- 26 Haziran 2013
- 233
- 432
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yahu kultur ve dini karistirnayin.. ayrica insanlarin baskici hallerinide dine yormayin rica ederim.Yazık, kadınlarımız en basit şeyi bile yapamıyor. İnsanın rahat rahat havayı hissederek gezmesi ne kadar büyük bir lüks olabilir ki? Lafa gelince de özgürlük dini ama. Neyse. Bence açın başınızı. Kimse size hesap soramaz herkesin kendi hayatı.
Kendinizi nasıl mutlu hissediyorsanız öyle davranın lütfen.Kimse kararlarinizi, doğrularınızi yargilayamazLise 2 den beri başı kapalıyım. Artık başımı açmak istiyorum. Rüyalarında saçlarımı kat kat kestirmişim dışardayım görüyorum. Annem de yanımda birşey demiyor görüyorum. Öyle boyatıp çok gösterişli olmak da hoşuma gitmiyor. Saçını toplayıp mandal tokayla bağlayan kadınlara bakıp bakıp iç geçiriyorum. Tek isteğim mandal tokayla saçlarımı toplayıp güneşin altında rüzgarda dolaşmak.
Aynen katılıyorum
Yorumlar komedi sanki Norveçte İsveçte yaşıyoruz. Al kafandan çek eşarbı çıksın yazmışlar sanki toplum baskısı mahalle baskısı yok
Kadın çocuklu yetişkin kadın ama babam parka bile çıkarmıyor yazmış
Böyle bir çevre buyur mu dicek sizce??? Önce boşandı, sonra saçını açtı belliydi zaten yoldan çıkmak istemese boşanmazdı kesin var bir şeyler dicekler, yollu dicekler , dicekler de dicekler
Kadın 44 yıl baskı altında yaşamış, istediğini giyememiş, istemediği bir giysiye zorlanmış. Mandal toka hayal mi olur yazmış bununla bile dalga geçmişler?!
Şu kadına dik dur kararının arkasında, tebrik ederim yazmak bu kadar mı zor?!?,
Yahu kultur ve dini karistirnayin.. ayrica insanlarin baskici hallerinide dine yormayin rica ederim.
Ayrica ne kdr geri kafali bi ailesi oldugu buna zorlamadan degilde basit bir parka cikarmamasindan bile anlayabilirsin
Lise 2 den beri başı kapalıyım. Artık başımı açmak istiyorum. Rüyalarında saçlarımı kat kat kestirmişim dışardayım görüyorum. Annem de yanımda birşey demiyor görüyorum. Öyle boyatıp çok gösterişli olmak da hoşuma gitmiyor. Saçını toplayıp mandal tokayla bağlayan kadınlara bakıp bakıp iç geçiriyorum. Tek isteğim mandal tokayla saçlarımı toplayıp güneşin altında rüzgarda dolaşmak.
Miss kadin 44 yaşında ya !44!Aynen katılıyorum
Yorumlar komedi sanki Norveçte İsveçte yaşıyoruz. Al kafandan çek eşarbı çıksın yazmışlar sanki toplum baskısı mahalle baskısı yok
Kadın çocuklu yetişkin kadın ama babam parka bile çıkarmıyor yazmış
Böyle bir çevre buyur mu dicek sizce??? Önce boşandı, sonra saçını açtı belliydi zaten yoldan çıkmak istemese boşanmazdı kesin var bir şeyler dicekler, yollu dicekler , dicekler de dicekler
Kadın 44 yıl baskı altında yaşamış, istediğini giyememiş, istemediği bir giysiye zorlanmış. Mandal toka hayal mi olur yazmış bununla bile dalga geçmişler?!
Şu kadına dik dur kararının arkasında, tebrik ederim yazmak bu kadar mı zor?!?,
Miss kadin 44 yaşında ya !44!
Hala 18lik gibi davranması kaygilanması beni duygusallandirmiyor...belli ki maddi olanagi var...anasindan babasindan cekindigi icin cikmamıs ayri eve...
Bu mesajı okuyunca çok duygulandım nedense. Çok içten istedim bunu gerçekleştirmenizi. Tüm güzellikler sizinle olsun...Çok teşekkür ederim tüm mesajları dikkatlice okudum. Önümü görmem için bana ışık tuttu. Meselem sadece saç filan değil. Boşanınca aile yanına sıpındım. Dışarı çıkmama yürüş yapmama hatta kızımı verdiğim spor kurslarına kadar baskı altındayız. Evde babam annem ve bir de onları kışkırtan ablam var. Bir sn önce evini ayıracağım. Evini ayırınca buradan müjdeyi vereceğim. Ben ben olacağım. Kızım da kendisi olacak. Herkese çok teşekkürler ediyorum.
Annem babam, ablam ,yeğenim, kızım ve ben aynı evdeyiz. Evde çok büyük sorunlar var. Mesele buraya dayanıyor. Sadece baş değil. Annem yuvamı yıktı, eşimden beni ayırdı, ablama da aynısını yaptı. Kızımın giydiği eteğin rengi bile sorun ve kavga bu evde. Tek başıma eve çıkma gücüm yok. Boşandığım eşim ev alacağım dön diyor.
Miss kadin 44 yaşında ya !44!
Hala 18lik gibi davranması kaygilanması beni duygusallandirmiyor...belli ki maddi olanagi var...anasindan babasindan cekindigi icin cikmamıs ayri eve...
Eşini seviyorsan dön o zaman annenden kurtul yatacak yri yok annenin.Annem babam, ablam ,yeğenim, kızım ve ben aynı evdeyiz. Evde çok büyük sorunlar var. Mesele buraya dayanıyor. Sadece baş değil. Annem yuvamı yıktı, eşimden beni ayırdı, ablama da aynısını yaptı. Kızımın giydiği eteğin rengi bile sorun ve kavga bu evde. Tek başıma eve çıkma gücüm yok. Boşandığım eşim ev alacağım dön diyor.
Annem babam, ablam ,yeğenim, kızım ve ben aynı evdeyiz. Evde çok büyük sorunlar var. Mesele buraya dayanıyor. Sadece baş değil. Annem yuvamı yıktı, eşimden beni ayırdı, ablama da aynısını yaptı. Kızımın giydiği eteğin rengi bile sorun ve kavga bu evde. Tek başıma eve çıkma gücüm yok. Boşandığım eşim ev alacağım dön diyor.