kıyaslıyordum evet diğerleriyle ama o kişilerin işini bi yerlere gelme isteğini kendime benzettiğim için. Eşim çok alakasızdır. O doğa hayvakar motosiklet böyle şeyleri sever öyle şeyler de bana boş gelir.
eşiniz böyle bir insan ama siz bunun değerini bilmiyorsunuz öylemi? çok yazık.
asıl değerli olan ve değerli şeylere değer veren eşiniz.
asıl boş şeylerle uğraşan siz ve o gıpta ettiğiniz insanlar. iş vs kariyerler havada uçuştu süper tamam geldiniz bi yerlere... ee ne oldu? ne var orada? eriştiğiniz o makamlarda ne var? inanın hiçbirşey yok. yok yani.
çünkü değeri para ve hırs ile ölçülen şeyler herzaman değersizdir.
yanlış anlaşılmasın, eşiniz ipsiz sapsız bir tip olsa bu kadarda olmaz der size hak verirdim. ama adam memur yahu! diğer konunuzada yazdım, burada eşinizi kariyersiz gören kadınların yüzde doksanı kendi eşinin memur olması için canını verirdi canını. bu arada o araba mevzusu çok geçtiği için yazıyorum, o araba eşinizin değil, ailenizin. eşiniz arabayı alıp cebine koyup gezdirmiyor değil mi?
bide içimdekileri söylersem gurur yapar beni boşar demek özür dilerim ama bencilliğinde daniskası. ne yani boşanırkendemi suç adamda olsun? karısının neden böyle davrandığını dahi bilmeye hakkı yok mu?
Vallahi siz bilirsiniz ama yaptığınız kul hakkı.
dilerim boşanmaz, evliliğinizi kurtarırsınız, ki ben buna inanıyorum. ama boşansanızda doğru olanı yapın, istediğinizi değil. anlatın adama herşeyi, kıyaslarınızı, onu düşük görmenizi, herşeyi. ve bırakın boşuyorsada boşasın sizi. en azından kendi kararını kendi vermiş olur.
hakkınızda hayırlısını dilerim.