Başımda ki uğursuzluk

cirkin_ordek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
142
28
118
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Son iki üç yıldır hayatımda sürekli olumsuzluklar yaşıyorum. Eskiden çok şanslı bir insandım bir şeyin olması için düşünmem yeterdi fakat artık son bir kaç yıldır yaşadıklarımın içinden çıkamıyorum. Bu şansızlıklarım beni ve çevremdekileri bile etkiler hala geldi. Biri bana göz var dedi. Tabi ben başta inanmıyordum fakat artık bu durum sanırım psikolojik olarak beni de etkilemeye başladı. Hatta bir örnek vereyim son iki yılda üç kere küçük çaplı trafik kazası geçirdim. Kendi arabamda arkadaşımın aracında ve halk otobüsünde. 2 kere ciddi rahatsızlık geçirdim 1 aydan aşağı düzelemedim. ben artık araba kullanamıyorum. kullandığım teknolojik bir aleti alıyorum bozuluyor. biri bozulsa sırayla hepsi bozulmaya başlıyor. hayatım şaka gibi ilerliyor şuan. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:

Artık psikoloğa gidin

Yıldızınız düşmüş olabilir.. Yıldız name baktırabilirsiniz ..

Birde hayatımızın belli dönemlerinde şanslı oluşumuz yüksek , bazı dönemlerinde de şanssızlık yaşıyor olmamız normal geliyor bana..

falcıların %99'u sende nazar var der zaten...

şanssızlık göreceli bir kavramdır. sen sevgilimden ayrıldım çok şanssızım diye ortalarda gezersin. oysaki pisliğin tekidir sen bunu bilmezsin. senin şanssızlık olarak gördüğün şey aslında senin şansındır. kimse şanslı veya şanssız değildir. bu senin kendine yakıştırdığın bir yorum sadece.

Hay ağzına sağlık

Fala inanma falsız kalma diyorlar ama falsızda kalın.
Çok inandığınız için içten sürekli onu düşünerek dua hükmüne geçiriyorsunuz belki ve diğer astrolojik deyişle evrene ne yollarsanız o size gelir.
İyi düşünün iyi olsun. Evrene şanssızın derseniz sansınız düşer

evet haklısınız ama bu konu gönül ilişkileriyle alakalı değil. Bir eğitime başvuruyorum kursun hocası olmuyor bir bakıyorum kurs açılmıyor. bir plan yapıyorum mecburu ailevi meselelerle planım iptal oluyor. bir işte çalışıyorum maaşımı alamıyorum. eşyalarımı kaybediyorum

Hatta bir Örnek vereyim son iki yılda üç kere küçük çaplı trafik kazası geçirdim. Kendi arabamda arkadaşımın aracında ve halk otobüsünde. 2 kere ciddi rahatsızlık geçirdim 1 aydan aşağı düzelemedim. ben artık araba kullanamıyorum. kullandığım teknolojik bir aleti alıyorum bozuluyor. biri bozulsa sırayla hepsi bozulmaya başlıyor. hayatım şaka gibi ilerliyor şuan

Son düzenleme:
Falcıya gitmek gerçekten çok anlamsız, arkadaş arasında esprisine bakarsınız güler geçersiniz tamam ama bu işi ticarete döken dolandırıcılara ne diye para kazandırıyorsunuz? Size her ne dediyse tamamı PA-LAV-RA. İnanmayın böyle şeylere. Yaşadıgınız aksilikleri yazmışsınız tamam olabilir, ama bu süreçte hiç mi olumlu bi gelişme olmadı hayatınızda. Falcıya gittiginiz için etkilenmişsiniz ve yaşadıgınız olaylar içinden cımbızla seçiyorsunuz olumsuzlukları. AA falcı demişti bak gerçekten çıktı diyor sonrada insan.. Gerçekten bunlar boş işler canınızı sıkmanıza hiç değmez. İnanmayın böyle saçma şeylere, falcı dediğiniz kişi çok şey biliyor olsa sayısalı tutturur zengin olurdu. Üç beş kuruşa size fal bakması sizce çelişkili değil mi
Kendinizi üzmenize üzüldüm, lütfen birdaha da gitmeyin öyle dolandırıcılara. Paranıza yazık

Kendini kötüye şartlarsan, kötü olaylar yaşarsın zaten
Olumlu ol, pozitif bakmaya çalış hayata.. Psikoloğa gidebilirsin mesela..

Ve, ki birleşik yazılacaktı

Goz var

Icin kabarmis

Dedikodun yapiliyor

Biri seninle ugrasiyor

3 vakte kadar...

Genel olarak falcilarin nereye cekersen cek laflaridir. Illa ki kendine pay cikaracagin seyler olacaktir. Biri de demiyor ki "senin arkadasin Hasibe seni kiskandigi icin Emineye cirkin ordek kokuyor dedi. 15 aralik 2016 saat 12.16 da uzun boylu bugday tenli biri karsina cikacak sakin yuz verme. 21 agustos 2017 saat sabah 8.00 da otobus duraginda evlenecegin kisiyle karsilasacaksin...

Bana bunlarla gelin arkadas...

Kendini kötüye şartlarsan, kötü olaylar yaşarsın zaten
Olumlu ol, pozitif bakmaya çalış hayata.. Psikoloğa gidebilirsin mesela..

Ve, ki birleşik yazılacaktı
canım en samimi yazan yorumcumsun bunu yazman bile içime umut ışığı oldu. Kişisel gelişim kitapları okuyorum son çare psikolog gibi görünüyor. maddiyatımı düzelttikten sonra :)

Sen de goz var lafini babamda soyler. Siz de goz olduguna kendinizi inandirmissaniz kotulukleri cekmissinizdir. Cekim yasasini bir arastirin. Falciya git sonra kursun doktur kış kış kış cinler kış kış kış yok yaa

canım en samimi yazan yorumcumsun bunu yazman bile içime umut ışığı oldu. Kişisel gelişim kitapları okuyorum son çare psikolog gibi görünüyor. maddiyatımı düzelttikten sonra :)

Ayy teşekkür ederim

Bende zor zamanlar yaşadım.. Psikiyatriye gittim ilaç kullandım, psikoterapi gördüm.. Çok iyi geldi mutlaka bir uzmana git.. Ve kendi elinden gelecek tek şey kendini engellemek kötü düşünme konusunda. Benim de aklıma kötü şeyler, eski acılar geldikçe, kendimle tartışırım,uyarırım kendimi. Düşünceyi zihnimden atmaya çalışırım.. İnan insan kaygılandıkça kaygısı artıyor.. Kötüyü çağırdıkça kötü oluyor.. Eski kötü olayları düşündükçe daha da üzülüyor. Ümitsizliğe düştüğün anda kendini durdurmalısın, yoksa daha kötü olursun..

Her şey gönlünce olsun

Düşününce oluyormuş istediğin şeyler. Bence kotan dolmuş. Veya kendine nazar değdirmişsin. Dilini ısır veya poponu kaşı.

Pozitif düşünce pozitif enerji..
İyi düşün iyi olsun ..
Bazen üst üste gelir ..
Hepimiz neler yaşıyoruz..
Bizim Hayır sandığımız şer olabilir. .
Şer dediğimiz Hayır olabilir. .
Herşeyin hayırlısını dilemek gerekir. .

Enerjiyle ilgili bir şey olabilir. Çok bilmiyorum ama bilgili birileri çıkar mutlaka. 2-3 yıl önce ne değişti hayatınızda? Ev, şehir, iş veya odanızı değiştirdiniz mi?

Psikolojik de olabilir tabii. 2-3 yıl önce kendinizi suçlu hissedeceğiniz, birine bir haksızlık vs. yaptınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…