- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
- Konu Sahibi khaleesi41
-
Allaha sığın bol bol dua et hiç cevap verme yoksa sana kene gibi yapışırÇok sağolun insan ergenligim ve safligin etkisinde hatalar yapabiliyor. Su an abdestimde namazimdayim ve cok huzurlu bir yuvam var.esime soylemem cok zor esim dunyanin en iyi insani ve onu kaybetmek beni yıkar.
O zaman mutlaka anlat gizlemeBu kisiden haberdar evet. Geçmişte oldu bitti bunu biliyor.
bu kişi yakın çevrenden mi aynı şehir mi mesela?Merhaba hepinize
Ben 1buçuk yıllık evliyim. Çok mutlu bir evliliğim var ve eşimle birbirimizi çok seviyoruz. Sorun şu ki ergenlik zamanında 17 18 yaslarimda birisi vardi beni tehdit eden. Benim adıma fake hesaplar açıp beni aileme akrabalarima rezil etmisti. Kendisiyle o zaman arkadaşlığımız olmuştu. Seneler geçti bu kisi yine hortladi cep telefonumu bulmuş ve yine ayni seyleri yapmakla tehdit ediyor beni evlendiğimi bilmiyor ve benimle evleneceksin numaranı degistirirsen seni rezil ederim diyor.
Benim babam yok esim askerde eğer bu olay patlarsa ben mahvolurum. Okadar kötüyüm ki sikaye etmek istiyorum nasil bir yol izlemeliyim esim öğrenmeden. Tehdit hakaret herşey var. Cok korkuyorum... Elinde 8 sene onceki yakınlaşmış fotoğraflarımız var. Esimi cok seviyorum guvenini kaybetmek istemiyorum.
Yapıcı yorumlarınıza ihtiyacım var...
Edit : 8 sene once ben bu pisligi şikayet ettim ve para cezası ile kurtuldu.
Merhaba hepinize
Ben 1buçuk yıllık evliyim. Çok mutlu bir evliliğim var ve eşimle birbirimizi çok seviyoruz. Sorun şu ki ergenlik zamanında 17 18 yaslarimda birisi vardi beni tehdit eden. Benim adıma fake hesaplar açıp beni aileme akrabalarima rezil etmisti. Kendisiyle o zaman arkadaşlığımız olmuştu. Seneler geçti bu kisi yine hortladi cep telefonumu bulmuş ve yine ayni seyleri yapmakla tehdit ediyor beni evlendiğimi bilmiyor ve benimle evleneceksin numaranı degistirirsen seni rezil ederim diyor.
Benim babam yok esim askerde eğer bu olay patlarsa ben mahvolurum. Okadar kötüyüm ki sikaye etmek istiyorum nasil bir yol izlemeliyim esim öğrenmeden. Tehdit hakaret herşey var. Cok korkuyorum... Elinde 8 sene onceki yakınlaşmış fotoğraflarımız var. Esimi cok seviyorum guvenini kaybetmek istemiyorum.
Maalesef var 8 sene önceki bazı yakınlaşmış fotoğraflar. Ergenlik döneminde yaptığım hata önüme çıktı cok kötüyüm. Evlendim desem tehdit ettigi seyleri yapar oyle pislik bir tip. Daha önce onu sikayet ettim ancak para cezasi ile kurtuldu.
Bence bu olayı anlatabilecegin ve esin olarak o pisliğe tanitabilecegin kişiyle anlas ve esin diye sert bir şekilde konussun durumdan haberi olduğunu sana güvendiğini eğer böyle bir şey yaparsa kötü şeyler yapacağını soylesin baktınız vazgeçmiyor savcılığa hemen git ama sakin şimdi esine söyleme asker psikolojisi var birde bunu dert ederse Allah korusun kendine bile zarar verir. İnan çok üzüldüm Rabbim yardimcin olsun Ayrıca yargılayan arkadaşlara sesleniyorum sizler galiba hatasız kulsunuzKocaelinde yasiyorum ben
Ben de anlamadim suçlamak yargilamak bukadar mi kolay... Ben esimi cok seviyorum.
Bence bu olayı anlatabilecegin ve esin olarak o pisliğe tanitabilecegin kişiyle anlas ve esin diye sert bir şekilde konussun durumdan haberi olduğunu sana güvendiğini eğer böyle bir şey yaparsa kötü şeyler yapacağını soylesin baktınız vazgeçmiyor savcılığa hemen git ama sakin şimdi esine söyleme asker psikolojisi var birde bunu dert ederse Allah korusun kendine bile zarar verir. İnan çok üzüldüm Rabbim yardimcin olsun Ayrıca yargılayan arkadaşlara sesleniyorum sizler galiba hatasız kulsunuzKocaelinde yasiyorum ben
Ben de anlamadim suçlamak yargilamak bukadar mi kolay... Ben esimi cok seviyorum.
Sende onu rezil et. Evini biliyorsan apartmanına git rezillik çıkar. Evli barklı kadını rahatsız ediyor de. Ailesinin yüzüne falan tükür. Bir de ne kadar yakınlaşmış fotolar. Benim sevgilim de beni seks kasediyle tehdit ediyordu geri dönmem için. Kaset değil video vardı aslında, kaset lafı alışkanlık oldu sanırımMerhaba hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?