Merhabalar anne adayları ve anneler..Dün akşamdan beri yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum.
Dün dr. gittik.15 haftalık gebeyim oğlum olacakmış allahın izniyle fakat sorun var dedi dr.
Ense kalınlığı fazlaymış ve her 2 ciğerdede su toplamış gebeliğini sonlandırabiliriz fakat bu bizi aşar Çapa'ya git dediler.Bu sabah eşimle Çapa'ya gittik Pazartesi gününe randevu verdiler.
Moralim çok bozuk veren Rabbim alırsa Rabbim isyanım yok ama çooook üzgünüm bir kızkm var maşallah sağlıklı 2 yaşında ona sarılıp uyudum gece..Nasıl Pazartesi günü olucak bilmiyorum kafam çok dolu
yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm canım.ama allah'tan herşeyin hayırlısını dile.inşallah çok güzel haberler alırsın.bazen bir doktorun söylediği diğerini tutmuyor.Rabbim yardımcın olsun.
ense kalınlığı fazla çıkıp sorunlu bu bebek denilmesine rağmen doğduktan sonra sapasağlam çok bebiş duydum.. bu göze alınabilecek bir risk.. ama ciğerlerdeki su toplama muhabbeti umarım yanlış bir teşhistir..
rabbim hakkınızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin.. inşallah bir sorun çıkmaz..