Başımdaki büyük bela. Çıkmazdayım...

Geçmiş bitmiş öpüşme fotoğrafından da bir şey olmaz. Eşinizle konuşun, karşınızdaki o adama da evli olduğunuzu ve devam ederse savcılığa vereceğinizi iletin. Siz korktukça o üstünüze gelecektir, diş göstermelesiniz. Gerekirse yayınlarsan yayınla beni onunla mı rezil edeceksin bile dersin.

bak güzel kardeşim sinek küçüktür ama mide bulandırır eşinle aranızda illa bu birgün gelir sorun olur
erkekler yutamaz bu tür seyleri bence anlatma sakla saklayarak halledebilecegini düşünüyorsan yap bunu
_ esin askerde bişey yapamaz elinden bişey gelmez morali dünyası alt üst olur
_ikincisi baska memleketteymişsin korkma uzaktan itlik yapıyor
_hiç cevap verme bu pezoya senle arayıp iletişime gectimi bu hattın senin oldugunu biliyormu msjlaramı cevap yazdın hiç oralı olmasaydn onu geçtik hattını 11880 gibi ögrenmek isteyenlere karsı gizli tutatcaktın cok rahat davranmıssın biraz kurnaz ol dedktif gibi ol süpheci ol sen evli bir bayansın yaptıklarını tar düşün işin içinden cıkacagın seyleri yap
_hattını hemen degiştir sna ulaştıkca harekete gec sonra polis savcı gibi yerlere git bna dadandı de esim askerde de bunu fırsat bildi beni rahatsız ediyor tehdit ediyor de
yani akıllı ol panik yapma her hamleni dogru at
cesur ol hayatta yuvan için elinden geleni yap

Yeni 1 hat alın rehbere kaydettirmeyin. Evlilik soyadınız ile.
Anladığım kadarı ile çalışıyorsun. Bunu da ailene ve eşine şöyle izah et ; şirket hat verdi. Onu kullanacağım bundan sonra. Benimkini de kapattım. Ne yapayım 2 hat 2 telefonu deyiver...
Şu an için eşine söyleme madem askerde. Ama mutlaka savcılığa git. Eşin gelene kadar olmuş bitmiş olur zaten her şey.
Döndüğünde de uygun bir dille anlatırsın. Ömür boyu saklanacak bir durum değil çünkü...
Geçmiş olsun...

arkadaşa katılıyorum..
hattını değiştir telefonu tuvalete düşürdüm de mesela..

sosyal medya hesaplarını sil kapat..

ve yeni telefonunu herkes bilmesin ..

bikere soyadın bile değişik senin evli olduğun için seni nasıl bulacak kii.. iletişime asla geçme.. yeni numaranı bulsa bile siz kimsiniz tanımıyorum diye karşılık vereceksin..

O zaman yapacağınız tek şey hattınızı kapattırıp yeni soyadınızla yeni bir hat almak. O zaman size ulaşamaz, eğer sosyal medya kullanıyorsanız onda da yeni soyadınızla kullanın. Bilmediği için ulaşamazda.

bence kesinlikle eşine söylem şuanda.Askerde ve işler iyice karışır. Gelmek ister gelemez, aramak ister arayamaz.
aklı kalır , askerlik tamamen farklı bir psikoloji çünkü.
En iyisi hattını ve sosyal medya hesaplarını kapat.
Çok gerekiyorsa farklı isimle aç ve o seni bulmadan sosyal medyada heryerden engelle

benim face yok inanın kim ne yapmıs umrumda degil benimkinide bilmesinler
ben popular ilk cıktıgı dönemde bile hiç almadım adres madres neme gerek
watsup cıktı simdi zaten hersey yine görüyorz
yok begenmek yok like bunların manası nedir yahu
eşimin var onunkine bile bakmam

forumlarda çözüm aramak yerine mesajları bir avukata gösterseniz daha iyi bir sonuç alabilirsiniz bence.

Allah yardım etsin çok zor bir durumdasin su sosyal medyayı az kullansak,bu kadar sorun olmaz herhalde eşinin askerde olmasından yararlan sikayet et kaybedecek birşeyi olmayan insandan kork onunda kaybedecek şeyi varsa işi mesela onunla tehdit et ve evini bilmiyorsa tlf değiştir derim sosyal medya hesaplarını kapat benim yok hesapları inanın adlarını bile bilmem desem sadece isimlerini duydum

Hattını acilen degistirmelisin. Havlayan köpek ısırmaz. Bi kac anı aklına gelmiş öylesine aramıs erkekler öyledir. Bir psikolog inkar etmeli bir insan böyle bir durumda demisti. Söylesen eşin unutmaz sürekli aklına gelir böyle şeyler. Onunla da mı böyle oldu der hep icinden. Söylemesen su an mutlu bir yuvan varmıs zaten niye bozasınki. En iyisi söylememek demişti psikolog arkadasım. Ona gelen bu tarz vakalarda erkeklerin bunu unutamadığını ve daha fazla sıkıntıya yol açtığını söylemisti. Bir arkadaşım var mesela onca kişiyle bir seyler yasadı ve hala sosyal medya kullanıyor resimleri herkese paylaşıyor ve bi gram korkmuyor rahat kız yani. Bence icini ferah tut. onca sene aramamıs unutur gider yakında.

Boyle takintili psikopat benim vardı...Ayrikdik pesimi birakmadi gökten Allah inse alacam seni diyordu ki evliydi bide ben evli oldugunu bilmiyordum ogrenince ayrıldım o birakmadı.Evlendim sehir degistim kurtuldum derken hattimi da degismistim eski kurumumdan bulmus beni arayip durdu mesajlar atti bosan bende bosanayim bilmm ne adam bela birakmiyo yakami esim görecek diye panik atak oldum tehdit ediyodu oda esine ukasirim fotograflarimiz varmis utanark soyluyrm iftiralar güya onla beraber olmusum evlendikten sonra aramisim vs. Savciliga vercem esimin haberi olcak onuda yapamadim faceden ekliyo instagramdan ailemi ekliyo esime ulasmasini sagliyo...ve ulastida istedigi oldu.Atti tuttu hakkimda.Esim inanmadigini yanimda oldugunu soyledi velhasil oyke olsada bi sorun kavga oldugunda direk yüzüme vuruyor napicam bende bilmiyrm ayrilmayi dahi düsünuyrm yeni evliyim

Savcılığa ver gitsin muhsttap olma bence edepsiz şerefsiz adam mikrop git hiç durma beni rahatsız ediyor de

Ya erkek milleti yi
Ya anlamıyorum ondan önce olmuş bitmiş her kavgada tartışmada önüne çıkarıyor eşinde bir anlayışlı olsa sana destek olur köstek degil .bir daha tartışmada cikarsa bu durum seninde kaliten bu kadar ısıtıp isitip önüme cikariyorsun adam olan bunu yapmaz .ah bu adam diye geçinen adamlar hepiniz ölunde bu kadınlar kurtulsun artık bende 3 yıl yaşadım adam beni hapse koymak için bile sahte delil bile yarattı sırf zor durumda kaliyim zorla evleniyim diye bide benim ki Haşa Allah benim diyordu çok çektim bir burun ameliyatı gel gör ki bitirdi gibi onuda bitirdi ama en cok ta beni bitirdi (

Ya böyle adamlara estetik oldum korkunç görunuyorum falan deseniz belki kurtuluş olur benim öyle oldu resmen inanmak icin resim isterler bide gormek benim gorunce yanindayim falan diye bin tane yalan atti sonra gitti

Ya böyle adamlara estetik oldum korkunç görunuyorum falan deseniz belki kurtuluş olur benim öyle oldu resmen inanmak icin resim isterler bide gormek benim gorunce yanindayim falan diye bin tane yalan atti sonra gitti

Sizinki de iyiymiş yani geçmiş olsun.

İlk mesajdan sonrasını okumadım belki yazmışsınızdır ama bilmediğimden soruyorum.

Telefonun numarası öyle her insanın istediği an bulabileceği bir şey değil. Gizlilik hakkı var..

Tel numaranızı sizi bilen, no.'nuzu bilen biri vermiş olabilir. Ortak arkadaşlarınız var mı hala? Yani onu da tanıyan sizinle hala muhabbetini kesmemiş biri var mı?

Nasıl bir tavsiye vereceğim bu sıkıntıdan kurtulmanız için gerçekten bilemiyorum. Hiçbir şekilde mesajlarına, aramalarına karşılık vermeyin derim sadece.. En candan deyip de güvendiğiniz bir tanıdığınıza (anne, baba, kardeş, akraba,.. gibi) danışıp ondan fikir alıp öyle bir yol izleyin derim.

Allah böyle belalı insanlardan herkesi korusun. Sana da bu musibetten kurtulacak hayırlı kapılar açsın yüce Allah..

Böyle şeyler ciddi suçtur siz savcılığa verin direkt ne diye uğraşıyorsunuz?Hele de fotoşop falan demiş hele bir yapsın o zaman ebesinin şeyini tersten görür.Evli olduğunuzu falan söylemeyin hakkınızda hiçbir bilgi vermeyin sakın. Santajlarına boyun eğerseniz asla vazgeçmeyecektir. Gidip savcılığa şikayet edin. Hiçbir şey olmasa da ifadesini alırlar savcının polisin karşısına oturunca dili bir tarafına kaçar. O zaman korkar daha ileri gidemez poliste kaydı olacak sonuçta ve devamını getririrse sabıkası olacak hem de şantaj taciz gibi çok çirkin şeylerden.
Savcılığa verirseniz eşim duyacak diye korkmayın böyle şeyleri duyurmuyorlar 3. kişilere. Velev ki eşiniz savcılığa verdiğinizi duymuş olsun, yine o adamdan birşeyler duymasından iyidir. Siz böyle görüşmeye devam ettikçe de eşinize durum çok farklı intikal ettirebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…