Basima ne geldiyse "den baslayan" ve "9,99" lardan

Aynen ki ben acikgoz degilim bu konularda bu acikca kumpast heveslenip aliyisun kasada fiyat yuksek cikiyor e ihtiyacsa birakamiyosun ihtiyac degilse yada odeyememe durumunda birakiyosun anca

Madem ihtiyac o zaman fiyati ne olursa olsun zaten alacaktiniz. Yok fiyati gorunce vazgecilecek birseyse demek ki o kadar da ihtiyac degilmis.

9.99 dan der ama etiket fiyatları geçerlidir. Bide 29.99 sa 30 yani bunu nası hesaplayamıyosun ki 29'u 20 sanıyosan düz mantık öyle olmaz ama
Ha o degilde 22,99 sa 20 ye yuvarliyorum heralde e sonra 25 verip 2 lira aliyirum 2 lirada gozukmuyo tabi cuzdanda cebe falan atiyirum ee sonuc 20 sanip 25 odemis oluyorum gibi bisey zaten sayisalim tirt yani hic sevmem birde bu esnafliktaki cetrefiller neden 20 değil de 19,99 ben gibileri toplamak icin iste

Bak bu benimde basima geldi gecen gün
Pantolonları koymuslar 25€ yazmıslar, aldim bende kasada 40 küsur biseydi.Etiketine bakmadim hic,etiketindede pahali fiyati yaziyormus.
Biraktim vallaha kasada,söylendim bide
Cıkarken o pantolonlarıda dagıttım bi güzel,toplasinlar

Ohhh iyi yapmissiniz

Bozuk para cüzdanı edinin.. Yani minik cüzdanlar oluyor ya, içine mesela sıradan alışverişlerinizden artan 50 krş, 25 krş, 5 krş, 1 Tl ne varsa biriktirin, yada gidin bir bakkalda 5-10 Tl bozdurup, içinde tutun. Alış veriş yaparken 22,99 =23 Tl alırlar..
Hani demişsiniz ya 20 sanıp 25 ödüyorum, yok siz 23 ödüyorsunuz ve bozuk paraları bir arada tutmuyorsunuz sanırım.
O küsüratlar ile sorununuz varsa düşük limitlide olsa bir kredi kartı alın, çünkü onlarda 22,99 ise 22,99 çekerler yani 1 krş 5 krş yüzünden kafanız karışmaz..
Ama nakit diyorsanız mutlaka bozuk para cüzdanı taşıyın..

Valla cok guzel fikir bidahaki alisverisimde alicam bozuk para cuzdanikredi karti hic kullanmadim ev hanimiyim verirlermi bana

Valla cok guzel fikir bidahaki alisverisimde alicam bozuk para cuzdanikredi karti hic kullanmadim ev hanimiyim verirlermi bana
Eşinizin kartı varsa, , yada eşinizin kartı, ama siz kartıda patlatırım diyorsanız hiç bulaşmayın derim
Ayrıca aldığınız ürün etiketine bakmamışsanız veya -den başlayan olması sonucu, illa o ürünü satın almak zorunda değilsiniz.. Kasaların iptal tuşu var, iptal ederler.. Siz o mağzaların sahiplerinden zengin değilseniz, almak zorunda değilsiniz mecbur hissederek
Dediğim gibi nakit kullanırsanız bozukları özellikle ayrı cüzdanda tutun. Yaptığınız harcamalarıda not edin kafanız karışıyorsa ..

Esim bana hayatta vermez

Market alışverişin de ben yazıyorum. Den başlayan kısmın a hiç bakmamayi öğrendim. Direkt etikete odaklanıyor um. Falza birşeyler aldiysam kasaya gitmeden etiketler in üzerinden fiyat 'ları topluyorum. Çok çıkarsa olmasada olur dediklerimi ayırıyorum. Benim beyin9.99 u 10 algılıyor daima.

Bu arada mesela bulaşık mAkine tableti alıcam indirim yazıyor 40 tanesi 25 tl yazıyor. Gidip indirim siz20 li pakete bakıyorum hemen10 tl oluyor. İndirim adı altında kazık bu resmen.

Evett bundan sonraki taktiklerim den baslayana asla kanmicam bakmicam,2 bozuk para cuzdani alicam,3 fazlasina yuvarlicam ki kasada umdugumdan az cikinca sevinicem de umarim aa para kaldi bak bi tur daha atayim demem ozamanda ve ve kredi karti iside cok yatti kafama esimle uzuuuunca bi ikna durumuna gidicem bakalim kismet

Bişey sormak istiyorum, siz İktisat mı okumuştunuz? Aklımda iktisat mezunu diye kalmışsınız, yanlış mı hatırlıyorum?

Ben İktisat 4. sınıf öğrencisiyim ve aynı huy bende de var.

Siz alışveriş i tam olarak hesaplayamadan kredi kartından uzak durun aman diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…