- 20 Aralık 2012
- 144
- 5
- 46
- Konu Sahibi fikrifirar
-
Çok geçmiş olsun, bende arkadaşlardan farklı birşey demeyeceğim, erkek bir kere el kaldırırsa hep kaldırır, onların şiddetle sınavı ilk tokadı atana kadardır, karşısında korkmuş, gözyaşlarına boğulmuş kadın profili hoşlarına gidiyor, egoları kabarıyor ve malesef şiddet artarak devam ediyor.
Bugün kızgınsınız yarın kızgınlığınız geçtiğinde, erkek arkadaşınız ayağınıza paspas olsa, tüm değerler üzerine yemin etse inanıp barışmayın, onların tek değeri erkeklik egoları
kızlar şoktayım dün gece ve bu gün yaşadıklarıma inanamıyorum.. şiddete meilli öfke kontrolü olmayan bi erkek arkadasım var (vardı) 2 yıldır beraberdik ama son 6 ay hep kavga ile geçti
dün gece kavga ettik bankta oturuyoduk ayrılmak istediğime söyledim iki eliyle kafama daha dogrusu kulaklarıma vurdu tuutt kafamı salladı aglamaya başladım sonuç = duymuyorumhemen acile gittik doktor sol kulagında kanama var kbb git dedi bu sabahta izin aldım 2 saat ve kbb gittim KULAK ZARIM DELİNMİŞ inanamıyorum bu yaşasadığıma kimseye anlatamıyorum dişçiye gittim dedim :'( anneme bile demedim ayrıldım bitti asla affetmem o caniyi bide ben sana vurmadım sen cok hassassın ısteyerek yapmadım demezmi allahın belası..
Evli olmasıyla ne alakası var bunun,kızın kulak zarı yırtılmış bir kere .
Evli olsa susup oturacakmı sanki..
kulak zarınızı patlatıyor birde ben sana vurmadım,hassassın diyor.yuh artık.
hemen iletişiminizi kesin . iğrenç yaratık.
Aksama anneme soylicem bidaha etrafimda pismanim diye dolanamicak gerekirse polise gidicem
kızlar şoktayım dün gece ve bu gün yaşadıklarıma inanamıyorum.. şiddete meilli öfke kontrolü olmayan bi erkek arkadasım var (vardı) 2 yıldır beraberdik ama son 6 ay hep kavga ile geçti
dün gece kavga ettik bankta oturuyoduk ayrılmak istediğime söyledim iki eliyle kafama daha dogrusu kulaklarıma vurdu tuutt kafamı salladı aglamaya başladım sonuç = duymuyorumhemen acile gittik doktor sol kulagında kanama var kbb git dedi bu sabahta izin aldım 2 saat ve kbb gittim KULAK ZARIM DELİNMİŞ inanamıyorum bu yaşasadığıma kimseye anlatamıyorum dişçiye gittim dedim :'( anneme bile demedim ayrıldım bitti asla affetmem o caniyi bide ben sana vurmadım sen cok hassassın ısteyerek yapmadım demezmi allahın belası..
pislikmiş yhaaaaa ınsallah ucuz atlatmıssındır daha buyuk bela getırmeden kurtulmussundur ınsallahh şikayet et derım ben sana ailem duyarsa dıye korkma ama guvendıın bırı bılsın bunu off çok zor bı durum baban duyarsa gıdıp ona bişey yaparsa al bıde ordan lanet ınsann yhaaa nasıl kulağının zarını patlatıryemin ediyorum ne evlenmek istiyorum ne flört etmek ömrümün sonuna kadar yalnıs yasayabılırım erkeklerden nefret ettim piskolojım cok bozuk hala inanamıyorum benım kulak zarımı patlattı ya
KBB den rapor alip, polise sikayet et bence. Adam kulak zarini patlatmis, bunun bir cezasi olmali, yanina kalmamali diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?