Basima ne geldiyse "den baslayan" ve "9,99" lardan

para yönetimi diye bi uygulama var
girdiyi çıktıyı yazıyosun
aylık gelir giderini kalan paranı rahat görüyosun
ona bakarak alışverişe çıkabilirsin.

nakit para taşıyorsanızda 50 tl ile falan gidin alışverişe o zamaan gereksiz bişey almazsınız gerekli şeyleri almaktan

Aaa bak şimdi alışveriş mutlu eder. Ama uygun fiyatlarla yaptığın alışveriş mutlu eder. Bütçeni aştıysan, alışveriş yaparken anlık mutlu olursun sonra dank edince öutsuzluğun dibine vurursun...
Ben alışverişin o araştırma kısmını seviyorum zaten. Geçen gün alacağım iki tuvak birkaç renk akrilik boya. Fiyatlar 10 tl altında hepsinin. Üç gün araştırdım. Hem resim malzemeleri satan dükkanları hem internet sitelerini. Üç günün sonunda karar verip aldım. Alt tarafı boya ver 6-7 lira al işte dimi. Ama araştırma kısmından zevk alıyorum. En iyi markayı en ucuza nasıl alırım, benim olayım bu. Çok nadirdir bişeyi çok beğenip muadillerine bakmadan aldığım.

Maddi durumum yoksa alışveriş merkezinin camına bile bakmam. Bakarsam girerim dayanamam çünkü :))))
Ihtiyacim olan bişey olursa girer onun fiyatini sorar butceme uyarsa alırım.

Benim yöntemim şu; bir şeyi beğendiysem bakarım elime alıp bask seyleride incelerim magazada sonra kasaya gitmeden düşünürüm buna ihtiyacım varmı eğer yoksa geri bırakırım. Boylece gereksz harcama yapmamış olurum

Boyle yapip geri biraktigim da oluyor,sonra neden almadim bak ihtiyacim varmis gercekten diye delirdigimde erkekler bize bu konuda yersiz kiziyolar bence alışveriş gercekten zor,fiyatina bak keseni dusun uzun ömürlü olurmu diye malina bak iyisini ucuzunu guzelini bul ee bunlari yapincada kadinlar alisveriste cok vakit harciyo de,hele ailenin kilik kiyafetindende sorumluysan yandin,alisveristen tiksindim resmen

Ya birde etrafta okadar magaza ucuzluk vs cesit cok beynim bulaniyor ne alicami sasirip pes edip geri geliyorum evime,alisveris merkezlerini sevmiyorum ilgilenen bulmak zor buluyosun ben ona soruyirum o bana

Bende yuvarlak hesaplarım 8.99 ise düz 10tl derim mesela.Bide en iyisi nakit parayla gitmek.Kredi kartı olunca ister istemez harcıyor insan.Liste yapıp gitmekte çok ise yarıyor

Personelin suçu ne?
O dağıttıklarınızı toplayan biziz ama fiyatları biz belirlemiyoruz. Sadece sizin gbilerin dağıttıklarını topluyoruz. Tam da belim ağrımıştı dağıtılanları toplamaktan açlıktan öldüm geldim bişiler yiyodum onun üzerine bu yorumu gördüm!!!!

Ayıp gerçekten. O etiketin fiyatına bakmak müşterinin işidir, müşteri akıl etmek zorunda, müşteri düşünmek zorunda çünkü müşterinin bütçesidir bu. Kendi bütçesinden bihaber alışverişe çıkıp da fiyatına dikkat etmeyen insanlar da müşterilerdir, personel değil. Sanki matah bişeymiş gibi bir de bunu yazmış, pes yani. Ben personelin yanındayım, ben niye kanmıyorum bu indirim oyunlarına? Ben niye "AA kasada fiyatı farklı çıktı!" şeklinde dumura uğramıyorum? Neyi alıp neyi almayacağımı biliyorum çünkü, para benim ama akıl da benim, tercih de benim.

Çok ayıp bu yaptığınız. O fiyatları personel belirlemiyor ve almak istediğiniz ürünün etiket fiyatına da bakın bi zahmet. Kendi dikkatsizliğinizin bedelini oralarda zaten düşük ücrete çalışan personellere ödetiyorsunuz ve iyi bişeymiş gibi yaptığınız şeyi buraya yazıyorsunuz. AYIP, tek kelime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…