Başıma gelenler birilerine anlatmam lazim

Ne saçmalıyorsun sen be napmisimda bide hem cinsim olacaklar nerdeyse adam hakli tahrik etmişsin diycek reziller utanmasa yuhlar olsun sizin gibi gerikafali zihniyete
Vov üsluba bak.
Sizler sen olmuş.
Bana çemkirecegine adama sen hayırdır diyebilseydin keşke.

Ne saçmalıyorsun sen be napmisimda bide hem cinsim olacaklar nerdeyse adam hakli tahrik etmişsin diycek reziller utanmasa yuhlar olsun sizin gibi gerikafali zihniyete

Neye uğradığımı şaştım hala yaziyor diyim mi sence yüzüne vurmalimiyim
Benim gibi, hatta bizim gibi gerikafali zihniyete akıl mı danışıyorsun şimdide?
Hakikaten şaşmış olmalısın

Ne kadar abaza ya iğrenç insanların içinde hemde :kusmuk:taciz resmen yaptığı sizse böyle birşeyi nasıl söylemezsiniz rahatsız olduğunuz halde onuda anlamış değilim sanırım ben hayatımdan silerdim böyle birini

Adam gerçekten yalnız ve uzun zamandır yakınlık yaşamadığı için zor durumda kalmış olabilir. Erkek biyolojisinin işleyişini bilmiyor musunuz, elinde olarak yapmış olması mümkün değil. Boşalma gibi bir şey de mümkün olamaz. Cinsel ilişki öncesinde ya da sonrasında azıcık şeffaf bir sıvı gelebilir. Kadındaki ıslanmanın aynısıdır bu. Adam neyden tahrik olacağını nasıl seçsin? Hem belki özellikle sizden çok hoşlanmıştır, olamaz mı?

Yine de tabii sizin onu öyle gördüğünüzü fark ettiyse özür dilemesi gerekiyordu. O açıdan kabalık etmiş.

Arabistan’ı, şeriatı bu yaşında, o da bir erkek sayesinde araştırarak öğrenen birinin ne alaka olduğunu anlamaması normal tabii. Demek ki tam özümseyememişsiniz. Bence biraz daha araştırın.🤦🏻‍♀️

İnsanın doğasını sapıklık olarak nitelendiriyosaniz evlenince sizle hiç anlasamazmis. Islaklık olması için boşalmış olması şart değil çekici bulmuştur tahrik olmuştur. Cinsel bir taciz mi var ortada bı ben mi garipsedim sizin bunu iğrenç nitelendirmenizi

İnsanın doğasını sapıklık olarak nitelendiriyosaniz evlenince sizle hiç anlasamazmis. Islaklık olması için boşalmış olması şart değil çekici bulmuştur tahrik olmuştur. Cinsel bir taciz mi var ortada bı ben mi garipsedim sizin bunu iğrenç nitelendirmenizi
Normal mi yani bu sizin icin anlamadim

Back
X