- 18 Mayıs 2015
- 231
- 73
- 28
- 36
- Konu Sahibi tagsforlikes
-
Olduğu gibi yazdım eksik Yok yüz vermiyorum kimseye adam manyakAyyy her arayıp bulduğu çıplak resimle tehdit edenlere yüz verilseydi oooo.... Ama bana eksik anlatım var gibi geldi konuda
Sana yüz verdin demedm ki ben sadece parçalar çok oturmadı gibiergen mi bu adamOlduğu gibi yazdım eksik Yok yüz vermiyorum kimseye adam manyak
Yurtdışında yaşıyor dava açsam etkiler mi oranın kanunlarıee yani ustsuz fotograf yollamayacaginiza gore engelleyin ... is yerine gonderirsede dava acin... dava kagidina da isyerindeki panoya asin oturun ...
Tamamen olduğu gibi anlattım ergen değil ruh hastası çok pişmanım içim rahat değilSana yüz verdin demedm ki ben sadece parçalar çok oturmadı gibiergen mi bu adam
Yurtdışında yaşıyor dava açsam etkiler mi oranın kanunları
Mesajlar Twitter’da duruyor tehditleri yazdıkları asla yollamadım yollamamdaetkiler yada etkilemez bilmiyorum ... gerekirse whatsapp konusmalarini gostereceksiniz ...kimseye fotograf falan yollamayin iste o zaman kimse size inanmaz
Aynen dedim zaten sen kendi başını yakarsın benim fotoğraflarımda birşey Yok saçlarım açık sadece dedimSosyal medyanızı kapatın. Numaranızdan engelleyin. İşyeri numarasından engel olur mu bilmiyorum ama inkar edersiniz çok mu zor? Siz de onu tehdit edin. Savcılığa veririm deyin.
Fake adresten yazıyor bana Twitter’danSavcılığa verin şikayet edinhatta ediceğinizi söyleyin kim kimi rezil ediyor görelim de bakalım akrabalarjna ulaş netten hepsine yazıcam beni rahatsız ediyor diye sende onu tehtid et
O zaman neden korkuyorsunuz ki? Korkmayın. Hiçbir şekilde cevap vermeyin. Kudursun dursun.Aynen dedim zaten sen kendi başını yakarsın benim fotoğraflarımda birşey Yok saçlarım açık sadece dedim
Aynen Mesajlar duruyor Twitter’daBu tehditleri doküman olarak alma sansiniz var mi ki sabit teli aradi dediniz ya .Gerekirse savcılığa basvurup cikartin ki ilerde boyle bir karalama yaparsa elinizde deliller olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?