Başımı duvara vurdum

saturnun halkasi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2021
241
174
23
Kızlar birazcık saçma gelebilir ama gece uyurken kafami yastiga koyucam diye alnımı duvara çarptım. Ne çok sertti ne çok yumuşak. Başım bu sabah uyandigimdan beri ağrıyor. Doktora gidecektim ama vaktim olmadı. Tecrübeleriniz var mıdır bu konuda?

Kızlar birazcık saçma gelebilir ama gece uyurken kafami yastiga koyucam diye alnımı duvara çarptım. Ne çok sertti ne çok yumuşak. Başım bu sabah uyandigimdan beri ağrıyor. Doktora gidecektim ama vaktim olmadı. Tecrübeleriniz var mıdır bu konuda?
Aslında uyumamanız daha iyi olurdu ama bi şey olmadığı için sorun yok. Yine de 24 saat dikkat edin

Cok normal bir durum degil mi ağrıması doktora gitmeye gerek varmidir bilemem
Ben olsam gitmem kolumu carpsam kolum başımı carpsam basim ağrır benim

vala buradan mr çekebilen varsa bana da ulaşsın, çok iyi para kırarız.
Doktora gitmeye vaktim olmadı + Tecrübesi olan var mı?

Çok da kasmanıza gerek yok tecrübeniz yoksa. Her duruma yorumunuz olmak zorunda değil

Doktora gitmeye vaktim olmadı + Tecrübesi olan var mı?

Çok da kasmanıza gerek yok tecrübeniz yoksa. Her duruma yorumunuz olmak zorunda değil
Bu ukalalığı yaptığınız kişi doktor 😂 Beyin kanaması falan geçiriyorsanız hasar varsa boşverin olan oldu zaten. Vaktiniz yok gitmeye nasılsa. Bu şekilde tecrübesi olan rahmetli siteye girip cevap yazamaz da zaten. Neyse sizin vaktiniz yok. Ağrı kesici vurun geçin

Allah affetsin bir şey yaşanır da kafamı duvarlara vurdum denirya konunuzu bir an önce anladım. Mağlum BDV de neler okuyoruz neler. :KK70:

Sizinkine benzer bir şey de ben yaşamıştım sadece çarptığım yer birazcık şişmişti. Baş ağrınızın sebebi başka bir şey de olabilir. Mesela oruç tutuyorsanız açlık veya stres vs. özellikle küme tipi ağrıysa. Çok ağrımaya devam ederse hastaneye görünürsünüz. Geçmiş olsun

Geçen hafta sert bı sekilde düştüm ama tomografi çektirdim öyle için rahat etti, ağrısının geçmesi 1 haftayı buldu, hala dokununca aciyo . Çok geçmiş olsun bı gidin ne olur ne olmaz

Geçen hafta sert bı sekilde düştüm ama tomografi çektirdim öyle için rahat etti, ağrısının geçmesi 1 haftayı buldu, hala dokununca aciyo . Çok geçmiş olsun bı gidin ne olur ne olmaz
Geçmiş olsun. Ben de acile gitmeyi düşündüm ama sanırım müşahede altında durun bi süre falan diyorlarmış. Biraz daha kendimi gözlemlemeye karar verdim.

Bu ukalalığı yaptığınız kişi doktor 😂 Beyin kanaması falan geçiriyorsanız hasar varsa boşverin olan oldu zaten. Vaktiniz yok gitmeye nasılsa. Bu şekilde tecrübesi olan rahmetli siteye girip cevap yazamaz da zaten. Neyse sizin vaktiniz yok. Ağrı kesici vurun geçin
Gereksiz yorum atanın o olmasına rağmen ukalalığı yapanın ben olması da hanımefendinin doktor olmasından kaynaklı sanırım.
Sizin yazılarınız mütemadiyen insanları toksiklemeye yönelik. Çok ciddiye almıyorum kusura bakmayın. Ben almak istediğim cevapları da aldım. Tecrübesini paylaşanlar kâfi. Umarım kaos olmadan da mutlu olmanın yollarını bulursunuz. Sağlıcakla

Bu konuda yengemin tecrübesi var, öldü.

Bu konuda tecrübesi olan birisi nasıl yardım edebilir ki? Ona bişey olmamıştır siz de ciddi bişey olabilir ya da tam tersi. Konu açmak ne alaka yani

Back
X