Basima ne geldiyse "den baslayan" ve "9,99" lardan

annesininkartanesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
249
233
43
Hanimlar guzel kk uyeleri benim bi derdim var yani konunun yeri bence burasi bana dert çünkü..normal gelirimiz var bol bol harcama yapamam..alisveriste yanlis anladigim bu yaniltmacalar kasada kafama balyoz gibi iniyor her seferinde bidaha dikkat edicem desemde alisveriste unutuyorum,sonrada kafama vuruyorum.bi yere kadar aklimdan hesap yapiyirum sonra dagiliyo kafam sizce alisveriste ne yapmam lazım ki kasada limitimi asmadan alisverisimi tamamlayabileyim sacma mi oldu konu bilemedim simdi

Alışveriş yapmayın. Ya da yapacaksanız internet üzerinden yapın.

Cocuklarla çıkıyorum biri kucagimda yada kosturuyor guzel fikir telefondan hesap ama arayana zor cevap verirken hesabi nasil yaparim bilmiyorum ama bu sekilde denicem gercekten

9,99 dan aldıgınız ürünün 10kurusluk kısmımı asıyor limitiert? Anlamadim ki
Gulmeyin lutfen E parca cok olunca asiyor valla,daha ziyade den baslayanlar yokmu en son 39 sandigim hirkanin 59 oldugunu mesela kasada anladim birakamadimda ihtiyacti ve almaya odaklanmış kombin bile yapmistim,ben sayiya odaklaniyorum ve yaninda yazan o minik harflere bakmıyorum onlarda den baslayan oluyo hirkada 39 dan başlıyormus mesela

ben şunu da anlamıyorum bir insanın sürekli alışveriş yapmasını gerektirecek ne ihtiyacı olur.
çevreme bakıyorum alıp alıp ihtiyaç diyorlar.

".......'dan baslayan fiyatlarla" olayi cok yaygin ve yaniltici olabiliyor. Acikgozlu olmak lazim.

9.99 dan der ama etiket fiyatları geçerlidir. Bide 29.99 sa 30 yani bunu nası hesaplayamıyosun ki 29'u 20 sanıyosan düz mantık öyle olmaz ama

".......'dan baslayan fiyatlarla" olayi cok yaygin ve yaniltici olabiliyor. Acikgozlu olmak lazim.
Aynen ki ben acikgoz degilim bu konularda bu acikca kumpast heveslenip aliyisun kasada fiyat yuksek cikiyor e ihtiyacsa birakamiyosun ihtiyac degilse yada odeyememe durumunda birakiyosun anca

Siz yanlis anladiniz sanki insallah bende gorurum o gunleri etikete baksam olacak iste ben serginin tepesine dikilene bakiyorum

Satış taktiği o. Çekmek için müşteriyi.. Bende çok yaşıyorum günde ortalama 5 müşteriye bunu açıklıyorum yıldımmmm

Siz yanlis anladiniz sanki insallah bende gorurum o gunleri etikete baksam olacak iste ben serginin tepesine dikilene bakiyorum

İşte ben ona bakıp alamam, etiketine de bakmam lazım. Bakmazsam kasada iade etmek zorunda kalabilirim çünkü.

Hatta bakmakla kalmam.. Bişey beğenirim onun başka mağazalarda ve internetteki fiyatlarına bakarım en uygunu neredeyse ordan alırım. Ben mi cimriyim acaba? Ama 100 liraya aldığım bişeyi iki gün sonra başka yerde 95'e görürsem kafayı yerim. En uygunu bulup almak zorundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…