• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başımı alıp gidesim var...

Minimidimaksi

Guru
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
359
158
103
merhaba arkadaşlar. Konuya nerden nasıl başlasam ne anlatsam inanın bilmiyorum. Bildiğim bir şey var çok bunaldım ve çok yorgunum. Eşim çok zor biri. 5 senelik evli ve toplamda 10 senedir beraberiz. Karakterlerimiz çok zıt. Ben herşeye pozitif olumlu taraflarından bakarım eşim ise kötü taraflarından bakar. Ben duygusalım o çok mantıklı. Ben çok hata yaparım o hiç yapmaz( kendi öyle diyor) off ne bileyim yaa. Bir gün iyiysek iki gün kötüyüz. Eşim inatçı ve olayları uzatır, eskiye bağlar, başımın etini yer durur. Ben uzatmak istemem,küs kalmak istemem barışırım hemen affederim ama beyimiz affetmez. Şimdi tatildeyiz ve kv gilde kalıyoruz. Yazları böyledir maalesef. Köy işleri var kp in. Ayrıca dükkanı var. Yazın o köye gider eşim dükkana bakar. Sabah 6 akşam 7 gibi gelir. Ben ve 1,5 yaşındaki bebeğimiz ise evdeyiz. Kv de köye gidiyor mecburen işçilerin başında duruyor. Ee sonuçta başkasının evi olmuyor sıkıldım. Yemek temizlik bebek birde üstüne eşin kaprisleri. 3 gün önce kv nin karşı kapı komşusu beni kahveye çağırdı. Bende gittim 40 dk felan durdum. Eve geldim eşim aradı karşı komşudaydım dedim. Vay efendim onu arayıp soracakmışım. Niye haber vermemişim. Hala uzatıyor. Sonraki günde kp in akrabasının düğünü vardı oraya gittik. Eşim kızımla foto çektirdi. Bende keşke üçümüz çektirseydik dedim. Bu da olay oldu. Yani her söylediğim her yaptığım batıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Alttan alıyorum olmuyor. Kendimi savunuyorum çok cevap veriyorsun oluyor. Bilmiyorum inanın...

Hep mi böyleydi? Sonradan olduysa neden degistiniz sence? Borclar var mi? Esim olumsuz her şeyine borcu bahane ediyor.
Maalesef hep böyleydi. Üniversiteden beri tanıyorum zor kısıtlayıcı birisiydi. Ama o zamanlar bu kadar batmıyordu. Artık 30 yaşındayım anneyim. Zoruma gidiyor. Geçen seneye kadar çok borcumuz vardı. Düğün eşya vs herşeyi kendimiz yaptık. Hamdolsun ödedik. Şimdide kredi çekip ev alacağız inşallah. Yani tekrar borca gireceğiz anlayacağın. Evet borçta bunaltıyor eşimi. Ayrıca çocuktan sonra sorumluluklarımız arttı. Yorgunluk uykusuzluk iyice sabırsız etti bizi birbirimize karşı. Bebeğimize kesinlikle yansıtmıyoruz bu durumları. Ama bir iyi bir kötü olmamız çok bunalttı beni. Eşimi çok seviyorum ve üç kişilik mutlu bir aile olmak istiyorum. Ama olmuyor...

Maalesef hep böyleydi. Üniversiteden beri tanıyorum zor kısıtlayıcı birisiydi. Ama o zamanlar bu kadar batmıyordu. Artık 30 yaşındayım anneyim. Zoruma gidiyor. Geçen seneye kadar çok borcumuz vardı. Düğün eşya vs herşeyi kendimiz yaptık. Hamdolsun ödedik. Şimdide kredi çekip ev alacağız inşallah. Yani tekrar borca gireceğiz anlayacağın. Evet borçta bunaltıyor eşimi. Ayrıca çocuktan sonra sorumluluklarımız arttı. Yorgunluk uykusuzluk iyice sabırsız etti bizi birbirimize karşı. Bebeğimize kesinlikle yansıtmıyoruz bu durumları. Ama bir iyi bir kötü olmamız çok bunalttı beni. Eşimi çok seviyorum ve üç kişilik mutlu bir aile olmak istiyorum. Ama olmuyor...

Hep sen mi alttan aliyorsun? 10 senede değişmeyen sanmıyorum ki bundan sonra degissin. Alışma donemlerinizi coktan geride birakmissiniz.

Benim esimde cok zor kendide itiraf eder herkes beni zor sanir ama degilim..bazen durduk yere benimle ugrasir tersler ne oluyor sana heyheylerin gene ustunde derim onu dikkate almam yuzum duser bu seferde niye yuzun dusuyor asik suratlisin der sensin sebebi gel de sinir olma omrumuzu yediler omrumuzu.

Benim esimde cok zor kendide itiraf eder herkes beni zor sanir ama degilim..bazen durduk yere benimle ugrasir tersler ne oluyor sana heyheylerin gene ustunde derim onu dikkate almam yuzum duser bu seferde niye yuzun dusuyor asik suratlisin der sensin sebebi gel de sinir olma omrumuzu yediler omrumuzu.
Ooff aynen öyle yaa...

Back
X