EvetEskort kadını bankacı diye kaydetmiş. Doğru mu anladım?
Sizi üzmek istemem ama telefon açılırken kadını hoparlöre veriyorum diye uyardıysa bir şeyler olmuştur. Önlem alın Allah korusun bunun hastalık kapması vartelefon açılırken hoparlöre veriyorum dedi ben tabi yıkıldım şoka girdim dünyadaki bütün erkeklerden beklerdim eşimden beklemezdim . Aradan zaman geçti ben sinir krizi geçirdim akşam oldu itiraf etti . Parayla çalışan bir kızmış öylesine almış numarasını Can sıkıntısından henüz olmamış birşey ama ben yakalamasaydım düşünmek bile istemiyorum.
kafamın basmadığı yer benim de orası.. O da vajina bu da vajina. Yaw arkadaş evlatlarının anasını üzdüğüne evliliğinin içine ettiğine deydi mi?? Hani öbür kadındaki başka türlü bi şey olur ama yok hepsi aynı.. Tövbe Yarabbim ya sinirden kanım çekildi buz kestim yine..Bu erkekler neden bu kadar doyumsuz ve ne arıyolar anlamak mümkün değil.
Çok üzücü ama şöyle bir gerçek varki bunca şeyin üzerine hiçbirşey olmadığına asla inanmazdımHer insanın hayalimdeki aşkı yaşadığım 10 yıllık bir ilişkim var 4 yıllık evliyim eşimle birbirimize çok bağlıyızdır uzun uzun anlatmak istemiyorum ama mutlu bir evliliğimiz var zannediyordum. Dün eşimin telefonundan kayınvalidemlerle görüntülü konuşuyorduk kızımı görmek için aramışlardı Ayse hanım garanti bankası diye bir numaradan WhatsApp mesajı geldi gülücük atmış gülücükten öncesi yok silinmiş Mesajlar bende bir yandan kızımı gösteriyorum görüntülü bir yandan eşim anlamdan mesaj attım soru işareti bana naber yazdı bende neden güldün yazdım yine gülücük attı tekrar naber yazdı profil resmine bi girdim dudaklar o biçim saç baş bildiğiniz havalı bir kız bankacı tipi asla yok telefonu kapattım elim ayağım boşaldı eşime soruyorum saçmalıyor ara diyorum ne diyim bankacı kadına pazar pazar diyor sana pazra günü naber yazıyorsa arayabilirsin dedim zar zor aradı telefon açılırken hoparlöre veriyorum dedi ben tabi yıkıldım şoka girdim dünyadaki bütün erkeklerden beklerdim eşimden beklemezdim . Aradan zaman geçti ben sinir krizi geçirdim akşam oldu itiraf etti . Parayla çalışan bir kızmış öylesine almış numarasını Can sıkıntısından henüz olmamış birşey ama ben yakalamasaydım düşünmek bile istemiyorum. Dünden beri yalvarıyor anlık bir hataydı diyor ama dayanamıyorum 1 yaşında bir kızım var bir yanda o gözümün önünde bir yanda bu yaşadığım anlatabileceğim kimse yok size içimi dökmek İstedim lütfen kırıcı olmadan destek olun bana
Parayla çalışan bir kızmış öylesine almış numarasını Can sıkıntısından henüz olmamış birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?