Başımdaki bela

tagsforlikes

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2015
231
73
28
36
Merhaba herkese. Başımdan 10 sene önce talihsiz bir olay geçti. 18 yaşındayken internette nasıl olduğunu hatırlamadığım biriyle arkadaşlık kurdum muhabbet ettik benden 10 yaş kadar büyükmüş sonradan öğrendim. Kendisi yurtdışında yaşıyordu ama Türk. Hatta Türkiye’ye geldiğinde yaşadığım şehre geldi tanıştık film izledik bişeyler yedik. Fazla uzatmak istemiyorum. Benden çok hoşlandığını evlenmek istediğini falan söyledi bende yaşının çok büyük olduğunu henüz küçük olduğumu söyledim reddettim ama konuşmaya devam ettim aptalca bir şekilde. ben kapalı yani tesettürlü biriyim o zamanda saçlarımın açık olduğu ve dekolteli şekilde fotoğraflarımla beni tehdit ediyor yıllar sonra beni aramış bulmuş Twitter’dan ulaştı. Hatta iki tane çıplak sayılan resimler var ama bana ait değiller kendi resimlerimle onları bir arada gönderip seni yaşadığın şehire rezil ederim bana yeni fotoğraflarını atmazsan yazmış aptal herif. Üstelik üstsüz fotoğraf istiyor benden Üstelik evlenmiş boşanmış hatta çocuğu var. 2015tede aynı şekilde ulaşmıştı bana fakat bu defa iş yerime kadar bulmuş Google’da ismimi aratınca çalıştığım kurumdaki dahili numaramdan aradı üstelik taa yurtışından. İnsanca konuştum fotoğrafları sil arama beni evleniyorum dedim yalan söyledim takıntı olmuş bırakmıyor peşimi. İster istemez kendimi kötü hissediyorum arkadaşlar çalıştığım yer kurumsal biryer ne olursa olsun şekilde fotograflarımın birinde olması beni çok huzursuz ediyor. O zamanlar yaptım bir hata. Bir dengesizlik yapar diye korkuyorum. Gönderdiği müstehcen resimlerde yüz Yok zaten ama senin derim diyor ne yapacağımı şaşırdım arada sırada pat diye arıyor iş yerimi pat diye mesaj atıyor Twitter’dan aklım çok bulandı yardım edin kimseye anlatamıyorum

ee yani ustsuz fotograf yollamayacaginiza gore engelleyin ... is yerine gonderirsede dava acin... dava kagidina da isyerindeki panoya asin oturun ...
Yurtdışında yaşıyor dava açsam etkiler mi oranın kanunları

Insanlar daha dogrusu kizlar kadinlar boyle tehditler yuzunden cok sacma seylere dusuyorlar. Anlattiginiza gore ki bende bir eksiklik hissetim ama beni ilgilendirmez tabi.. sadece sunu diyebilirim sakin ola korkup insanlar inanir annem babam esim dostum inanir kafasina giripde sakin prim vermeyin sakin.. ya gidin dava acin yada naparsan yap de korkmayin korkuyorsanizda bunu belli etmeyin.. sapik dolu ortalik bunu sana karsi kullandirma

Sosyal medyanızı kapatın. Numaranızdan engelleyin. İşyeri numarasından engel olur mu bilmiyorum ama inkar edersiniz çok mu zor? Siz de onu tehdit edin. Savcılığa veririm deyin.

Yuh adamdaki azme bak ya.
Nasıl bi yokluksa kaç sene önceki mevzulara sarmış.

O zamanlar tesettürlü olduğun halde mi açık fotoğraf yollamıştın?

etkiler yada etkilemez bilmiyorum ... gerekirse whatsapp konusmalarini gostereceksiniz ...kimseye fotograf falan yollamayin iste o zaman kimse size inanmaz
Mesajlar Twitter’da duruyor tehditleri yazdıkları asla yollamadım yollamamda

Bu tehditleri doküman olarak alma sansiniz var mi ki sabit teli aradi dediniz ya .Gerekirse savcılığa basvurup cikartin ki ilerde boyle bir karalama yaparsa elinizde deliller olur

Sosyal medyanızı kapatın. Numaranızdan engelleyin. İşyeri numarasından engel olur mu bilmiyorum ama inkar edersiniz çok mu zor? Siz de onu tehdit edin. Savcılığa veririm deyin.
Aynen dedim zaten sen kendi başını yakarsın benim fotoğraflarımda birşey Yok saçlarım açık sadece dedim

Savcılığa verin şikayet edin hatta ediceğinizi söyleyin kim kimi rezil ediyor görelim de bakalım akrabalarjna ulaş netten hepsine yazıcam beni rahatsız ediyor diye sende onu tehtid et
Fake adresten yazıyor bana Twitter’dan

Ne malum sizin olduğu yahu? Açıpta bakacak değiller ya. Yurtiçi yurtdışı ne farkeder? Burada bir sicili olacak. Sinmenizi bekliyor. Sinmeyin. Tehdit ediliyorum diyin. Taciz ediliyorum diyin. Can güvenliğim yok diyin. Şikayet edin.

Bu tehditleri doküman olarak alma sansiniz var mi ki sabit teli aradi dediniz ya .Gerekirse savcılığa basvurup cikartin ki ilerde boyle bir karalama yaparsa elinizde deliller olur
Aynen Mesajlar duruyor Twitter’da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…