Başıma gelenler birilerine anlatmam lazim

Hıc ılıskıye gırmedıyse demek opunce adam cosmus benım sevgılım de de olmustu. Sadece opusmustuk hıc ılıskısı olmayanlarda oluyor bence

Şu yorum emojilerine acilen kusma emojisi getirilmeli :kusmuk:

İyi dayanmışsınız, anında kaçardım ordan. Yüze vurulacak bi şey yok ortada. Onun için normal bu olanlar. Hiç muhattap olmayın derim.

Adam erekte olmuş. Bazen kontrol edilemeyebilir. Uzun süredir boşalmamıştır. Sizden hoşlanmıştır. Vs vs. Bence sadece bu durum iğrenç bi erkek olduğunu göstermez.
Ama kendinizi kötü hissettiyseniz hissetmeyin.

Konumu bilenler bilir bunu en yakin arkadaşlarıma anlatamadim 2 nci görüşmemiz bu bahsettiğim kisiyle bir cafe de oturuyoduk işte elimi tutu ses etmedim bende sonra kalkti yanağımi öptü bir sey demedim onada neyse bu dedi yanina gelebilirmiyim karşı da ya bende tabi dedim cok özür dileyerek yaziyorum hanimlar şeyi kalkmisti resmen ayaga kalkinca farkettim sok sok oldum bir seyde diyemedim tabi neyse geldi yanima 5 dk sonra kalkalm dedim ayaga kalktı baktm ön tarafı islanmis midem bulandi tabi eve geldim direk engelledim de boyle bir sey nasl olur cok şaşırdım simdi engelli baska num msj atmış yüzüne vursam mi utansa bunu napsam?
Iyyy
O ne be öyle
Bi kafede oturdu yanağını öptü diye hallendiyse bu adamı düşünemiyorum.
Muhattap olmamanız yerinde olmuş siz konuyu açtığınız anda o yine hallenecekti zira 🤪

Adam erekte olmuş. Bazen kontrol edilemeyebilir. Uzun süredir boşalmamıştır. Sizden hoşlanmıştır. Vs vs. Bence sadece bu durum iğrenç bi erkek olduğunu göstermez.
Ama kendinizi kötü hissettiyseniz hissetmeyin.
Kendimi kötü hissetim cok şaşırdım ben

Kendimi kötü hissetim cok şaşırdım ben
Erkekleri tanımıyoruz fizyolojilerini bilmiyoruz çünkü. Kadın ne kadar baskılanıyorsa erkekler cinselliklerini o oranda özgür yaşamaları dikte ediliyor.
Ben de kötü hissederdim değersiz basit. Herkes hisseder. Ama aslında ilgisi yok. Daha olgun kendini kontrol edebilen sizin beyninizle ilgilenen kişilerle etkileşime girersiniz inşallah.

Ya kadın ön sevişme yaşamış da ortada bırakmış gibi yorumlar ne alaka🤦🏻‍♀️Öpmüş yanağından alt tarafı bunla bilmemneresi kalkan da ağır abazadır artık daha neler ya. Konu sahibi sizlik bi şey yok ilk defa kız görmüş flörtünüz herhalde asla yüz vermeyin. Karısına sabır versin Allah şimdiden işi zor 🤪

Konumu bilenler bilir bunu en yakin arkadaşlarıma anlatamadim 2 nci görüşmemiz bu bahsettiğim kisiyle bir cafe de oturuyoduk işte elimi tutu ses etmedim bende sonra kalkti yanağımi öptü bir sey demedim onada neyse bu dedi yanina gelebilirmiyim karşı da ya bende tabi dedim cok özür dileyerek yaziyorum hanimlar şeyi kalkmisti resmen ayaga kalkinca farkettim sok sok oldum bir seyde diyemedim tabi neyse geldi yanima 5 dk sonra kalkalm dedim ayaga kalktı baktm ön tarafı islanmis midem bulandi tabi eve geldim direk engelledim de boyle bir sey nasl olur cok şaşırdım simdi engelli baska num msj atmış yüzüne vursam mi utansa bunu napsam?
Pardonda 2. görşşmende öpmesine izin vermek nedir? Ayrıca onu bırak korona var onu bari düşünür insan? O zaten aptal terbiyesiz biri belli. Ama sende hatalısın kusura bakma

Pardonda 2. görşşmende öpmesine izin vermek nedir? Ayrıca onu bırak korona var onu bari düşünür insan? O zaten aptal terbiyesiz biri belli. Ama sende hatalısın kusura bakma
Ne saçmalıyorsun sen be neye izin vermişim napmisimda sanki bide hem cinsim olcak yazik sizin gibi zihniyetlere akilsizlar

Back
X