Başıma geldiğine inanamıyorum

Haklisiniz ama belki meslegi filan da yoksa cocuguna bakamaz diye ayrilmiyordur. Eger ailesi de destek olmuyorsa

İyide zaten eşin hamileyken seni bırakıp tatile gitmiş. Tek yada etkek arkadaşıyla gittiğine inandınmı ? Saf olmayın herşey ortada. Gardınızı ona göre alın. Boşanmayacaksın zatende iyice süründür bari ne diyelim

Kk kadınlarına bayılıyorum. Baştan sona her yorumu okudum ve en sona geldiğimde zaten daha önce aldatılmışsın onu gördüm, o kızla büyük ihtimal bir şeyler yaşanmış.
Aslında aşk dolu bir evlilik değil ama işte seni o psikolojiye sokmuş sanırım.

Bende aldatıldım. Eski kocam kızı aradığında söyleme dememe rağmen eşim yanımda bana inanmıyor gibi bi cümle kurdu. Sinirden deli oldum.
Ama affettim çünkü salaktım :)

Neyse zaten sonra yine olmadı her şeyin birikmesi falan boşanıyoruz şu an. Beni üzen ise emeklerim ve hayal kırıklıklarım ama bu da geçer.

Çünkü ben sana söyleyim birinciyi yapan ikinciyi yapmış sen affet üçüncüyü de yapar.. Ki bunlar senin bildiklerin, belki daha fazlası da vardı?

Eski konularınızı okudum ve eşinizin yaptığına hiç şaşrımadım. Zaten sizi daha önce de aldatmış, arkadaşımla tatile gidiyorum diyerek, 2 yıllık evli iken, size çirkinsin kilolusun diyormuş. Üzgünüm ama bu mu herkesin isteyeceği aşk?

2 sene önceki eşinizin ikide birde günlerce ortadan kaybolduğu zamanlar da dahil mi herkesin hayalindeki aşkınıza
Karisi 3 aylikken "arkadasiyla " tatile gitmis, telefon bile etmemis, telefon edince kizmis. Arkadasinin boyle bir tatilden haberi bile yok, ama herkesin hayalindeki aşk. Adam çok mu zengin acaba?

Parayla calisan hatun gulucukle mulucukle ugrasmaz. Oncesi vardir bunun. Tabiki de yattim kalktim diyemez cekinir. Allah sabirlar versin. Esinizi affedersenizde emin olun ya devam eder bu iliski ya da tekrarlar durur. Bilmiyorum cok zor bir durum..

Ruya gibi bir evlilik degil ama sen esinin yalanlarina inanmayi tercih etmissin hep. Cunku bosanmaya cesaretin yok. Yine bosanamayacaksin anladigim kadariyla. Esin de aldatmaya devam edecek. Her seferinde daha temkinli olarak.... Sen de hep suphelerle yasayacaksin ve hep hafiyelige soyunacaksin aldatiyor mu diye. Ne zamana kadar... esin durulur mu dersen durulmaz. Cuku ise yaramayinca cinsel yonden yapamasa da gozleriyle kesecektir bu defa. Cunku adamin karakteri bu.

Clublarda fink atmaya bayılan, eğlence düşkünü bir adam neden bu hobilerine uygun biriyle değil de, muhafazakar bir kadınla evlenir?

Bunu da anlamak güç.

Önceden yapan yine yapar.
Affettiğiniz an yine yapar.
Tarih tekerrür etmiş üzgünüm.

Clublarda fink atmaya bayılan, eğlence düşkünü bir adam neden bu hobilerine uygun biriyle değil de, muhafazakar bir kadınla evlenir?

Bunu da anlamak güç.
Çünkü bu iğrenç zihniyetler ben her b.ku yiyeyim ama karımın gözü açılmamış olsun, evde beni beklesin ve o kadar aldatmalarıma rağmen hala millete aşkımızdan rüya gibi diye bahsedecek kadar saf, iyi niyetli olsun istiyorlar
Reziller

Ben de eskort olduğuna hiiiççç inanmadımya sonuçta bu bir ihanet aldatma ötesi var mı....maddi imkanlarınız yeterli ise boşanın ama siz aksi yönde manevi destek bekliyor gibisiniz.adam gelip itiraf etmemiş sonuçta Rabbim yardım etmiş gösterilmiş size.güven kırıldı bir kere bu aşamadan sonrası çooook zor olacak sizin için.

Uyanik kadin cekmez de ondan. Hem istedigimi yasayayim kimse karismasin, hem de evde her isi yapan bedava kölem olsun zihniyeti

2016 da açtığın konuda 5 yıllık birlikteliğimiz var demişsin, bu konuda 10 yıl yazmışsın. 2 yılda 3 sene mi atladınız o kısmı pek anlamadım?

Banada yalan geldi eskort kız naber yazamaz bence olmuş bisiler içim yaniyor bole şeyler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…