Başına buyruk sevgili

Angela_35

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2018
82
14
18
29
Eskiden serseri olan ama şimdi çok fazla durulmuş,başına buyruk, ben izin istemem, bazı konularda ben bunlara gelemem mantığındaki sevgili nasıl yola getirilir? Onun yüzünden kendim değişicem diye korkuyorum artık.

Uğraşmana değmez.
Seni hasta eder.
Sonra pür pak olarak sıyrılır, sen de oturur ağlarsın.
Benden tavsiye seveceksen adam gibi biri sev.

Yola mola gelmez - ya sen uyum sağlayacaksın ya da bye diyeceksin. Böyle bir insanla neden ömrünü tüketmek istyorsun?

Yola mola gelmez - ya sen uyum sağlayacaksın ya da bye diyeceksin. Böyle bir insanla neden ömrünü tüketmek istyorsun?
Daha çok yeniyiz belki değişir diye düşündüm ve ona gerçekten değer veriyorum. Ayrılmak istemiyorum. Ama eğer kendim olmaktan vazgeçersem bitiririm. Benden önemli değil sonuçta

Bir Insan asla degismez simdi nasilsa öyle gider bosuna ugrasmayin ..

Gozunu korkut vallahi ya. de eyer soyle yapmassan senden ayrilirim falan ilerde cok sikintilar cekersiniz yoksa

Maalesef değişmez. Bir iki düzelir gibi olur sevinirsin sonra ertesi gün Bi bakmışın ohoo alakası yok düzelmekle. Kendi kendini yersin onunla konuşarak halledeceğini zannedersin ama olmaz her konuşmanda anca sen yorulursun o da bunaldım sıkıldım vs der. Yani eğer onu öyle kamış edeceksen olur yoksa yıpranırsın

Kabul edeceksen*

Gerçekten düzgün insanlar varken sorunlu birini düzeltmeye çalışmak neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…