Başımıza bir de kıskançlık çıktı.

Bu kadar kesin konuşmasak... Belki esine karşı guvensizlik değilde o hosuna gitmeyen adamın laubali bir mesajini bulup eşini gorusturmemek icin bir sebep arıyordur?
Tamam Buda çok saçma bişey ama güvensizlik ve esine karşı delil bulmak gibi iğrenç bir davranışda değil yani.
ama ben ona dedim bu mesaj laubali dğeil bu kişi bana canım kuzum dese tamam dedim. Demez öyle bi
Şey zaten dedim. İnatla tartışmayı sürdürdü.

Tamam farazi olarak düşünelim, esiniz cidden sizin aldatmak gibi su evrendeki en aşağılık şeyi yapıp kendinizi kirlettiginizi düşündü, ve delil amaçlı telefonunuzu karıştırdı. Ve bu size büyük bir saygısızlık.
Fakat bunu neden yaptı?
Simdi esınız aptal değil ise sizde son zamanlarda bazı değişiklikler olduğunun farkında olmalı. Yani gelip buralara konu acacak kadar kafa karışıklığı içersinde iseniz illaki esinizde bazı seylerin yolunda olmadıgını anlamıştır. Ve forumu azcik karıştırın, "esim cok değişti acaba beni aldatıyormu" seklinde binlerce konu ve o konulara yazılmış "olabilir, çaktırmadan takip et" seklinde yazılmış binlerce yorum bulacaksınız. Tabiki şüphe duyan kadın zanlıda erkek olunca burada hiçkimse esine saygısızlık yapma demez aksine ara tara takip et derler.
Bunlara istinaden esinde belki boyle düşündü. Belki sendeki degisimi olabilecek en kötü sekilde yorumladi. Belki Acaba dedi başkasımı var. Belki ici icini yedi.
Yani elbette bu doğru bişey değil. Kaldıki eşinizin bu amaçla hareket ettigini düşünmüyorum. O adama gicik olmuş iste sadece bu. Ve sizinde sevgi ask sorunu degilde bir kafa karisikligi problemi yasadiginizi dusunuyorum.
burada bir cok kadın eslerindeki degisimi acaba başka kadınmi var sorunsalına yorar.
Siz bide esim bunu yaptı ama neden bunu yaptı , neden ben ona bu sekilde hissettirdim sorununu duşunun derim.

Aşk biter, aşk denen şey sadece bir hormondur bir perdedir. Tamam güzel bir his ama bu kadar abartmayın. Aşktan gerisini sağlıklı götürebilmek iki insanın birbirine iyi yoldaş olması lazım. Maddi gücü belliyken yüksekten uçan bu nedenle yuvayı geçindirmektense yuvaya yük olan, sorumsuz, ailesine karısını maddi ve manevi ezdiren ve kullandıran bir adama bitmeyen bir aşk duymak imkansız. Böyle bir hissi kim duyuyorsa içindeki özsaygı mekanizması arızalıdır. Konu sahibi eşini aldatsa suçlusun derdik ama şimdiye kadar hissettiklerinde sonuna kadar haklı. Ben de olsam aynılarını hissederdim.
Sizde haklısınız, gercek askı yasayamayanlar boyle düşünür genelde.
Ayrıca o eşini ezdiren vs tipler hakkindada size katılıyorum fakat konu sahibinin eşi bu tanıma tam uymuyor gibi.

Son düzenleme:
Aşk biten bir şey değil midir?
Evet. "Gercek aşk" biten bişey değildir.

Yalnız ben sundan bahsetmiyorum, hani olurya hepimiz yasarız aman aşığımda aşığım , ama uç gün sonra ya ne kadar aptalmisim der güler geçeriz. Yok olay bu değil.
Bu konuyla ilgili cok güzel bi yazı vardı, denk gelirsem kopyalarim buraya.

yani evet. Telefonu vermesem neler olurdu Allah bilir. bi de karıştırmış gelmiş özür diliyor. Bana hiç güveni yokmuş bunca zaman aldattığımı falan mı düşünüyordu acaba. O bana o adamla görüşme diye carladı ben ona telefonu karıştırdın hemen atladın verince, güvenin yokmuş diye carladım. Artık bunaldım ne olacak diye düşünmekten bi de bu kavga çıktı şimdi :KK43:
Ben güvensizlik olduğunu sanmıyorum adamın başka ne yazdığını merak etmiş...bende eşimin tlfonuna bakarım bazen o da benimkine bakar tabi arkadaşlarimla mesajlaşmalara veya gönderdikleri fotolara değil..bugün oğlumun hangi videolarini çekmişim falan diye...benim eşim de 24 saat nöbet tuttuğum iş arkadaşlarımla hiç konuşmamamı istiyor iş dışında sizce bu mümkün mü..hayır..evet diyorum geçiyorum uzatmiyorum..

eski konunuzu esinizle sorunlarinizi bilmiyorum ama benim kocam hayatta eline telefonumu alip bakamaz , sadece burada yazdiginiz turde bir mesaj gorse arkadasligini bitir diyemez , musade etmeyin bunlara

Kompleks yapıp ezmeye çalışıyor adam buna nasıl hak verebiliyorsunuz? Konu sahibi hanımın gayri ahlaki bir tavrı yok ki neden kadını hatalı bulup da erkeği yüceltiyorsunuz anlayamadım. Her koşulda pohpohlanması mı gerek er kişinin?

Empati yapıyorum, her insan gibi benim de kendimi eksik yetersiz hissettiğim zamanlar olur, ama kimseyi aşağı çekmeyi ezmeyi düşünmem. Bu haklı bir davranış değil. Üstelik adam kurduğu ailesine sahip çıkmamasıyla ve sorumsuzluğuyla konu sahibini soğutmuş iyice.
Yüceltmek benim yapabileceğim bişey değil. Ayrıca hemen su er kişi muhabbetinide acmayalım lütfen. Farklı bakış açılarına bu derece karşı olmak sağlıklı değil.
Aşağı çekmek diyorsunuzya, konu sahibinden özür dileyerek söylüyorum, konu sahibi eşini elin herifleriyle kıyaslayıp eşini aşağılarken bu bir insanı aşağı çekmek olmuyorda, adamın yaptıgı şeymi konu sahibini aşağı çekmek oluyor?
Yanlış anlamayın, adamın yaptıgı şey derken hafif gormek anlamında değil belki eşi konu sahibinin arkadasinın daha laubali bir mesajini aradığı icin bunu yapmıştır yani dogrudan esine yapılmış bişey değil. Kaldığı eşi o adama belliki com uyuz olmuş, instagramina kadar bakmış yani.

Konu sahibinin eşi mi acaba:))
Bu derecemi kapalisiniz karsit bir goruse? hakaret etmedim, kufur etmedim, sadece objektif olmaya ve bide olaya diger taraftan bakmaya calistim. ama anlatmaya calistigin kisi anlamaya kapali olunca hersey bos. Neyse bu da buraya son yorumum olsun. Karşıt görüşlere bu derece karşı olunan bir yerden doğru bir yargı veya fikir dahi çıkması beklenemez zaten.

Eşim telefonumu kurcalamaz bende onun telefonunu kurcalamam ayrıca ikimizin telefonunda da parmak izi var.

Her ne kadar eş olsakda kendimize ait özellerimiz var. Güvenmiyorsa kartlarını açık oynar. Telefon kurcalamak kadar sinir bozucu bir eylem daha yok.

Birde sanki uzun zaman tartışmayınca tartışmaya yer aramış eşin. Bahane bulmuş. Bazı erkekler hır gür çıkartmadan rahat etmez.

Bu derecemi kapalisiniz karsit bir goruse? hakaret etmedim, kufur etmedim, sadece objektif olmaya ve bide olaya diger taraftan bakmaya calistim. ama anlatmaya calistigin kisi anlamaya kapali olunca hersey bos. Neyse bu da buraya son yorumum olsun. Karşıt görüşlere bu derece karşı olunan bir yerden doğru bir yargı veya fikir dahi çıkması beklenemez zaten.
Ne münasebet ben görüşlerinize bi yorum yaptım mı? Konu sahibinden daha aktif ve surekli eşini savunan yorumlar yaptığınız için şaka yollu bi yorum yaptım. Siz de espiriye baya kapalısiniz anlaşılan. Neyse siz yorumlarınızı zaten bana değil konu sahibine yapıyorsunuz zira akıl danışan o

Ne demek telefonunuzu karıştırması ne münasebet? Ciddi ciddi karıştırması sizden şüphelendiğini gösterir. İnstagramınızı stalklaması, onunla görüşme demesi... Bence bu tipik kıskançlık değil, eşiniz bir kişiye odaklanmış durumda. Size güvenmiyor. Bana göre evliliğiniz yavaş yavaş bitiyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Onla Aramıza mesafe koycam deyin aile huzurunuz herşeyden önemli..
bi süre sonra ztn unutur gider...

Back
X