Başımız Sağolsun...

NickimTam13Harf

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
10.610
6.974
248
Şimdi haberlerde gördüm, şiddet gördüğü eşinden ayrılmak isteyen KADININ hazin sonunu...

Nasıl olur ? Anlamıyorum. Sizinle yollarını ayıran birinin ayrı yolu illa ölümden mi geçmeli ?!

Hem şiddeti eksik etme kadının üzerinden, hem iç, hem hem aldat, hem hayatını mahfet ! Sonra git aynı yastığa yıllarca baş koyduğun kadını acımasızca, için hiç sızlamadan öldür !

Nefes aldırma, kadına yaşam hakkı verme, ona yaşayabileceği bir hayatı sunma, bir de vicdansızca Allahın verdiği emaneti al ondan !

Anlamıyorum, erkek olsun kadın olsun, gerçekten anlamıyorum, bir insan sizinle birlikte olamıyorsa niye onu kendi haline bırakmazsınız? Sizi istemeyen birisinden siz ne istersiniz çözemiyorum.

Her erkek, erkek doğar. Ama her erkek adam olamaz.

Hem bir insanın yaşama hakkını gaspettiğiniz için, hem çocuklarınızı annesiz bıraktığınız için, Elleriniz kırılsın.

Allah sizin gibilerin bin belasını versin !

Gencecik bir kadınımız daha bir vahşete kurban gitti. Vicdanı olan herkesin başı sağolsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
walahi arkadaşım ben de bi çok dönem böle düşündüm senin gibi ama ne zmnki boşanma aşamasına geldik çalıştığım yer polis asker kaynarken bile mecburen adli koruma istedim kendime... yani bu aslında erkeklerin hazmedememe durumundan kaynaklanıyor gibi geldi bana. ben böle bi tehdit aldığımdan yapmadım bunu ama o dönemde çok fena çirkefleşiyor insanlar ve asıl kimlikleri psikopatlıkları o zaman ortaya çıkıyor. Allah rahmet eylesin.

bu ülke de hatta bu dünya da kadın olmak zor.

kadınsan cesur olacaksın,güçlü olacaksın hem kocanı hem çocuklarını idare edeceksin,evini ihmal etmeyeceksin,kocanın gönlünü hoş tutacaksın ki gözü dışarı kaymayacak,eğer seni aldatıyorsa dönüp kendine bakacaksın,hem evde hem dışarıda deli gibi çalışacaksın...uzar gideeer...

boşanmak mı? o da ne? eğer eşin isterse boşanırsın yoksa gelinlikle girdiğin evden kefenle çıkarsın..

bu kadınımız gibi..

işte ülkemiz de böyle düşünen kadınlar ve erkekler olduğu ve evlatlarını da bu tip düşüncelerle yetştirdiği sürece bu ne ilk olur ne de son!

Son düzenleme:
walahi arkadaşım ben de bi çok dönem böle düşündüm senin gibi ama ne zmnki boşanma aşamasına geldik çalıştığım yer polis asker kaynarken bile mecburen adli koruma istedim kendime... yani bu aslında erkeklerin hazmedememe durumundan kaynaklanıyor gibi geldi bana. ben böle bi tehdit aldığımdan yapmadım bunu ama o dönemde çok fena çirkefleşiyor insanlar ve asıl kimlikleri psikopatlıkları o zaman ortaya çıkıyor. Allah rahmet eylesin.

Tehdit almamış olsan da korkmuşsun besbelli. Bu düşüncenin bile aklına gelmesi yine o adamın suçudur. O da koruma istedi mi kendine? Tabi ki istememiştir. Niye korksunlar ki?

Onlar erkek, bu dünya onlar için var. Onların herşeye hakkı var. Kadınlarınsa nefes almaya ne hakkı var?!

Son düzenleyen: Moderatör:
bu ülke de hatta bu dünya da kadın olmak zor.

kadınsan cesur olacaksın,güçlü olacaksın hem kocanı hem çocuklarını idare edeceksin,evini ihmal etmeyeceksin,kocanın gönlünü hoş tutacaksın ki gözü dışarı kaymayacak,eğer seni aldatıyorsa dönüp kendine bakacaksın,hem evde hem dışarıda deli gibi çalışacaksın...uzar gideeer...

boşanmak mı? o da ne? eğer eşin isterse boşanırsın yoksa gelinlikle girdiğin evden kefenle çıkarsın..

bu kadınımız gibi..

işte ülkemiz de böyle düşünen kadınlar olduğu ve evlatlarını da bu tip düşüncelerle yetştirdiği sürece bu ne ilk olur ne de son!

Burdaki bozukluk kadınlardan değil, erkeklerden kaynaklanıyor. Onlara kadın hakları öğretilmeli, kafaları buna basmadıkça hiçbir kadın özgürce özgürleşemez.

Burdaki bozukluk kadınlardan değil, erkeklerden kaynaklanıyor. Onlara kadın hakları öğretilmeli, kafaları buna basmadıkça hiçbir kadın özgürce özgürleşemez.

onlara öğretecek olanlar da yine bizleriz..mesela anneler..

anneannem dayımları hep paşalarım diye büyütmüş ellerini sıcak sudan soğuk suya sokturmamış..annemlerle dayımlar tartışınca hep oğullarını savunmuş..şimdi iki dayım da eşlerine bir hiç muamelesi yapıyor..

dediğimi anlatabildim umarım..ilk eğitimi anne-baba verir çocuğuna.

anneler oğullarınız iyi yetiştirin diye bir söz var..

edit:eksik yazmışım haklısın,sadece kadınlar demişim..erkekleri eklememişim.ekledim şimdi.

Son düzenleme:
Adama uzaklaştırma verilmiş, kanun,nizam ancak bu kadar. Şiddet gören tehdit edilen bir kadını korumaktan aciz bu devlet. Anneciğini gördüm haberlerde, tutamadım yaşlarımı, Allah sabır versin

Erkeğin sırtı sıvazlandıkça, kanun pasif kaldıkça, daha çok göreceğiz böyle acılar

Erkek arkadaşım bile bela okuyor..

Ya sen senelerce sev çoluk çocuk sahibi ol , hiiç acımasızca sadeece ayrıldıgı için , ayrıldıktan sonra başaksını tercih etiği için öldür.!!

Ebe allahın adamı sen kimsin bre!

Allahın verdiği canı almaya cürrret edersin başaka bir ananın babanın çocugunu almaya cesaret edersin sen kkimsinn!!

Kadını yatakta evliyken başkasıylamı yakaladın, ondan bile öldürmez öldürcek sözler söylenir o dakika bilinmez ama ayrıldıgı iiçin ya :47:

Bak ben diyorumki , bu tarz haberlerden gaz alıyor bu adamlar 3-5 yıl ceza alıyorlar yatıp çıkıyorlar. Korumalar bile engel olmıyor

öyle bir hırs varki allahhımm sanki bacısı anasını kesmişler .....

Allahımm bilmiyorum ne diyeceğimi!!

onlara öğretecek olanlar da yine bizleriz..mesela anneler..

anneannem dayımları hep paşalarım diye büyütmüş ellerini sıcak sudan soğuk suya sokturmamış..annemlerle dayımlar tartışınca hep oğullarını savunmuş..şimdi iki dayım da eşlerine bir hiç muamelesi yapıyor..

dediğimi anlatabildim umarım..ilk eğitimi anne-baba verir çocuğuna.

anneler oğullarınız iyi yetiştirin diye bir söz var..

edit:eksik yazmışım haklısın,sadece kadınlar demişim..erkekleri eklememişim.ekledim şimdi.

Kısacası ağaç yaş iken eğilmeli. Evet bu konuda çok haklısın.

kadın olmak her yerde zor...
ooff ooffff..
aslında çok şey yatıyor bunun altında ya..

Kadınlara şiddet bu toplumun kanayan yarası.
Çoğunun nedeni eğitimsizlik,cehalet.
Ve tabiki toplumun baş tacı olması gereken kadınlarını koruyamayan devletimiz var.
Dayak yiyip sığınsa bile barıştırdığını sanıp kocasının evine bırakıyor.Ne oluyor?Kadın dayak yemeye devam ediyor..İşte devletimiz!
Hee bazı hemcisnlerimiz de kocamdır döver zihniyetinde ya ona diyecek söz bulamıyorum.
Aslında bunun düzelmesi daha çok kadınlarımızın elinde.
Şiddeti kocamdır döver,morarttığı yerde gül biter zihniyetinden kurtulmalı çocuklarını ona göre yetiştirmeli ki sağlıklı toplumlar ortaya çıksın.
Elleri kırılsın ne diyim. Diyecek bir şey mi bırakıyorlar.Böyle insan dışı yaratıkları idam etmeli.Şaka değil ciddiyim.

Kadına Şiddet mi!

Kadına Taciz mi?
Kadına Tecavüz mü?
Kürtaj mı?
Kadın Kısmı Çok Konuşmaz!
SUSS!! Denildi...
Kadın kocasından dayak yedi,
ailesi;"kocandır kızım hep döver hem sever,bu eve
artık ölün girer, dön kocana dedi.."
SUSTU..
kız üvey babasından yada akrabalarından taciz gördü, aile;"küçük o yanlış anlamıştır,aa olur mu öyle şey
yalan söylüyor!dikkat çekmek için yapıyordur"dedi.
SUSTU...
Kız tecavüze uğradı,"eli işte gözü oynaştaydı kız
kısmını gevşek bırakırsan böyle olur!zaten gözü vardı
onunda"denildi.. Dava açmak istedi.ailesi;"duyulmasın namusumuz iki
paralık oldu deyip tecavüzcüsüyle zorla"evlendird
i..tıpkı zorla sahip olunulduğu gibi!
SUSTU...
Kız Hamile kaldı..
Kürtaj olmak istedi.. Tecavüzcüsü (Koca!);"o benim çocuğum
aldıramazsın!"dedi ve kadını o gece öldürene kadar
dövdü..
Bu,kadının Son SUSUŞUYDU...
Kadın ÖLDÜ...
Toplumun kalbi nasırlaşmıştı.. Gazetede okundu,tüh vahlandı...kimse anlamadı..
Çünkü hala,
Analar ölüme gidecek daha nice kızlar doğuruyorlardı.
..
SUSMAYIN!

alıntıdır .. gerçekten aynen bu şekilde tepkimiz 10 dakıkalık sonra unutuyoruz. biz kadınlar erkeklerın neyıyız ?bukadarmı değersisiz okadar gönlumuzu kazanmak için peşimizden koşuyorlar öldürmek içinmi ?artık kadın cinayetlerının sonu gelsin.
geçenlerde muge anlıda izledım kadın bıkmış 2çocuğunu bırakmış gıtmiş kocası çıkmış dön falan dıye şaklbannlık yapıyo kadın korkusundan telefonda bıle tıtreyerek konuşuyo sesınden belli öldürücem dedın ama dıyor arada kadın kendını bile savunamıyor yavrularını bıle gözu görmemiş kaçmış ve bu adama hiç bişi yapıamıyor sonuçta daha öldüremişki hele bi öldürsün bakalım 5 yıl yatar çıkar ne olacak yanı iştebu konudakı durum malasef bu

Allah bin belasını versin hepsinin. İnsan öldürmek artık okadar basit bişey olmuşki sanki sinek böcek öldürüyo. Adama soruyosun pişman değilim diyo nası bi insansın sen ya .İnsan demeye bin şahit lazım hayvan demeye lüzum yok. Kime güveneceğiniz bilmiyorum artık.Allah bizleri hepimizi hayırlı, iyi insanlarla karşılaştırsın

Allah kahretsın bunları ınsan degıl sere...zler
Kadın ayrılmak ıstemıs senden ne dıye olduruyorsun kendını ne zannedıyorsun da oldurmeye kalkıyorsun bn bu mantıgı hıcbızaman anlayamadm anlayamayacagımda
esını oldurenlerı asmak lazım butun hata devlette cıkar bakalım oyle karısını doven olduren bırını daragacına mılletın onunde bak bakalım bı dha kımse karısına el kaldırıyomu

Allah kahretsın bunları ınsan degıl sere...zler
Kadın ayrılmak ıstemıs senden ne dıye olduruyorsun kendını ne zannedıyorsun da oldurmeye kalkıyorsun bn bu mantıgı hıcbızaman anlayamadm anlayamayacagımda
esını oldurenlerı asmak lazım butun hata devlette cıkar bakalım oyle karısını doven olduren bırını daragacına mılletın onunde bak bakalım bı dha kımse karısına el kaldırıyomu

Kadın defalarca koruma ister devlet oralı olmazsa, kadın defalarca şiddet görür de kocaya ancak uzaklaştırma cezası verilirse, kadın yerden yere vurulurken hükümetin umrunda olmazsa, kadın hep ölmeye mahkumdur... MALESEF.

Kadın defalarca koruma ister devlet oralı olmazsa, kadın defalarca şiddet görür de kocaya ancak uzaklaştırma cezası verilirse, kadın yerden yere vurulurken hükümetin umrunda olmazsa, kadın hep ölmeye mahkumdur... MALESEF.
Adamın umrundamı kı kadın vurulmus öldürülmus ... Beyaz ekmegı kaldırıyordu en son bıkac gundur rahatsızım son sacmalamalarından haberım yok

Back
X