Başımdaki büyük bela. Çıkmazdayım...

Bence de sikayet et bir karakola ceksinler.polislerede danis evliyim esim asker onun bilmeisni istemiyorum de.
Onun attigi mesajlara yanit verme.
Iso gucu yokmu bu pisligin o kadar yik gecmis hala pesinizde
 
Çok sağolun insan ergenligim ve safligin etkisinde hatalar yapabiliyor. Su an abdestimde namazimdayim ve cok huzurlu bir yuvam var.esime soylemem cok zor esim dunyanin en iyi insani ve onu kaybetmek beni yıkar.
Allaha sığın bol bol dua et hiç cevap verme yoksa sana kene gibi yapışır
Rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim amin
Polise git gizlilik içinde evlisin belki bi hal yolu bulunur
 
bu kişi yakın çevrenden mi aynı şehir mi mesela?
 
Ve ayrıca gerçekten Allah yardımcın olsun. Bence atlatacaksın geçti bitti tövbe ettim demişsin kendince olumlu şeyler yaşamışsn. Geçmişin seni ilgilendirir, inandığın değerlerden başka hiçbi şey, hiç kimse seni yargılayamaz. En kısa zamanda kurtulursun umarım
 

Çok kötü bir durum allah yardımcınız olsun. Keşke eşinize sevgililik ya da nişanlılık döneminde geçmişte yaşadığınız bu olaydan bahsetseydiniz. Şikayet ettiğinizi para cezasıyla kurtulduğunu vs... Eğer bahsetseydiniz şimdi eşinize korkmadan bu şerefsizin tekrar hortladığını söylerdiniz. O zaman da eşiniz ile beraber şikayet ederdiniz ya da eşiniz bir konuşmaya işi bitirirdi.
 
çok zor malesef çoğu kişinin hayatına saplantılı kişi en az bir kere girmiştir. eşinin güvenini kırmaktan korkuyorsun ondan gizli hiçbir iş yapmamalısın o zaman. evlenmeden önce ne olmuşsa olmuş eşin bunun için seni yargılayamaz.eşine durumu izah et ve hatta eşin askerde madem ailene anlat mutlaka biri olmalı yakınında bu olayı bilen. tek başına bir işe kalkışma sonra altından kalkamazsın korktugun ne varsa başına gelir.ona ''ben evli bir bayanım beni bir aha rahatsız etmeyeceksin.bu şekilde tacizlerine devam edersen savcılığa hakkında suç duyurunda bulunacağımdan şüphen olmasın'' böyele bir mesaj at. sonrasında onu engelle. hatta hattını değiştir bunu yapamanı engelleyen nedir ki?
 
Ben de düşünüyorum da mesela eşime bunu söylemesem asıl beni asla affetmezdi. Ben direkt söylerdim.

Ama siz eğer benim eşim o kafada değil kaldıramaz diyorsan kesinlikle polise git tehdit ediyor açık açık şantaj yapıyor.
 
Bence hangi es ögrense sonradan aynı seyi der niye daha önce söylemedin diye. insanlar hata yapabilir her seyi söylemek zorunda degil. tamam bazı esler anlayış gösterir ama emin olun icinde kalır o mutlaka eninde sonunda bir sekilde bir yerden patlak verir. söylemesen vicdanın sızlayacak söylesen onun ici acıyacak. demekki böyle seylere tepki göstercek ki kız söyleyememis. Adam askerde zaten bin bir türlü sey düşünüyordur. aradan 7 yol gecmis bazı seyler eskisi gibi heyecanlı degildir. kim bilir onun hayatında da ne degisti. bulmus saf birini o zaman tehdit etmis. artık evli barklı birisin. Bence söyleme mutluluğunu bozma. icin icini yiyor ama söylersen de mutsuz olacaksın. Cevap verme ona hattını bir bahane bularak degistir.
 

İşte zamanında doğru dürüst bir yaptırımı olmadığı için fırsat buldukça rahatsız ediyor. Cok uzuldum durumunuza. Peki o zaman bu resimler ve elinden alınmadı mi? Alınsaydı şimdi sizi rahatsız edemezdi.

Bence savcılığa gidin. Durumu anlatın. Rica edin gözünü korkutsunlar. Aynı suçu bir daha işliyor yaptırımı çok daha ağır olmalı. Siz bir de maddi manevi tazminat içinde bir avukat tutarsanız daha iyi olur sanki. Yine para cezası olacaksa baru yüklü bir şey olsun ki bir daha size veya başka kadınlara musallat olmaya çekinsin.

Eşiniz askerdeyse siz söylemezseniz öğrenemez. Annenizin de tekrar üzülmesine korkmayın. Zaten bildiği mevzular üzülse bile siz yine bu baş belasıyla tekrar uğraşacaksın diye üzülür. Bu arada telefonunuzu da değiştirin. Her kim verdiyse bu numaranızı o kişiyi de bulup onu da şikayet edin.
 
Sikayet etti diyelim dava açılmış olsa o da bir sekilde duyulur. Belli bir süre sonra sen sikayeti alsanda kamu davası oluyor. Cok yıpratıcı sürec. En dogrusu bir sey yazma bakalm ne yapıyor.
 
Benimde ayni olayim oldu bende savciliha verdim butun mesajlarin ciktisini alip omce mahkemede ben yapmadim dedi hakimde tlf numaran ip adresim hepsi senin inkar etme dedi bende mahkeme huzurunda elinde ne fotografim varsa cikarsin dedim bu majkemde sus pus oldu toplda 18 ay ceza aldi simdide kendisine tazminat davasi actim o ugrassin kicimdaki dona kadar alacagim dedjm beni hakime sikayetetti simdi o huzursuz yasiuor
 
savcılığa şikayet et eşinede bildir sonuçta senin suçun yok bu kişinin saplantılı piskolojik sorunları var kolay gelsin
 
Kocaelinde yasiyorum ben
Bence bu olayı anlatabilecegin ve esin olarak o pisliğe tanitabilecegin kişiyle anlas ve esin diye sert bir şekilde konussun durumdan haberi olduğunu sana güvendiğini eğer böyle bir şey yaparsa kötü şeyler yapacağını soylesin baktınız vazgeçmiyor savcılığa hemen git ama sakin şimdi esine söyleme asker psikolojisi var birde bunu dert ederse Allah korusun kendine bile zarar verir. İnan çok üzüldüm Rabbim yardimcin olsun Ayrıca yargılayan arkadaşlara sesleniyorum sizler galiba hatasız kulsunuz
Ben de anlamadim suçlamak yargilamak bukadar mi kolay... Ben esimi cok seviyorum.
 
Kocaelinde yasiyorum ben
Bence bu olayı anlatabilecegin ve esin olarak o pisliğe tanitabilecegin kişiyle anlas ve esin diye sert bir şekilde konussun durumdan haberi olduğunu sana güvendiğini eğer böyle bir şey yaparsa kötü şeyler yapacağını soylesin baktınız vazgeçmiyor savcılığa hemen git ama sakin şimdi esine söyleme asker psikolojisi var birde bunu dert ederse Allah korusun kendine bile zarar verir. İnan çok üzüldüm Rabbim yardimcin olsun Ayrıca yargılayan arkadaşlara sesleniyorum sizler galiba hatasız kulsunuz
Ben de anlamadim suçlamak yargilamak bukadar mi kolay... Ben esimi cok seviyorum.
 
Arkadaşlar merhaba

Eşim askerde olduğu icin ona durumu anlatmam imkansız.
Konuyu açtığım günden beri rahatsiz etmedi pislik ama bu demek olmuyor ki tekrar aramayacak. Şimdilik esimin duymamasi için sikayetci olmadım ancak bir daha aynı mesajları atarsa veya ararsa ona seni şikayet edecegim ne yapiyorsan yap senden korkmuyorum deyip herseyi de goze alip şikayetci olacağım.

Yorunlariniz icin ayri ayri tesekkur ederim
 
hattını değiştirmelisin.. ya birgün eşinin yanında ararsa.. mesajı eşin görürse...
 
Sende onu rezil et. Evini biliyorsan apartmanına git rezillik çıkar. Evli barklı kadını rahatsız ediyor de. Ailesinin yüzüne falan tükür. Bir de ne kadar yakınlaşmış fotolar. Benim sevgilim de beni seks kasediyle tehdit ediyordu geri dönmem için. Kaset değil video vardı aslında, kaset lafı alışkanlık oldu sanırım . Sildim demişti. Var mıydı yok muydu elinde bilmiyorum ama benim tehdidim daha çok korkutunca geri adım attı. Yani belaya bela olacaksın. Yoksa tependen inmez.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…