Başımı alıp gitmek istiyorum

çalışmak için eşinden izin mi alıyorsun??
bence sizin çözmeniz gereken çok konu var.
ben sizin yerinizde olsam o evde ekmek bile yiyemem yani.
gidip çalışıp paramı kazanırım. kpss de çalışıırm. ki öyle de yaptım. hem kpss hazırlandım hem çalıştım..
bir de eski konunu da biliyorum. adam ailesine para yolluyor biriktirmiyor. kızarsın diye de ailesine bişey diyemiyor sana dayılanıyor tabiri caizse..

başını ezcem nedir ya? var mı şiddet huyu?
Bugüne kadar hiç olmadı ama çok sinirlendiğinde şiddet meyilli kelimeler söylemişliği var iki üç kez. Normalde sinirli biriymiş evlendiğimizde bu huyunu terk etmeye çalışıyordu. Gözle görülür derecede düzelme var onda bu konuda
Sakinleşince gelip özür diledi hep
Ama bu sefer yine kullandı. Ve bana çok dokundu

çalışmak için eşinden izin mi alıyorsun??
bence sizin çözmeniz gereken çok konu var.
ben sizin yerinizde olsam o evde ekmek bile yiyemem yani.
gidip çalışıp paramı kazanırım. kpss de çalışıırm. ki öyle de yaptım. hem kpss hazırlandım hem çalıştım..
bir de eski konunu da biliyorum. adam ailesine para yolluyor biriktirmiyor. kızarsın diye de ailesine bişey diyemiyor sana dayılanıyor tabiri caizse..
Aynen. Ve ben napacağımı bilmiyorum artık
Ne o beni anlıyor ne ben onu
Ortada sevgi var
Ama bir o kadar da iletişimsizlik var
Ben de dört dörtlük değilm hatalarım var
Ama o da yapıcı olamıyor
Hemen parlıyor

daha önceki konunu da okumuştum .biraz fazla para işlerine karışıyorsun bence,hiçbir erkek bu derece didiklenmekten hoşlanmaz,bırak evin erkeğiyim diyor madem halletsin her şeyi.inan eşinin yerinde sen olsan sen de çok sinirlenirdin eşine. ben şahsen eşim bana hesap sorduğunda ,sürekli para muhabbeti yaptığında çok kızıyorum

Ailesine borç olması kaydıyla para verditme neymiş o ya bekar degilki o herkesin ayrı gecincemesi var.bu konuda resti çek canım oldu o zaman sende çalışmaya başlayınca kendi ailene para gönder olur mu öyle.

O kadar üzgün ve mutsuzum ki
Ben çalışmıyrm evde kpss hazırlanıyorm.eşim maaşını alınca getirirdi borç harç ayırırdk.1.5 yıllık evliyiz.kızlar bugüne kadar hep soruyodm maaş ne kadar yattı ona göre ihtiyaç listesi çıkaraym kalan parayı da harçlık yapıyordk ben biriktiriyordm.onda fazla para kalsn istemiyordm çünkü ailesi zırt pırt istiyo o da verio.Ve bu aralar gizli veriyordu hissediyordm.
Bugün kart konusu açıldı ve bna bi sürü şey söyledi ben herşeye karışıyormuşm.rahatsız oluyormş.bundan böyle ne kadar borcu var maaşı var söylemicekmi ben bi daha parasal hiç bişeye karışmayacakmışm.Ben de patladım paran kalmıyorsa napim eve harcıyorsn Sonuçta ben eşinim tabiki de karışcam.bna kızdı bağırdı.Gururum o kadar incindi ki oturdum ağladım.ağlamaya devam et ddi kapıyı çekti gitti nöbeti var oraya.o kadar kötü oldumki oturdm ağladım.biraz sakinleştim salonda uzandm.Gitti saat 4tü.6 da geldi.izin aldm seni görmeye geldm kalbini kırdım özür dilerm sensiz yapamıyorm faln dedi.konuştk sakinleştim biraz.tmm ama ben ne yapıyorsam bizim için yapıyorm.istiyorm ki borcumuzu ödeyelim dedim.ama param bitince gidip insanlardan istyrm onlardan isteyeceğime birikmişlikten harcim maaş yatınca yine koyayım yerine ddi.
Ben de kart sende durursa sen çok harcarsın o yüzden bnde dursun diyorm ama madem öyle bundan böyle sende dursun ama dikkat et gerekmedikçe harcama onun dışında bende bileyim ne kadar kaldı gitti yoksa.bu yine sinirlendi.Ben çocuk muyum bilmyr muyum boşa harcamıyrm bundan böyle sana para konusunda hiçbi hesap vermicem gerektiğinde sadece söylicem harçlık da vercem sna ne lazımsa da yazarsın ben alırm dedi.
kızdım.dış kapının dış mandalı mıyım ne demek yani benim parasal hiç bişeyde haberim olmasn oturup bi haber.sen ne yapıyorsn yap ben hiç bilmim borç bitti mi kaldı mı.
Diyor evet bundn böyle sana hiçbi şey demicem gerektiğinde bileceksin sadece.Ne kadar maaş almışım ne kadar kalmış söylemicm.bunca yıl okudum hesap kitap bilmiyor muyum ddi.
Ben eşinim evde ortak yaşıyorz.müdahil olmk zorundayım ne demek haberim olmasın.dış kapının dış mandalı mıyım yarın bi gün çalıştığımda maaşımı alınca ben de sna hiç bi şey söylemicm.herşeyi sen yap benim hiç bişeyden haberim olmasın mı.o zaman eş olmanın ne anlamı kalıyr.onca yıl ben de gelip oturup senin eline bakmk için okumadm.sen bna eş gibi davranmicaksan ben de davranmicm
dedim ve çok sinirlendi.
Geldiğime pişman oldum sen bni anlamak yerine kalkmış burnunu herşeye sokuyorsn.sen çalıştığında da hiç bi şeye karışmican.otur düşün.hoşuna gidiyorsa böyle devam edersn. Gitmiyorsa devam etme bnimle.Bana eşim gbi davranmazsan senin kafanı ezerim.Ben yemin etmişim sen artık hiçbişeye karışmicaksn (parasal) ve sna gerekmedikçe hiç bi şey söylemicem hesap vermicem.işine gelirse.bunaldım artık kimse senin gibi eşinin maaşını sormuyo parasına karışmyr.yemin ettim ddi ve çekti gitti.şok oldm
Böyle bi tepki vermesi gerekmiyrdu.ona çok ters gittim.tmm karışmicam ama orta bi yolunu bulalım ben de haberdar olaym demem gerekiyordu ama o hiçbişeye karışmican diince sinirlendm.
Soruyom size Allah aşkına ne demek hiçbişeye karışmamk.çocuk muyum.Ben de o evde yaşıyorm bilmim mi borç harç maaş ne var ne yok paramız.
Çok kızgınım mutsuzum
Ona güzel okkalı bi mesaj atmk istiyrm
Ne denilir ki böyle düşünen bi eşe :-(

Maaş kartını almadım canım

bende dursun demişsin

Back
X