- 15 Ocak 2017
- 1.261
- 1.344
- 133
- 36
Ne koca zafiyetiymiş bu yahu. Ne yaparsa yapsın vazgeçmiyor, ağız kokusunu çekmeye devam ediyorsunuz elin oğlunun. Gözünüzün önünde mi yapması lazımdı daha inanmanız için? Önceki konularınızdan belli işte ,yıllardır aptal yerine konuyorsunuz .
Ya bir de merak ediyorum fuhuş yapmış olması herhangi bir kadınla beraber olmasından daha mı affedilir sizin için?!
Karisi 3 aylikken "arkadasiyla " tatile gitmis, telefon bile etmemis, telefon edince kizmis. Arkadasinin boyle bir tatilden haberi bile yok, ama herkesin hayalindeki aşk. Adam çok mu zengin acaba?2 sene önceki eşinizin ikide birde günlerce ortadan kaybolduğu zamanlar da dahil mi herkesin hayalindeki aşkınıza
Parayla calisan hatun gulucukle mulucukle ugrasmaz. Oncesi vardir bunun. Tabiki de yattim kalktim diyemez cekinir. Allah sabirlar versin. Esinizi affedersenizde emin olun ya devam eder bu iliski ya da tekrarlar durur. Bilmiyorum cok zor bir durum..Her insanın hayalimdeki aşkı yaşadığım 10 yıllık bir ilişkim var 4 yıllık evliyim eşimle birbirimize çok bağlıyızdır uzun uzun anlatmak istemiyorum ama mutlu bir evliliğimiz var zannediyordum. Dün eşimin telefonundan kayınvalidemlerle görüntülü konuşuyorduk kızımı görmek için aramışlardı Ayse hanım garanti bankası diye bir numaradan WhatsApp mesajı geldi gülücük atmış gülücükten öncesi yok silinmiş Mesajlar bende bir yandan kızımı gösteriyorum görüntülü bir yandan eşim anlamdan mesaj attım soru işareti bana naber yazdı bende neden güldün yazdım yine gülücük attı tekrar naber yazdı profil resmine bi girdim dudaklar o biçim saç baş bildiğiniz havalı bir kız bankacı tipi asla yok telefonu kapattım elim ayağım boşaldı eşime soruyorum saçmalıyor ara diyorum ne diyim bankacı kadına pazar pazar diyor sana pazra günü naber yazıyorsa arayabilirsin dedim zar zor aradı telefon açılırken hoparlöre veriyorum dedi ben tabi yıkıldım şoka girdim dünyadaki bütün erkeklerden beklerdim eşimden beklemezdim . Aradan zaman geçti ben sinir krizi geçirdim akşam oldu itiraf etti . Parayla çalışan bir kızmış öylesine almış numarasını Can sıkıntısından henüz olmamış birşey ama ben yakalamasaydım düşünmek bile istemiyorum. Dünden beri yalvarıyor anlık bir hataydı diyor ama dayanamıyorum 1 yaşında bir kızım var bir yanda o gözümün önünde bir yanda bu yaşadığım anlatabileceğim kimse yok size içimi dökmek İstedim lütfen kırıcı olmadan destek olun bana
Çünkü bu iğrenç zihniyetler ben her b.ku yiyeyim ama karımın gözü açılmamış olsun, evde beni beklesin ve o kadar aldatmalarıma rağmen hala millete aşkımızdan rüya gibi diye bahsedecek kadar saf, iyi niyetli olsun istiyorlarClublarda fink atmaya bayılan, eğlence düşkünü bir adam neden bu hobilerine uygun biriyle değil de, muhafazakar bir kadınla evlenir?
Bunu da anlamak güç.
Uyanik kadin cekmez de ondan. Hem istedigimi yasayayim kimse karismasin, hem de evde her isi yapan bedava kölem olsun zihniyetiÇünkü bu iğrenç zihniyetler ben her b.ku yiyeyim ama karımın gözü açılmamış olsun, evde beni beklesin ve o kadar aldatmalarıma rağmen hala millete aşkımızdan rüya gibi diye bahsedecek kadar saf, iyi niyetli olsun istiyorlar
Reziller
Kendisi namussuz olsa da evleneceği kadında namus arar.Clublarda fink atmaya bayılan, eğlence düşkünü bir adam neden bu hobilerine uygun biriyle değil de, muhafazakar bir kadınla evlenir?
Bunu da anlamak güç.
Ben yazacaktım ya :))Tamam vurmayın öldü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?