Başına gelen var mı?

damnright

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
48
36
3
35
Iki yasinda hareketli bi oglum var dun masanin kenarina kafasini carpti iki kez sanirim bundan sonra kan toplamis gibi kirmizi benekler cikti vucudunda. Doktora goturecegim esimin gelmesini bekliyorum ama aglamaktan mahvoldum bi fikri olan var mi nolmus olabilir cok kotuyum

vucudundaki kırmızı beneklerin kafasını çarpmasıyla ilgisi olmayabilir. Bir hastalık mı çıkarıyor acaba? Nasıl lekeler her yerinde var mı?
Çok mu şiddetli çarptı?

vucudundaki kırmızı beneklerin kafasını çarpmasıyla ilgisi olmayabilir. Bir hastalık mı çıkarıyor acaba? Nasıl lekeler her yerinde var mı?
Çok mu şiddetli çarptı?

Orta siddetli carpti diyebilirz. Alninda gozunun altinda ayaklarinda ve belinde var ve sanki cogaliyorlar gibi geldi bana.

Dün gece kızımda da oldu bende çok korktum ama sabah geçmişti. Neden oluyor ki bu acaba,içime kurt düşürdünüz

Kan toplamis gibi ufak benekler mi. Sanki bi anda ben cikti cocugumda. Ben endiseden mahvoldum zaten suan

belkide carpmadan once vardı siz carptıktan sonra farkettiniz. kızamık mi acaba

Canım korkma o beneklerin çarpmayla ilgili olduğunu düşünmüyorum ben ama bundan sonra daha dikkatli ol o masaya bidaha çarpmasını engelle masanın köşelerine takılan aletler var ondan al çocuğun zarar görmesin

Kan toplamis gibi ufak benekler mi. Sanki bi anda ben cikti cocugumda. Ben endiseden mahvoldum zaten suan
Evet aynen o şekilde. Bazı yerleri de hafif pütürtülüydü.Duş aldırdım uyuttum,sık sık kalkıp baktım artarsa doktora gideriz diye çok şükür azaldı,sabah da yoktu.Ama niye böyle oluyor acaba, inş.salgın gibi bir şey değildir. Bu arada çarpmadan olmaz bence canım

Babamin evinde carpti zaten

Hay Allah biraz daha erken olsaymış iyiymiş aslında. Kendin götürsen beklemeseydin eşini.
Bir de bir şey olsa kafasının büyük bölümü darbe almış olması laızm. Bu da o kadar kolay bir şey değil. Allah mekanizmayı o kadar güzel yaratmış ki o beyin kafatasının içinde çok güzel korunmuş. O zaman düşen her çocuğun kafasında zedelenme olması lazımdı.

Hay Allah biraz daha erken olsaymış iyiymiş aslında. Kendin götürsen beklemeseydin eşini.
Bir de bir şey olsa kafasının büyük bölümü darbe almış olması laızm. Bu da o kadar kolay bir şey değil. Allah mekanizmayı o kadar güzel yaratmış ki o beyin kafatasının içinde çok güzel korunmuş. O zaman düşen her çocuğun kafasında zedelenme olması lazımdı.

Ben de dus aldirayim insallah gecer bizimkide cok sagolun biraz icim ferahladi.

Arabasiz goturemem cok uzak ve otobus yok burdan

Ben de dus aldirayim insallah gecer bizimkide cok sagolun biraz icim ferahladi.
İnş. geçer canım. Bir de allah korusun çarpmadan dolayı bir durum olduğunu düşünüyorsan güldürmeye çalış. Beyin kanaması geçiren insan gülemezmiş,basit bir cümle kuramazmış

İnş. geçer canım. Bir de allah korusun çarpmadan dolayı bir durum olduğunu düşünüyorsan güldürmeye çalış. Beyin kanaması geçiren insan gülemezmiş,basit bir cümle kuramazmış

Gulmesinde,oynamasinda sıkıntı yok. Her zamanki gibi bi huzursuzlugu yok cok sukur. Ama ben huzursuzum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…