Başımdaki büyük bela. Çıkmazdayım...

Evli olduğunuzu eşinize anlattiginizi ve savcılığa basvurdugunuzu söyleyin ve gidip başvurun. Ve asla annenizden eşinizden saklamayın. Böyle şeyler saklanmaz. Dediginiz gibi man yak biriyse hele hiç saklamayın.

Şu şekilde numaramı en son 2 yil once değiştirdim o zaman bekardım ve kızlık soyadimla aldim bu hattı. O sebeple 11880 den bulduğunu düşünüyorum.yani yeni soyismimi bilmiyor.
Bu kisi zaten yaşadığım yeri falan bikmiyor. tek yaptığı telefonla rahatsiz etmek.

Şimdi yanlış anlamışsınız. Bu kisi evlendigimi bilmiyor soyadimi sosyal medya hesabimi da bilmiyor ki zaten sadece facebookum var ve herseyi gizli.ordan bana hic ulasmadi evlendiğimden beri. Ayrıca o zaman o pislik fotoları aileme yolladi onmmve sikayet ettim. Buna rağmen sadece para cezasi aldi. Simdi daha beterini yapmakla heryerde yaymakla tehdit ediyor. Yani bir kere yaptığı icin bu kadar endiseliyim anliyormusunuz ailemi 1 kez daha uzmek istemiyorum.

Bence esinizle paylasin ancak bu sekilde ettiği tehtitler sökmez .Esinize paylasmadan duyulursa sonradan yanlis anlasilirsiniz .Savciliga sikayet edip numaranizi degistirmeyi deneyin .Tabiri caizse havlyn kpk isirmaz. Korkmadiginizi bilsin ki cesaret edemesin hicde cevap vermeyin vermediniz umarim cevap onceden.

Git polise eşim asker de bu 8 yıl önce ki adam çıkıp gelmiş beni tehtit ediyor .merak etme polislef karakola bir çeksin evli olduğunu da öğrensin ne yapıyorsa yapsın şerefsiz sakin taviz verme böyleleri pislik ha numaranı bulmussa evli olduğunu biliyordur bilerek yapıyor yarin öbür gün ahlaksız tekliflerde de bulunur öyle pislikler bunlar Allah boynunu kırar inşallah ne çektik bu adam denen mahlukatlar.

Hattınızı değiştirin yeni soyadınızla alın.
Eşinize de "uyku sersemi pini yanlış girdim bloke oldu" dersiniz şimdilik. Askerden gelince de herşeyi anlatın şimdi orada kafasında kurup durmasın.
O şahsı da tüm sosyal hesaplardan engelleyin.
Bırakın yayıyorsa yaysın 8 sene önceyle şimdiki siz farklısınız neticede. O zaman çok gençtiniz şimdi ise evli bir kadınsınız hiç korkmayın.
Daha fazlasını yapacağını sanmıyorum ama oldu ki yaptı o zaman vakit kaybetmeden karakola şikayet edersiniz sonra da savcılığa.

Geçmiş olsun canım. İlk olarak eşinin veya kendi yakınlarından çok güvendiğin bir kişiyle paylaşma fikri geldi aklıma. Hem destekçin hem tanığın olur. Onu korkutman lazım, yazdığı tehdit mesajlarını sakla ve sakladığını söyle. Ne olursa olsun bu eşler arasında bile olsa bile ciddi bir suç. Adliyelik olmayı göze alamaz diye tahmin ediyorum.

Şikayet edin.Tehdit mesajlarını sakın silmeyin. Belki yakın bir erkek arkadaşınız kuzeniniz varsa kocanızmış gibi arayıp tehdit edebilir ama buda büyük risk ben olsam şikayet ederdim. Kocanız geçmişteki bu kişiden haberdar mı? Konu geçti söylemediniz mi? Yoksa geçmiş hiç konuşulmadımı

Bu kisiden haberdar evet. Geçmişte oldu bitti bunu biliyor.

Sosyal medya hesabinizi kapatin telinizi degistirin bitti gitti . Yasadiginiz yeri de bilmiyor sikayet ederseniz ogrenebilir cikar daha beterini yapar madem izinizi bilmiyor böyle yapın . Esinize de anlatin gelince

Kocanin beri olmasini istemiyorsan hemen sikayet et o seref yoksunu nu. .
Gucu kadinlara yetenlere ayar oluyorum
Korkutuyor aklinca delikanli ya hasbamm
Korkmadigini belli et ve sikayet et
Gerisine karisma

Bencd kocana anlatmalisin sonrasinda ogrenirse evliliginizde guvensizlik olusur.. sikayetini et korkma eger korkarsan sarpa sarar hattini degistir ne yapabilir ki sana

Kocana anlat arkasından iş çevirme. Gidin şikayet edin gecmişte ne yasandıysa yasanmıs kendini üzme birlikte bir yol bulun

Esinizden saklamayin mutlaka anlatin esinize asker oldugu icin suan soylemeniz dogru olmaya bilir geldikten sonra konusun eskiden olmus bitmis senin korkacagin bir durum yok esinize anlatin muhakkak.

kocanla diyaloğun iyi ise onla paylaş. ama adam askerde ise soylenecek bir an değil. korktuğuunu tedirgin olduğunu ona hissettirirsen daha çok üzerine gelir. sen onun üzerine git. geçen sefer para cezası aldın bu sefer içeri attırırım seni de, evleniğini söyle, telefonum dinleniyor, şikayet edeceğim vs de. sen onu korkut. geçmişte bişeyler yaşanmış olabilir, hata yapılmadan doğru öğrenilmiyor. kendine güveniyorsan yürüdüğün yoldan korkma. kolay gelsin

7 8 sene aramamıd simdi mi aklına gelmişsin. ergenlikten kalma korku seninki. eşine paylaşıp paylaşamamak sana kalmıs. Hattını değiştir paylaşcak olsa simdiye kadar yapardı. Fotoğraflarının kaldığını da pek sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…