Başımı duvara vurdum

Gereksiz yorum atanın o olmasına rağmen ukalalığı yapanın ben olması da hanımefendinin doktor olmasından kaynaklı sanırım.
Sizin yazılarınız mütemadiyen insanları toksiklemeye yönelik. Çok ciddiye almıyorum kusura bakmayın. Ben almak istediğim cevapları da aldım. Tecrübesini paylaşanlar kâfi. Umarım kaos olmadan da mutlu olmanın yollarını bulursunuz. Sağlıcakla
Beni ciddiye almadığını söylediğin cümlenin hemen öncesinde yorumlarımın içeriğine kadar “mütemadiyen” ezberlemiş olman da cabası 😂

Kızlar birazcık saçma gelebilir ama gece uyurken kafami yastiga koyucam diye alnımı duvara çarptım. Ne çok sertti ne çok yumuşak. Başım bu sabah uyandigimdan beri ağrıyor. Doktora gidecektim ama vaktim olmadı. Tecrübeleriniz var mıdır bu konuda?
Şişlik varmı.Buz koysaydiniz.Gecmis olsun.

Kızlar birazcık saçma gelebilir ama gece uyurken kafami yastiga koyucam diye alnımı duvara çarptım. Ne çok sertti ne çok yumuşak. Başım bu sabah uyandigimdan beri ağrıyor. Doktora gidecektim ama vaktim olmadı. Tecrübeleriniz var mıdır bu konuda?
Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda mutlaka doktora gidin, kafaya alınan darbe aylar sonra ciddi bir sıkıntı doğurabilir, bununla ilgili çok acı bir tecrübem var maalesef, annemi bu şekilde kaybettik...

Aynı olay başıma geldi kafamı çarptım sabaha gözüm şişti , okula gittim kavga mı ettin deyip durdular duvara çarptım diyorum ama inandılar mı bilmiyorum alnımı çarptım göz niye bu kadar şişti ben bile inanamadım 😂

Back
X