- 7 Haziran 2014
- 3.630
- 5.578
- 198
- Konu Sahibi annesininkartanesi
-
Aynen ki ben acikgoz degilim bu konularda bu acikca kumpast heveslenip aliyisun kasada fiyat yuksek cikiyor e ihtiyacsa birakamiyosun ihtiyac degilse yada odeyememe durumunda birakiyosun anca
Ha o degilde 22,99 sa 20 ye yuvarliyorum heralde9.99 dan der ama etiket fiyatları geçerlidir. Bide 29.99 sa 30 yani bunu nası hesaplayamıyosun ki29'u 20 sanıyosan düz mantık öyle olmaz ama
Satış taktiği o. Çekmek için müşteriyi.. Bende çok yaşıyorum günde ortalama 5 müşteriye bunu açıklıyorum yıldımmmm[/QUOTEhihh iste cetrefilli esnaf elemani demek yalniz degilim ben gibi musteri coksa vayy
Bak bu benimde basima geldi gecen günGulmeyin lutfenE parca cok olunca asiyor valla,daha ziyade den baslayanlar yokmu en son 39 sandigim hirkanin 59 oldugunu mesela kasada anladim birakamadimda ihtiyacti ve almaya odaklanmış kombin bile yapmistim,ben sayiya odaklaniyorum ve yaninda yazan o minik harflere bakmıyorum onlarda den baslayan oluyo hirkada 39 dan başlıyormus mesela
Aynen yaaaslında tam pazarlamacıların hedef kitlesindeki kadınsın
Ohhh iyi yapmissinizBak bu benimde basima geldi gecen gün
Pantolonları koymuslar 25€ yazmıslar, aldim bende kasada 40 küsur biseydi.Etiketine bakmadim hic,etiketindede pahali fiyati yaziyormus.
Biraktim vallaha kasada,söylendim bide
Cıkarken o pantolonlarıda dagıttım bi güzel,toplasinlar
Bozuk para cüzdanı edinin.. Yani minik cüzdanlar oluyor ya, içine mesela sıradan alışverişlerinizden artan 50 krş, 25 krş, 5 krş, 1 Tl ne varsa biriktirin, yada gidin bir bakkalda 5-10 Tl bozdurup, içinde tutun. Alış veriş yaparken 22,99 =23 Tl alırlar..Ha o degilde 22,99 sa 20 ye yuvarliyorum heraldee sonra 25 verip 2 lira aliyirum 2 lirada gozukmuyo tabi cuzdanda cebe falan atiyirum ee sonuc 20 sanip 25 odemis oluyorum gibi bisey zaten sayisalim tirt yani hic sevmem birde bu esnafliktaki cetrefiller neden 20 değil de 19,99 ben gibileri toplamak icin iste
Valla cok guzel fikir bidahaki alisverisimde alicam bozuk para cuzdaniBozuk para cüzdanı edinin.. Yani minik cüzdanlar oluyor ya, içine mesela sıradan alışverişlerinizden artan 50 krş, 25 krş, 5 krş, 1 Tl ne varsa biriktirin, yada gidin bir bakkalda 5-10 Tl bozdurup, içinde tutun. Alış veriş yaparken 22,99 =23 Tl alırlar..
Hani demişsiniz ya 20 sanıp 25 ödüyorum, yok siz 23 ödüyorsunuz ve bozuk paraları bir arada tutmuyorsunuz sanırım.
O küsüratlar ile sorununuz varsa düşük limitlide olsa bir kredi kartı alın, çünkü onlarda 22,99 ise 22,99 çekerler yani 1 krş 5 krş yüzünden kafanız karışmaz..
Ama nakit diyorsanız mutlaka bozuk para cüzdanı taşıyın..
Cocuklara bile verecekler yakinda,bekliyorum böyle bişey.Verirler tabii, ama ne kadar saglıklı bilimiyciiiiim.Valla cok guzel fikir bidahaki alisverisimde alicam bozuk para cuzdanikredi karti hic kullanmadim ev hanimiyim verirlermi bana
Eşinizin kartı varsa, , yada eşinizin kartı, ama siz kartıda patlatırım diyorsanız hiç bulaşmayın derimValla cok guzel fikir bidahaki alisverisimde alicam bozuk para cuzdanikredi karti hic kullanmadim ev hanimiyim verirlermi bana
Esim bana hayatta vermezEşinizin varsa düşük limitli ek kart, yada eşinizin kartı, ama siz kartıda patlatırım diyorsanız hiç bulaşmayın derim
Ayrıca aldığınız ürün etiketine bakmamışsanız veya -den başlayan olması sonucu, illa o ürünü satın almak zorunda değilsiniz.. Kasaların iptal tuşu var, iptal ederler.. Siz o mağzaların sahiplerinden zengin değilseniz, almak zorunda değilsiniz mecbur hissederek
Dediğim gibi nakit kullanırsanız bozukları özellikle ayrı cüzdanda tutun. Yaptığınız harcamalarıda not edin kafanız karışıyorsa ..
Market alışverişin de ben yazıyorum. Den başlayan kısmın a hiç bakmamayi öğrendim. Direkt etikete odaklanıyor um. Falza birşeyler aldiysam kasaya gitmeden etiketler in üzerinden fiyat 'ları topluyorum. Çok çıkarsa olmasada olur dediklerimi ayırıyorum. Benim beyin9.99 u 10 algılıyor daima.Hanimlar guzel kk uyeleribenim bi derdim var yani konunun yeri bence burasi bana dert çünkü..normal gelirimiz var bol bol harcama yapamam..alisveriste yanlis anladigim bu yaniltmacalar kasada kafama balyoz gibi iniyor her seferinde bidaha dikkat edicem desemde alisveriste unutuyorum,sonrada kafama vuruyorum.bi yere kadar aklimdan hesap yapiyirum sonra dagiliyo kafam sizce alisveriste ne yapmam lazım ki kasada limitimi asmadan alisverisimi tamamlayabileyim sacma mi oldu konu bilemedim simdi
Evett bundan sonraki taktiklerim den baslayana asla kanmicam bakmicam,2 bozuk para cuzdani alicam,3 fazlasina yuvarlicam ki kasada umdugumdan az cikinca sevinicem de umarim aa para kaldi bak bi tur daha atayim demem ozamanda ve ve kredi karti iside cok yatti kafama esimle uzuuuunca bi ikna durumuna gidicem bakalim kismetMarket alışverişin de ben yazıyorum. Den başlayan kısmın a hiç bakmamayi öğrendim. Direkt etikete odaklanıyor um. Falza birşeyler aldiysam kasaya gitmeden etiketler in üzerinden fiyat 'ları topluyorum. Çok çıkarsa olmasada olur dediklerimi ayırıyorum
Bişey sormak istiyorum, siz İktisat mı okumuştunuz? Aklımda iktisat mezunu diye kalmışsınız, yanlış mı hatırlıyorum?İşte ben ona bakıp alamam, etiketine de bakmam lazım. Bakmazsam kasada iade etmek zorunda kalabilirim çünkü.
Hatta bakmakla kalmam.. Bişey beğenirim onun başka mağazalarda ve internetteki fiyatlarına bakarım en uygunu neredeyse ordan alırım. Ben mi cimriyim acaba? Ama 100 liraya aldığım bişeyi iki gün sonra başka yerde 95'e görürsem kafayı yerim. En uygunu bulup almak zorundayım.
Bişey sormak istiyorum, siz İktisat mı okumuştunuz? Aklımda iktisat mezunu diye kalmışsınız, yanlış mı hatırlıyorum?
Ben İktisat 4. sınıf öğrencisiyim ve aynı huy bende de var.
Siz alışveriş i tam olarak hesaplayamadan kredi kartından uzak durun aman diyimEvett bundan sonraki taktiklerim den baslayana asla kanmicam bakmicam,2 bozuk para cuzdani alicam,3 fazlasina yuvarlicam ki kasada umdugumdan az cikinca sevinicem de umarim aa para kaldi bak bi tur daha atayim demem ozamanda ve ve kredi karti iside cok yatti kafama esimle uzuuuunca bi ikna durumuna gidicem bakalim kismet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?