- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
- Konu Sahibi fikrifirar
-
sen yoksa feministleştiremediklerimizden misin?
hayvanlara hakaret olmaz mı?böylelerini toplayıp hayvanat bahçesindeki kafeslere kilitleyeceksin.
hayvanlara hakaret olmaz mı?
hayvanları bu gibi mahlukatlarla kıyaslamak saygıdeğer hayvanlara hakaret olur.
eski eşimden çok şidddet gördüm ve kimse kusura bakmasın onu bir köpekle kıyaslayıp da köpeğe hakaret etmiş olamam .köpek o mahlukatın yanında şerefli ve değerli bir varlıktır.tüm samimiyetimle yazıyorum öyledir.
canım çok geçmiş olsun sakın dönme o mahlukata (mahlukat diyorum başka kelime bulamadım)
Aksama anneme soylicem bidaha etrafimda pismanim diye dolanamicak gerekirse polise gidicem
gidip o doktordan raporunu alEvet bahsetmistim daha öncede kurtulamiyorum ayrilmiyo demistim. Emek verdim hep duzelticem kendimi dedi zorladim kendimi. Ama bu tokati affedemem o gun acilde kesip attim herseyi cunku resmen sagligimdan oldu kimse sagligimdan degerli degil. Artik beni tehtit edemez yüzü yok ailesinin duymasindan cok korkuyo bu olayi. Kimseye bisey demeyecegim yeterki hayatmdan uzak dur dedim kabul etti. Ondan intikam almak istemiyorym cunku bana daha beterini yapar
doktor hap ve burun sipreyi verdi asla kulagına su kacırma dedı (ortakulak ıltahabı yapmasın dıemiş) kendı kendıne iyileşir bu gibi durumlarda dedi rahatladım
ama ekrandan gösterdi bana delik olan yeri ve şok oldum suan aglamamak icin zor duruyorum işyerinde kimseye bişey demedim diyemedim
[h=2]Mutsuz ama güvende[/h] tanistigmida once arkadasim oldu cok iyi bir insandi muhabbeti cok güzeldi sonradan duygularini acti bende onu sevmeye calismak istedim cünkü cok düzgün biriydi karnimda kelebekler ucmuyordu ona karsi ama yinede tanimak kaybetmemek istedim. ilk basta bana cok güzel davraniyordu 6 ay sonra kuzenlerinin yazligina gittik antalyada ama orda anladim onla anlasamacagimizi ayni cati altinda 1 HAFTA yetti
sinirli kiskanc cekilmez bi adam.. cok uykum geldi saat 2 oldu yatalim diyorum bey efendi balkonda oturmak istiyor die kapiyi carpiyo HALKA KÜPE TAKMAMU ISTEMEDI cikardim ama küstüm nie küstüm diye bana öyle bir TOKAT ATTIKI ;( bide vicdan yapip sonradan güya saglikocagina götürmek istedi acidi bana cenem agridi cunki 2 gün :/ özür diledi ben ne lanet bi adamim gereksiz bi konu icin sana tokat attim bilmem ne ama orda o yazlikta nefret etim ondan resmen
bu mart ayındaki konunuz.
tokat atmış size. neden devam ettinizki. bitseydi şimdi kulağınızda bu rahatsızlık olmazdı.huylu huyundan vazgeçmez. bunu kimse unutmasın.
kızlar şoktayım dün gece ve bu gün yaşadıklarıma inanamıyorum.. şiddete meilli öfke kontrolü olmayan bi erkek arkadasım var (vardı) 2 yıldır beraberdik ama son 6 ay hep kavga ile geçti
dün gece kavga ettik bankta oturuyoduk ayrılmak istediğime söyledim iki eliyle kafama daha dogrusu kulaklarıma vurdu tuutt kafamı salladı aglamaya başladım sonuç = duymuyorumhemen acile gittik doktor sol kulagında kanama var kbb git dedi bu sabahta izin aldım 2 saat ve kbb gittim KULAK ZARIM DELİNMİŞ inanamıyorum bu yaşasadığıma kimseye anlatamıyorum dişçiye gittim dedim :'( anneme bile demedim ayrıldım bitti asla affetmem o caniyi bide ben sana vurmadım sen cok hassassın ısteyerek yapmadım demezmi allahın belası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?