Başıma gelenler birilerine anlatmam lazim

Ay elinde mi diyor adamın ya nasıl bı düşünce bu.
Hayalimde bile canlandırmak istemiyorum ya.
Yorumu bı kadin yazıyor, demek böyle şeylerden hiç ama hiç rahatsız olmuyor. Pessss.
Sakin yahu. Evet ellerinde olan bir durum değil sebepsiz bile olabiliyor. Adamın gizlememesi, yılışık hareketleri iğrenç demişim zaten. Bu kadar korkmayın her şeyden.

Fizyolojik bir reaksiyon. Şartlarını bilmeden de birşey diyemem. Önemli olan bunu nasıl idare edeceğiydi ve seçtiği yol ortada. Nefis ne kadar kuvvetli olursa olsun aklı başında her insana onu idare edecek iradeyi Allah vermiş.

Siz hoşlanmadıysanız başınızdan savın gitsin. Asıl sebebi duyunca kusurunu kabul edip sessizce gider mi yoksa iyice coşar mı bilemedim...

Fizyolojik bir reaksiyon. Şartlarını bilmeden de birşey diyemem. Önemli olan bunu nasıl idare edeceğiydi ve seçtiği yol ortada. Nefis ne kadar kuvvetli olursa olsun aklı başında her insana onu idare edecek iradeyi Allah vermiş.

Siz hoşlanmadıysanız başınızdan savın gitsin. Asıl sebebi duyunca kusurunu kabul edip sessizce gider mi yoksa iyice coşar mı bilemedim...
Aynen diyorum ya saklamak yerine kalkmasi yanima gelmesi sonra otururken eliyle saklamaya çalışması fln

Nasıl yani elinde değil yorumunuzu biraz açarmısınız?
O zaman dışarda bütün adamlar kendini rahatlata rahatlata gezsin!!!
Hayir kastettigim o degildi adam bo
Nasıl yani elinde değil yorumunuzu biraz açarmısınız?
O zaman dışarda bütün adamlar kendini rahatlata rahatlata gezsin!!!
Tabi ki ben bunu kastetmedim.fizyolojik bir durum oldugunu düşünüyorum, ha yerinden kalkmamaliydi art niyet burda başlıyor.ama organinin kalkmasi hep elinde olmuyor diye düşünüyorum cunku 4 yasina girecek oglum var onunda istemsiz kalkiyor vs ben bu acidan baktim

Konumu bilenler bilir bunu en yakin arkadaşlarıma anlatamadim 2 nci görüşmemiz bu bahsettiğim kisiyle bir cafe de oturuyoduk işte elimi tutu ses etmedim bende sonra kalkti yanağımi öptü bir sey demedim onada neyse bu dedi yanina gelebilirmiyim karşı da ya bende tabi dedim cok özür dileyerek yaziyorum hanimlar şeyi kalkmisti resmen ayaga kalkinca farkettim sok sok oldum bir seyde diyemedim tabi neyse geldi yanima 5 dk sonra kalkalm dedim ayaga kalktı baktm ön tarafı islanmis midem bulandi tabi eve geldim direk engelledim de boyle bir sey nasl olur cok şaşırdım simdi engelli baska num msj atmış yüzüne vursam mi utansa bunu napsam?
Konunu bilenler yorum yapsın o zaman... 🖐️

Öff ne sacmasiniz ya. 2.bulusma 5.bulusma ne fark eder adam abaza iste
Adam Abaza ona birşey diyen yok hatta daha beteri. Bu benim görüşüm. Tabiki bunun sayı ile belirlenmesi doğru değil ama bu kadar tanıyamamış olduğu birine kimse öptürmesin kendini bu benim düşüncem. Siz bana saçma diyin bende size;))))))))()

Adamın kac yasında olduguna baglı benım sevgılım 18 yasındaydı ozaman. 30 ıstuyse normal degıl ama altıysa olabılır. Hanı zaten o bosalma degıldır buyuk ıhtımal oyle olsa anlardın. Zevk suyudur dıye tahmın edıyorum. Ama ıtıcı bısey daha cok yenı cunku sevgılı olsanız hadı neyse derım seversın ıgrenc gelmez

elimi tutu ses etmedim bende sonra kalkti yanağımi öptü bir sey demedim onada neyse bu dedi yanina gelebilirmiyim karşı da ya bende tabi dedim cok özür dileyerek yaziyorum hanimlar şeyi kalkmisti resmen ayaga kalkinca farkettim sok sok oldum bir seyde diyemedim
Elimi tuttu bişey diyemedim
Yanağımı öptü yine bişey diyemedim.
Diyemedim de diyemedim.
E bir dahakinde dersiniz artık.
Zahmet olacak ama

Konumu bilenler bilir bunu en yakin arkadaşlarıma anlatamadim 2 nci görüşmemiz bu bahsettiğim kisiyle bir cafe de oturuyoduk işte elimi tutu ses etmedim bende sonra kalkti yanağımi öptü bir sey demedim onada neyse bu dedi yanina gelebilirmiyim karşı da ya bende tabi dedim cok özür dileyerek yaziyorum hanimlar şeyi kalkmisti resmen ayaga kalkinca farkettim sok sok oldum bir seyde diyemedim tabi neyse geldi yanima 5 dk sonra kalkalm dedim ayaga kalktı baktm ön tarafı islanmis midem bulandi tabi eve geldim direk engelledim de boyle bir sey nasl olur cok şaşırdım simdi engelli baska num msj atmış yüzüne vursam mi utansa bunu napsam?
Ya nasıl ya. Sadece yanağınızı öperek mi o hale geldi bu adam.

Elimi tuttu bişey diyemedim
Yanağımı öptü yine bişey diyemedim.
Diyemedim de diyemedim.
E bir dahakinde dersiniz artık.
Zahmet olacak ama
Ne saçmalıyorsun sen be napmisimda bide hem cinsim olacaklar nerdeyse adam hakli tahrik etmişsin diycek reziller utanmasa yuhlar olsun sizin gibi gerikafali zihniyete

Ay elinde mi diyor adamın ya nasıl bı düşünce bu.
Hayalimde bile canlandırmak istemiyorum ya.
Yorumu bı kadin yazıyor, demek böyle şeylerden hiç ama hiç rahatsız olmuyor. Pessss.
Elinde degilmis o sirada, sokak ortasinda nasi tutsun eleliyle kadinin elini tutyomis,acaba prostati mi var, belki altina kacirdi
Bilerek salabiliyorlar mı ? 😱 İnşallah çiştir
Ay ya prostati var, ya sistiti, isemistir altina, herkes diyo li

Back
X