başıma gelene inanamıyorum :(

egoları bile değer değil bacım onlar için. benimki de bana ne yeminler etti ne sözler verdi bırakmayacağım diye sonra ne yaptı biliyo musun attıgım mesajlara cevap vermedi yolda gördü tanımamazlık etti doğru düzgün ayrılalım bile demedi. birden hiçbişi yokken irtibatı kesti. ama şimdi ki sevgilim çok düşünceli allah nazardan saklasın

Vallahi bende inanamadım,kulak zarını patlattı öylemi? Hiç bişey telafi edemez bunu artık,bir ömür seninle yaşayacak
Bu duruma gelene kadar neden bu insancıkla yollarını ayırmadın ?Perşembenin gelişi Çarşambadan belliymiş oysa kiii
Rapor al ve şikayet et yanına bırakma sakın !!

Son düzenleme:
resmen bile isteye yapmış sakın inanma. bilerek kasten iki eliyle kulaklarına vurmuş eh eşşek değil ya biliyordur bu hareketin kulaklara zarar vermek amacıyla yapıldığını. bile isteye canım senin sağlığına hatta canına kastetmiş ya o travmayla beynine birşey olsaydı Allah korusun ya ölseydin ya da felç olsaydın ? değer mi canına sakın affetme her ihtimale karşı raporunu da al abuk sabuk öterse doğruu hapse

kulak zarınızı patlatıyor birde ben sana vurmadım,hassassın diyor.yuh artık.
hemen iletişiminizi kesin . iğrenç yaratık.

sen sen ol değil barışma asla telefonda bile konuşma bacım çok çekersin sakın devamı gelir bir kere şiddet gördünmü devamı gelirrr

çok çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin.
banlanmaya değecek olsa neler geçiyor da içimden neyse..
pislik herif diyerek içime atıyorum öfkemi.

Aksama anneme soylicem bidaha etrafimda pismanim diye dolanamicak gerekirse polise gidicem

Aferim ablacım korkma!
Kadınların başına geliyorsa KORKUDAN geliyor,sonra "adamların"yanına kar kalıyor yaptıkları..
Anneciğine anlat herşeyi..
Bi pislik daha elini kolunu sallayarak gezmesin.

evet sen çok hassasın bundan sonra ki sevgilisini demirciye yaptırsın şerefsiz herif.. geçmiş olsun arkadaşım şiddet meyilli olduğunu bilerek 2 seneyi nasıl geçirdin ilk değildir bu olay bence

Hem üzüldüm hem de çok ama çok sinirlendim canım, geçmiş olsun öncelikle.
Benim ayrılmaya çalıştığım adamda şiddete eğilimli.
Bana şimdiye kadar herhangi bir şiddet uygulamadı ama davranışlarından belli oluyor. Sinirlendiğinde sağı solu dağıtan, herşeyi kırıp döken bi tip çünkü.
Sevgiyle olmuyor ya da benimki gibi alışkanlıkla.
Bende iletişimimi kesmezsen yakında senden beter konular açabilirim. Bana da güç verdi bu okuduklarım.
Diğer arkadaşların dediği gibi rapor alıp şikayetçi ol lütfen canım.

sakın ola bir ddaha görüşmeyin..darp raporu alıp şikayet etmeniz hem sizin hemde gelecekte başkasına uygulayabileceği şiddet için bir nebze olsun önlem olacaktır..Allah acil şifalar versin,çooook geçmiş olsun..Alah onuda ıslah etsin...

Müdahale de bulundular mı yoksa kendi kendine mi kapanmasını mı bekleyecekler, ilk anda farkedildiğinde hemen operasyonla kapatılabiliyor.. ancak süre geçtikçe kendi haline bırakılıyor büyük geçmiş olsun.

O çok hassas düşünen amcayı da ibreti alem olsun diye şikayet etmek lazım ya.. neyse, kurtulmuşsunuz. geçmiş olsun.

Adam olsaydı, kadına el kaldırmazdı zaten.. Uzak dur. Eğer kendini düşünüyosan barışmayı aklının ucundan bile geçirme!

.......... .......... ?kızlar ben nokta koysam isteyen oraları doldursa ne iyi olur açık açık yazılmıyor ki.

çok geçmiş olsun canım inşlh bu bela sana yaşattığı son bela olur şikayet etmelisin bence daha da ileriye gidebilir gibi geldi Allahım korusun

yemin ediyorum ne evlenmek istiyorum ne flört etmek ömrümün sonuna kadar yalnıs yasayabılırım erkeklerden nefret ettim piskolojım cok bozuk hala inanamıyorum benım kulak zarımı patlattı ya
pislikmiş yhaaaaa ınsallah ucuz atlatmıssındır daha buyuk bela getırmeden kurtulmussundur ınsallahh şikayet et derım ben sana ailem duyarsa dıye korkma ama guvendıın bırı bılsın bunu off çok zor bı durum baban duyarsa gıdıp ona bişey yaparsa al bıde ordan lanet ınsann yhaaa nasıl kulağının zarını patlatır
erkeklerden nefret etmekte haklısın ama kötu bırıne denk gelmıssın ınsallah dusuncelerın düzelir de sana çok deger veren bırısıyle yuvanı kurarsın canım

KBB den rapor alip, polise sikayet et bence. Adam kulak zarini patlatmis, bunun bir cezasi olmali, yanina kalmamali diye dusunuyorum.

Aynenn öyle.hatta ben olsam bununla yetinmez bi abime falan dövdürürdüm bu pisliği! hiç kusura bakmayın hakediyorlar arkadaş !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…