Başına gelen ya da bilgisi olanlar bakabilir mi ?

Tehdit içerikli mesajlar elimde mevcut zaten tabiki suncam
Hayır bi de bayan- bayana bu konuşma ceza alsa keşke ama ben daha çok gözü korksun istiyorum bak bu gitmiş şikayette bulunmuş desin en azından benim için istiyorum .

Ay bir de hemcinsiniz mi:/ gerçekten üzüldüm daha çok. Münasebetinizi de anlatırsınız bir avukata danışın derim daha iyi bilgi verir bu konuda. Çünkü çok arttı bu vakalar bir çözüm yolunu bulmuşlardır biz de fikir veriyoruz ama hukuki boyutunu en iyi avukatlar söyler iyi bilgili birini bulun derim

Aynen bayan olunca zaten yaptığı çirkinlik karşısında pasif kalmak istemiyorum sadece erkek olsa yine aynı olurdu gerçi hakkımızı aramak en doğal hakkımız

İsmiyle değil numarası görünür şekilde ekran görüntüsü alın.. Bu çıktıları savcıya verecekseniz sonuçta suç değil yasal hakkınız:)

Memurlar mesajları şikayet dilekçesine yazıyorlar tarihi ve saatiyle birlikte daha sonra telefonunuzun incelenmesine izin veriyor musunuz diye sorup yazılı izin alıyorlar benim şikayetimde böyle olmuştu anladığım kadarıyla o tarihlerde mesaj gelmesi sana gelen mesajları onaylayan bi araştırma sayılıyor

Ekran görüntülerini çıktı aldım şikayet dilekçemi yazdım verdim bende yine de incelenebilir telefonum dedim tabiki araştırsınlar yani sıkıntı yok.

Ekran görüntülerini çıktı aldım şikayet dilekçemi yazdım verdim bende yine de incelenebilir telefonum dedim tabiki araştırsınlar yani sıkıntı yok.

İnşallah sonuç alırsın genelde takipsizlik veriliyor malesef bişey olana kadar müdahale yok uzaklaştırmma isteyebilirsin rahatsoz ettiğinde en azından zorlama hapsi olur

ismiyle kayıtlıydı bilgim olmadığı için o sinirlede şak şak ekran görüntüsü alıp konuşmaları sildim ismi ile kayıtlı olunca ne olur ki ? :/
Ekran görüntüsü almış olmanız suç teşkil etmez, ben de birkaç ay önce aynı şekilde ekran görüntüsü ile suç duyurusunda bulundum yalnız numarasının görünmesi gerekirdi, yazışmaları telefonunuza tekrar getirmeyi deneyin

Back
X