• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başına gelen var mı?

Canım geçmiş olsun 6.hastalık diye bi illet var bebeklerde oluyor kızamık gibi sanırım bebeğin ondan çıkarıyor :( kızımda olmuştu :( geçer üzülme

Hayır değil kızamık kızıl gibi çocuk hastalığı. Sadece isim bulamadıkları için adına altıncı hastalık demişler korkmayın benim oğlumda geçirmişti.

Icim az da olsa rahatladi arkadaslar. Netten baktim belirtileri de tutuyo. Allah cocuklarimiza sifa versin.

benim oğlumda da olmuuştu öyle çok şükür bişey olmadı. siz yinede gösterin içiniz rahat etsin.

6.hastalık olabilir. benim kızımda da oldu. böle sırtında kırmızı küçük benekler şeklinde. bu hastalığın pek tedavisi yok 1 haftada kendiliğinden geçiyor. ateş oluyor ama çoğu zaman dikkat edin. geçmiş olsun.

Arkadaslar doktora gittik o gun ve suan hastanede 2. gecemiz. Bebegimin kandaki trombosit seviyesi cok fazla dusmus o yuzdenmis o benekler ve morluklar. Iki gundur tedavi altindayiz doktorumuz gripten sonra olabilecegini gecici olabilecegini soyledi fakat eger kaliciysa bu demek oluyor ki bebegimin burnu bile kanasa direk hastaneye kosacagiz vunku biz durduramazmisiz kanini. Insallah gecicidir diye dua ediyorum dunden beri aglamaktan icim disima cikti nolur dua edin bize :( Ve asla bebeginizin vucudundaki degisimleri ufak bisey olarak gormeyin :(

Arkadaslar doktora gittik o gun ve suan hastanede 2. gecemiz. Bebegimin kandaki trombosit seviyesi cok fazla dusmus o yuzdenmis o benekler ve morluklar. Iki gundur tedavi altindayiz doktorumuz gripten sonra olabilecegini gecici olabilecegini soyledi fakat eger kaliciysa bu demek oluyor ki bebegimin burnu bile kanasa direk hastaneye kosacagiz vunku biz durduramazmisiz kanini. Insallah gecicidir diye dua ediyorum dunden beri aglamaktan icim disima cikti nolur dua edin bize :KK43: Ve asla bebeginizin vucudundaki degisimleri ufak bisey olarak gormeyin :KK43:

Allah şifa versin.
Dualarım sizinle.

Arkadaslar doktora gittik o gun ve suan hastanede 2. gecemiz. Bebegimin kandaki trombosit seviyesi cok fazla dusmus o yuzdenmis o benekler ve morluklar. Iki gundur tedavi altindayiz doktorumuz gripten sonra olabilecegini gecici olabilecegini soyledi fakat eger kaliciysa bu demek oluyor ki bebegimin burnu bile kanasa direk hastaneye kosacagiz vunku biz durduramazmisiz kanini. Insallah gecicidir diye dua ediyorum dunden beri aglamaktan icim disima cikti nolur dua edin bize :KK43: Ve asla bebeginizin vucudundaki degisimleri ufak bisey olarak gormeyin :KK43:

O hastalığı biliyorum, Allah yardımcınız olsun.
Çok şaşırdım ama demek her şerde bir hayır varmış kafasını çarpmasa farketmeyecektiniz belki de, Allah korusun.
İnşallah bir an önce çıkarsınız, inşallah geçicidir.

Back
X