- 12 Nisan 2007
- 817
- 815
- 628
- Konu Sahibi khaleesi41
-
Tuh ya kemdinide eşine karşı sakladığın icin suçlu hissedersin demi napsak ya
Adamın elıne sakın koz verme,
- Eşinin askerde olduğunu sakın belli etme
-İkincisi tehditlerine sakın boyun eğme
- Eşinin zaten bunları bildiğini kabul ettiğini söyle ki onun da senı korkutacak birşeyi olmasın.
Bunları öğrenınce belki vazgeçer,belli olmaz.Şuan senınle uğraşıp senı strese sokmaktan zevk alıyor olabilir.
Ayrıca bunların haricinde ;
-Telefon numaranızı neden 8 sene boyunca değiştirmediniz ??
-Evlendıysenız cevrenız değişmedi mi ?Aynı yerde mi ikamet ediyorsunuz ?
-Sosyal medya kullanmayın, sizin profilinizden falan eşinizin adını öğrenme ona ulaşma ihtimali olmasın.
Ama sanki anlatmadığınız birşeyler var gibi. Size bu kadar rahar ulaşabiliyorsa evli olduğunuzu nasıl bilmiyor .
Gerçekten dimi ama aradan seneler geçmiş böyle olay yaşayan biri numarasını her yerden gizlettirmesi lazım. Sosyal medyayı da kendi değil eşinin ismiyle açması lazım bulamasın. Hem elinde fotoğraflar var diyor şikayet edip para cezasına çarpttırdım diyor peki bu durumda nasıl çıkarmadı ortaya onları? bu kadar takip eden biri evlendiğini nasıl bilmez?
Bence esinizle paylasin ancak bu sekilde ettiği tehtitler sökmez .Esinize paylasmadan duyulursa sonradan yanlis anlasilirsiniz .Savciliga sikayet edip numaranizi degistirmeyi deneyin .Tabiri caizse havlyn kpk isirmaz. Korkmadiginizi bilsin ki cesaret edemesin hicde cevap vermeyin vermediniz umarim cevap onceden.Şu şekilde numaramı en son 2 yil once değiştirdim o zaman bekardım ve kızlık soyadimla aldim bu hattı. O sebeple 11880 den bulduğunu düşünüyorum.yani yeni soyismimi bilmiyor.
Bu kisi zaten yaşadığım yeri falan bikmiyor. tek yaptığı telefonla rahatsiz etmek.
Geçmiş olsun canım. İlk olarak eşinin veya kendi yakınlarından çok güvendiğin bir kişiyle paylaşma fikri geldi aklıma. Hem destekçin hem tanığın olur. Onu korkutman lazım, yazdığı tehdit mesajlarını sakla ve sakladığını söyle. Ne olursa olsun bu eşler arasında bile olsa bile ciddi bir suç. Adliyelik olmayı göze alamaz diye tahmin ediyorum.Merhaba hepinize
Ben 1buçuk yıllık evliyim. Çok mutlu bir evliliğim var ve eşimle birbirimizi çok seviyoruz. Sorun şu ki ergenlik zamanında 17 18 yaslarimda birisi vardi beni tehdit eden. Benim adıma fake hesaplar açıp beni aileme akrabalarima rezil etmisti. Kendisiyle o zaman arkadaşlığımız olmuştu. Seneler geçti bu kisi yine hortladi cep telefonumu bulmuş ve yine ayni seyleri yapmakla tehdit ediyor beni evlendiğimi bilmiyor ve benimle evleneceksin numaranı degistirirsen seni rezil ederim diyor.
Benim babam yok esim askerde eğer bu olay patlarsa ben mahvolurum. Okadar kötüyüm ki sikaye etmek istiyorum nasil bir yol izlemeliyim esim öğrenmeden. Tehdit hakaret herşey var. Cok korkuyorum... Elinde 8 sene onceki yakınlaşmış fotoğraflarımız var. Esimi cok seviyorum guvenini kaybetmek istemiyorum.
Yapıcı yorumlarınıza ihtiyacım var...
Edit : 8 sene once ben bu pisligi şikayet ettim ve para cezası ile kurtuldu.
Şikayet edin.Tehdit mesajlarını sakın silmeyin. Belki yakın bir erkek arkadaşınız kuzeniniz varsa kocanızmış gibi arayıp tehdit edebilir ama buda büyük risk ben olsam şikayet ederdim. Kocanız geçmişteki bu kişiden haberdar mı? Konu geçti söylemediniz mi? Yoksa geçmiş hiç konuşulmadımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?