neyse geçmiş olsun. İsterseniz hiç bir şey yapmayın. Eğer konuyla ilgili aralarından biri size bir şey söyler yada yazarsa o zaman dilersiniz özür. O da tekrar bir araya gelmek için değil, yaptığınız hata olduğu için.
Kimseden ses çıkmazsa da boşverin yapacak bir şey Yok olan olmuş..

sen yazdıgını anlayabildinmi ? cidden soruyorum ?

bu konuyu zaten anlamadım da
siz size şiddet gösteren psikopat sevgilinizle tekrar mı barıştınız geçmiş olsun
hayatınız artık bitmiş vaziyette
daha çok uğraşırsınız elti vs. ıvır zıvır işiyle
bunlarla uğraşmak yerine onlardan kurtulup geleceğinize bir adım atsanız daha iyi değil mi

git acik acik boyle boyle oldu diye anlat yoksa o senin yerine anlatmaya devam eder gerekirse elindeki mesajlari goster ya da seni bu duruma dusuren fitneyi ara konustur. bak benim tel konusmalarini kayit eden bi program yuklu mesela bisey olunca konusmalari dinletiyorum konusmalari kaydet ve dinlet digerlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…