basıma gelenlerı ıkı gun once sızlere anlattım!!

kazandibi3434

it's too late..
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
358
3
46
İstanbul
kızlar bılıyosunuz terkedıldım yazdım neler yasadıgımı sızlere cok zor gunler gecırıyorum sıze bır konuda danısmak ıstıyorum dun yenı bır hat aldım ve numaramı degıstırdım sızce verdıgım karar dogrumu bız ayrı sehırlerdeydık ben cok gururluyumdur aramam sormam asla benı bulmak ısterse adresımı bılıyor gelır oyle degılmı sevmeyen ıcın yapılcak bısey yok dıye kendımı buna alıstırmak adına hattımı degıstırdım yanlısmı karar verıyorum?

bu aralar bende ölebişe düşünüyorum onu kendine getirebilmek için ama kararsız kalıyorum.bu olayı bahane edermi bilemiyorum.hani tel.in yoktu napayımki ulaşamadım falan demesin istiyorum

Seven erkek , sevdiği kız isterse dünyanın öbür ucunda olsun
Gerçekten seviyorsa ne yapar eder sevdiğini bulur
Ama sevmeyen erkek için bahane çoktur
Yanlış karar verdiğini düşünmüyorum , böylelikle gerçekten sevilip sevilmediğini anlıyacaksın..

Seven erkek , sevdiği kız isterse dünyanın öbür ucunda olsun
Gerçekten seviyorsa ne yapar eder sevdiğini bulur
Ama sevmeyen erkek için bahane çoktur
Yanlış karar verdiğini düşünmüyorum , böylelikle gerçekten sevilip sevilmediğini anlıyacaksın..

bende öyle düşündüğüm için değiştirdim çünkü kendimede eziyet ediyorum telefonum çaldığında çok kötü oluyorum en azından arayanın onun olmadığını biliyorum

bende öyle düşündüğüm için değiştirdim çünkü kendimede eziyet ediyorum telefonum çaldığında çok kötü oluyorum en azından arayanın onun olmadığını biliyorum

5 senelik ilişkiyi telefonda bitirdi bana telefonla artık ulassın istemiyorum bişeyler yapacaksada emek versin hoş yaptığıda yok ya

seven erkek napar eder bulurda ya bu erkekte gururluysa? tabii her erkek aşka gururu sokmaz ama ya bu dediğiniz kişi siz gibi gurur yapıpta ayağınıza kadar gelemzse? bence seviyorsa gelir diye beklemeyin, seviyor ve gurur yapıyor da olabilir. kendinizle kıyaslayın biraz, ben böyleyim oda böyle olabilir ben böyle değilim oda böyle değildir gibii

seven erkek napar eder bulurda ya bu erkekte gururluysa? tabii her erkek aşka gururu sokmaz ama ya bu dediğiniz kişi siz gibi gurur yapıpta ayağınıza kadar gelemzse? bence seviyorsa gelir diye beklemeyin, seviyor ve gurur yapıyor da olabilir. kendinizle kıyaslayın biraz, ben böyleyim oda böyle olabilir ben böyle değilim oda böyle değildir gibii

ben bırsey yapmadımkı yazdıklarımı oku ıstersen ben hatalı olsam yada kırıcı bısey yapsam durmam bı dakıka kararı veren o ortada bısey yokken

Back
X