- 15 Haziran 2012
- 1.096
- 651
- 323
- Konu Sahibi khaleesi41
-
bak güzel kardeşim sinek küçüktür ama mide bulandırır eşinle aranızda illa bu birgün gelir sorun olur
erkekler yutamaz bu tür seyleri bence anlatma sakla saklayarak halledebilecegini düşünüyorsan yap bunu
_ esin askerde bişey yapamaz elinden bişey gelmez morali dünyası alt üst olur
_ikincisi baska memleketteymişsin korkma uzaktan itlik yapıyor
_hiç cevap verme bu pezoya senle arayıp iletişime gectimi bu hattın senin oldugunu biliyormu msjlaramı cevap yazdın hiç oralı olmasaydn onu geçtik hattını 11880 gibi ögrenmek isteyenlere karsı gizli tutatcaktın cok rahat davranmıssın biraz kurnaz ol dedktif gibi ol süpheci ol sen evli bir bayansın yaptıklarını tar düşün işin içinden cıkacagın seyleri yap
_hattını hemen degiştir sna ulaştıkca harekete gec sonra polis savcı gibi yerlere git bna dadandı de esim askerde de bunu fırsat bildi beni rahatsız ediyor tehdit ediyor de
yani akıllı ol panik yapma her hamleni dogru at
cesur ol hayatta yuvan için elinden geleni yap
Şu şekilde numaramı en son 2 yil once değiştirdim o zaman bekardım ve kızlık soyadimla aldim bu hattı. O sebeple 11880 den bulduğunu düşünüyorum.yani yeni soyismimi bilmiyor.
Bu kisi zaten yaşadığım yeri falan bikmiyor. tek yaptığı telefonla rahatsiz etmek.
Boyle takintili psikopat benim vardı...Ayrikdik pesimi birakmadi gökten Allah inse alacam seni diyordu ki evliydi bide ben evli oldugunu bilmiyordum ogrenince ayrıldım o birakmadı.Evlendim sehir degistim kurtuldum derken hattimi da degismistim eski kurumumdan bulmus beni arayip durdu mesajlar atti bosan bende bosanayim bilmm ne adam bela birakmiyo yakami esim görecek diye panik atak oldum tehdit ediyodu oda esine ukasirim fotograflarimiz varmis utanark soyluyrm iftiralar güya onla beraber olmusum evlendikten sonra aramisim vs. Savciliga vercem esimin haberi olcak onuda yapamadim faceden ekliyo instagramdan ailemi ekliyo esime ulasmasini sagliyo...ve ulastida istedigi oldu.Atti tuttu hakkimda.Esim inanmadigini yanimda oldugunu soyledi velhasil oyke olsada bi sorun kavga oldugunda direk yüzüme vuruyor napicam bende bilmiyrm ayrilmayi dahi düsünuyrm yeni evliyimMerhaba hepinize
Ben 1buçuk yıllık evliyim. Çok mutlu bir evliliğim var ve eşimle birbirimizi çok seviyoruz. Sorun şu ki ergenlik zamanında 17 18 yaslarimda birisi vardi beni tehdit eden. Benim adıma fake hesaplar açıp beni aileme akrabalarima rezil etmisti. Kendisiyle o zaman arkadaşlığımız olmuştu. Seneler geçti bu kisi yine hortladi cep telefonumu bulmuş ve yine ayni seyleri yapmakla tehdit ediyor beni evlendiğimi bilmiyor ve benimle evleneceksin numaranı degistirirsen seni rezil ederim diyor.
Benim babam yok esim askerde eğer bu olay patlarsa ben mahvolurum. Okadar kötüyüm ki sikaye etmek istiyorum nasil bir yol izlemeliyim esim öğrenmeden. Tehdit hakaret herşey var. Cok korkuyorum... Elinde 8 sene onceki yakınlaşmış fotoğraflarımız var. Esimi cok seviyorum guvenini kaybetmek istemiyorum.
Yapıcı yorumlarınıza ihtiyacım var...
Edit : 8 sene once ben bu pisligi şikayet ettim ve para cezası ile kurtuldu.
Ya anlamıyorum ondan önce olmuş bitmiş her kavgada tartışmada önüne çıkarıyor eşinde bir anlayışlı olsa sana destek olur köstek degil .bir daha tartışmada cikarsa bu durum seninde kaliten bu kadar ısıtıp isitip önüme cikariyorsun adam olan bunu yapmaz .ah bu adam diye geçinen adamlar hepiniz ölunde bu kadınlar kurtulsun artık bende 3 yıl yaşadım adam beni hapse koymak için bile sahte delil bile yarattı sırf zor durumda kaliyim zorla evleniyim diye bide benim ki Haşa Allah benim diyordu çok çektim bir burun ameliyatı gel gör ki bitirdi gibi onuda bitirdi ama en cok ta beni bitirdiBoyle takintili psikopat benim vardı...Ayrikdik pesimi birakmadi gökten Allah inse alacam seni diyordu ki evliydi bide ben evli oldugunu bilmiyordum ogrenince ayrıldım o birakmadı.Evlendim sehir degistim kurtuldum derken hattimi da degismistim eski kurumumdan bulmus beni arayip durdu mesajlar atti bosan bende bosanayim bilmm ne adam bela birakmiyo yakami esim görecek diye panik atak oldum tehdit ediyodu oda esine ukasirim fotograflarimiz varmis utanark soyluyrm iftiralar güya onla beraber olmusum evlendikten sonra aramisim vs. Savciliga vercem esimin haberi olcak onuda yapamadim faceden ekliyo instagramdan ailemi ekliyo esime ulasmasini sagliyo...ve ulastida istedigi oldu.Atti tuttu hakkimda.Esim inanmadigini yanimda oldugunu soyledi velhasil oyke olsada bi sorun kavga oldugunda direk yüzüme vuruyor napicam bende bilmiyrm ayrilmayi dahi düsünuyrm yeni evliyim .eson
eşinden adamın seni rahatsız ettiğini sakladıgın için rahatsızlık duyarsın demiş.Bu ne demek anlamadim pardon?
Ya böyle adamlara estetik oldum korkunç görunuyorum falan deseniz belki kurtuluş olur benim öyle oldu resmen inanmak icin resim isterler bide gormek benim gorunce yanindayim falan diye bin tane yalan atti sonra gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?