Başıma geldiğine inanamıyorum

Belkide bir buçuk y il önce tatile gittiği kadındır? Eskort değil ama bildiğin uzun süreli ilişki gibi geldi bana ;(

Allah bu erkekleri napsın emi.Daha ne istiyorsun sen dimi pişman olucağın şeyleri niye yapıyorsun. Yazık değil mi karına yuvana..Valla canım ben bu konuda asla benim eşim yapmaz demiyorum çünkü erkeklerin ne düşündüklerini biz anlayamayız. Asla yapmaz diye dediklerim bile yaptı gözümün önünde çevremde.Allah şaşırtmasın mı denir ne denir bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun

Hala devam ediyor olman...

Bence de inanmalisin eşim beni bırakıp tatile nasıl gider ya 30 yaşından sonra evlenmiş bekarken ne b...k yerse yicek boşa evlenmedi evlenince ailece gidilir sonuçta artık ailesi var bence onun daha önceki kirigidir mesaj yazan aralarında ne geçti onu Allah bilir daha ne denir bilmem Allah akıl fikir versin ıslah etsin

O kadar üzüldüm ki eski konularına baktım. Eşin çocuk istemiyormuş, senin her zaman alımlı bakımlı olmanı istiyormuş falan resmen eşin sana eğlence hayatına düşkün olduğunu açık açık mesajını vermiş neden ısrar edip illa çocuk yaptın bu adama???? Böyle bir tanıdığımız adam vardı evli 2 çocuğu olan eşi kendi halinde kapalı bir kadındı. Adam kadına baskı yaparak ve aldatarak elinde maymun etti adam ne derse isterse kadın onu yapıyor aldatmasın diye inş sende öyle olmazsın.

Bebek istemeyen eş,tatile binbir yalanla giden eş,arkadaşlarıyla cluba doğum günü kutlamaya giden eş,çok mutlu ve aşk dolu bir evlilik ? Bilemedim.. Ama bu olaya da şaşırmadım.

Geçmiş geleceğin aynasıdır.Diyecek başka söz yok malesef.

Bişi olmadığına inanmıyorum.. öylesine numarasını alsa neden mesajlaşsınlar.. belli ki kadında da numarası varsa ...

Eşin senin böyle bişeyini yakalasaydı ne yapacağını sor.. çocuğumuz var sana bi şans daha veriyorum dicek mi??kararını ona göre ver..

2 sene önceki eşinizin ikide birde günlerce ortadan kaybolduğu zamanlar da dahil mi herkesin hayalindeki aşkınıza

Eşiniz ona mesaj atmadan o neden gülücük atsın eşinize. Belli ki konuşma, mesajlaşma olmuş öncesinde. Birlikte olmuş mu bilemem ama konuşmuş olduğu kesin.

Ne koca zafiyetiymiş bu yahu. Ne yaparsa yapsın vazgeçmiyor, ağız kokusunu çekmeye devam ediyorsunuz elin oğlunun. Gözünüzün önünde mi yapması lazımdı daha inanmanız için? Önceki konularınızdan belli işte ,yıllardır aptal yerine konuyorsunuz .
Ya bir de merak ediyorum fuhuş yapmış olması herhangi bir kadınla beraber olmasından daha mı affedilir sizin için?!

Siz mi eşinizden beklemezdiniz?
Beyniniz eskiyi resetliyor mu?
Eski konularınıza bakarsanız o Ada'mdan herşey beklenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…