Başına böyle bir durum gelen var mı?

hanmadi

Love Yourself
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
5.270
17.390
248
Daha uygun bir laf bulamıyorum. Sinirlerim bozuldu.
Merhaba herkese öncelikle, umarım güzel bir gün geçiriyorsunuzdur.
Ben Kasım ayındaki ALES sınavına başvuruda bulundum Pazartesi günü. Fotoğraf vs çektirdim. Para yatırmam gerekiyordu. İşlerimi hallederken atm'den onu da çıkarayım dedim. Atm'lerde bu seçeneği görmüştüm çünkü.
Kartsız işlemlerden ÖSYM ödemeleri çıkıyor zart diye karşınıza. Tc kimlik numaramla girdim, verdim 100 tl'yi bir güzel enayi gibi. Dekontumu falan da aldım yani, ekranda adım madım da çıktı. Düzgün yattı görünüyor. Eve geldim, akşam ais'e girdim (ÖSYM aday sistemi) ve ne göreyim? Para yatmamış. Resmen ödenmedi yazıyor orada gözüme sokarcasına.

İlk iş ertesi gün (dün) ÖSYM'yi aradım. Dedim geç yatıyor olabilir mi, geç yatabilir ama bu kadar da olmaz gibi bir şeyler deyip bankanızla görüşün dediler. Bankayı aradım. Zaten 10 dakika boyunca sırf müşteri temsilcisine bağlanmak için uğraştım. Açıkladım durumu, kayıt tuttu kendisi. Size geri dönüş yapılacak dedi :KK76: Dedim ki, kardeşim 28'i son ödeme günü zaten, ne zaman dönülecek? En geç 27'sine kadar geri dönülür dedi. Kapadım.

Bugün atm'sinden ödeme yaptığım şubeye gittim. Güvenlik'e dedim ki "böyle böyle param yatmadı, gişeden mi gireyim müşteri ilişkilerinden mi" Bana dediği şey şu, "biz buradan o ödemeyi göremeyiz bize gelmiyor o, telefon bankacılığından kayıt tutturun" diye telefon bankacılığı kısmını gösteriyor. Zaten tutturdum ama geri dönmedikleri için size geldim, parama ne oldu benim diyorum, 5 iq'lu insanla konuşur gibi sürekli aynı lafları tekrarlıyor.

Velhasıl kelam, çok sinirim bozuldu. 100 tl az para mı? Başına böyle bir durum gelen var mı? Çözülebiliyor mu, çözülüyorsa nasıl çözülüyor? Tekrar 100 tl yatırırsam içime baya oturacak çünkü.

Son düzenleme:
İnternet bankacılığınız yok mu?

Yoksa bile bankada defterinizi işletin. Hareketlerde ne olduğunu görürsününüz.

Defteri de gişedeki herhangi bir elaman işlemek zorunda.

Bu konuyu banka adi vermeden yazsaydin, kesin Finansbank derdim ve yanilmadim. Boyle bir bankacilik olamaz. Her seyiyle sorun bu banka. Bi dolandiricilik yapmadiklari kalmisti onu da yapiyorlarmis. Gecmis olsun. Bu konuyu okuyanlar da bu bankadan uzak dursun kendi iyiligi icin. Ben bi bulastim bu bankaya, 5 yildir kurtulamiyorum resmen.

İnternet bankacılığınız yok mu?

Yoksa bile bankada defterinizi işletin. Hareketlerde ne olduğunu görürsününüz.

Defteri de gişedeki herhangi bir elaman işlemek zorunda.
Defter nasıl işletiliyor ki? :110:
Finansbank müşterisi değilim ben. Kartsız işlem olarak yaptırdım bankamatik'ten.

o nasıl ıs ya
bankada hersey resmıdır bır kere para yatırdıgınıza daır goruntu kameralarında bıle mevcutdur
ösym nın sıstemıne gec dusmus olabılır bılgı dıcem ama aramıssınız
ılk kez boyle bırsey duyuyorum hanı parayı vermeyen kartı yutan ıcınde parası kalmayan atm olur buda hemen duzeltılır fakat parayı alıp hesaba yatırmama parayı calma huyu edenen atm ılk kez duyuyorum

yatırdıgınız hesaba yatmaması mumkun degıl teknık olarak yanı elınızde makbuz varsa zaten yatmıs demektır yatmasa makbuzu vermez . sıstem hatası o

Bu konuyu banka adi vermeden yazsaydin, kesin Finansbank derdim ve yanilmadim. Boyle bir bankacilik olamaz. Her seyiyle sorun bu banka. Bi dolandiricilik yapmadiklari kalmisti onu da yapiyorlarmis. Gecmis olsun. Bu konuyu okuyanlar da bu bankadan uzak dursun kendi iyiligi icin. Ben bi bulastim bu bankaya, 5 yildir kurtulamiyorum resmen.
Bankalarla haşır neşir olmaya yeni başladım, hiç bilmiyorum ki hangisi ney.. :110: Gerçi hiçbirinin güvenilir olduğunu sanmıyorum da. Finans'tan baya bir boyumun ölçüsünü aldım, bir daha da bulaşmam. Muhatap bile bulamıyorum, ne yapayım genel müdürlük'ün kapısına mı gideyim ne istiyorlar ki benden.

Defter nasıl işletiliyor ki? :110:
Finansbank müşterisi değilim ben. Kartsız işlem olarak yaptırdım bankamatik'ten.
aa, tüh...hesap dökümünüzü yazıyorlar yani, tüm sene, giren, çıkan hareketler, ama müşteriler için bu tabi.

Çok saçma ya, elinizde dekont varsa, bunun bir sağlaması sistemden yapılmalı. İçerde hiç bi çalışan yardımcı olmadı mı?

o nasıl ıs ya
bankada hersey resmıdır bır kere para yatırdıgınıza daır goruntu kameralarında bıle mevcutdur
ösym nın sıstemıne gec dusmus olabılır bılgı dıcem ama aramıssınız
ılk kez boyle bırsey duyuyorum hanı parayı vermeyen kartı yutan ıcınde parası kalmayan atm olur buda hemen duzeltılır fakat parayı alıp hesaba yatırmama parayı calma huyu edenen atm ılk kez duyuyorum

yatırdıgınız hesaba yatmaması mumkun degıl teknık olarak yanı elınızde makbuz varsa zaten yatmıs demektır yatmasa makbuzu vermez . sıstem hatası o
Nasıl olabiliyor gerçekten ben de anlamadım, daha önce hiç elinde makbuzu olup da işlemi yapılmamış birini görmedim
Acaba ösym'nin hatası mı diyorum ama neden yapsınlar böyle bir şeyi, milyonlarca öğrenci var benimle mi uğraşacaklar sanki
Genel müdürlük yapıyormuş galiba bu işlemi ama banane ki bundan ne işime yarıyor bu bilgi
Cidden anlamadım

Hep atm den ödedim okul sınav vs harçları ama hiç başıma gelmedi böyle bir şey.Cok ilginç ya böyle olması makbuzda var üstelik inşallah çabuk cozersin

Geçen haberlerde okumuştum. Gişede yanlış islem yaptığı için biri adam sınava girememiş. Sonra dava açmış . Kazanmıis davayı

aa, tüh...hesap dökümünüzü yazıyorlar yani, tüm sene, giren, çıkan hareketler, ama müşteriler için bu tabi.

Çok saçma ya, elinizde dekont varsa, bunun bir sağlaması sistemden yapılmalı. İçerde hiç bi çalışan yardımcı olmadı mı?
Adama buradaki gişe bakmıyor mu göndermiyor mu parayı diyorum, yok illa tutturmuş telefon bankacılığından kayıt tuttur diye. Tavırları da aynı sinirimi bozdu zaten.

Başka bankadan tekrar yatır ama Finansbank'la uğraşmaktan vazgeçme.
Hakkını sonuna kadar ara.
Ösym'nin sitesinden direk yatırırım artık başka bankayla uğraşmam.
Arayacağım da muhatap alırlar umarım birileri

Hep atm den ödedim okul sınav vs harçları ama hiç başıma gelmedi böyle bir şey.Cok ilginç ya böyle olması makbuzda var üstelik inşallah çabuk cozersin
Teşekkür ederim, zaten kimsenin başına geldiğini sanmıyorum çünkü makbuz olduğu zaman para yattı demek...

Geçen haberlerde okumuştum. Gişede yanlış islem yaptığı için biri adam sınava girememiş. Sonra dava açmış . Kazanmıis davayı
Ay allah korusun ya sınava girememek çok kötü. Sistemde görülüyor aslında ödendi ödenmedi diye ama bir kez daha paramı çarparlarsa diye korkmuyor değilim.

Nasıl olabiliyor gerçekten ben de anlamadım, daha önce hiç elinde makbuzu olup da işlemi yapılmamış birini görmedim
Acaba ösym'nin hatası mı diyorum ama neden yapsınlar böyle bir şeyi, milyonlarca öğrenci var benimle mi uğraşacaklar sanki
Genel müdürlük yapıyormuş galiba bu işlemi ama banane ki bundan ne işime yarıyor bu bilgi
Cidden anlamadım
bankaya makbuzunuzla gıdın mudurle gorusmek ıstedıgınızı soyleyın veya bır yetkılıyle
sıze yardımcı olurlar sıstem hatası o hemen duzenlenır telefonla musterı hızmetlerını falan arayıp ugrasmayın daha uzun surer dırek bankaya gıdın

dekontun varmış kesinlikle alırsın paranı.
atm şubenin önünde miydi?
Evet şubenin önünde. Nereye başvurmam gerekiyor almak için, gişeye gidip bağırıp çağırsam kale alırlar mı acaba? Düzgün konuşunca olmuyor çünkü bunlarla.

kpss basvurusu yaptım bıraz once , 55 tl odendı dıyor basvuru kagıdımda .. fakat 90 tl odedım ınternet kredı kartı sayfasından neden boyle oldu bılen varmı acaba ?

bankaya makbuzunuzla gıdın mudurle gorusmek ıstedıgınızı soyleyın veya bır yetkılıyle
sıze yardımcı olurlar sıstem hatası o hemen duzenlenır telefonla musterı hızmetlerını falan arayıp ugrasmayın daha uzun surer dırek bankaya gıdın
İşte demin gittim güvenlik biz burada göremeyiz telefon bankacılığından kayıt tuttur diye beni kovaladı resmen. Niye çıktım dışarı diyorum şimdi kendime.

Geçmiş olsun. Eee peki tekrardan mı yatıracaksın ?sonuc nedir, önerileri nedir ?

Back
X