- Konu Sahibi Power power
-
Ben de öyle düşünürüm hiç yadırgamam. Kötü yola mı düşmüş ne diye açılmış , bi de şey diyorlar hep açık olsa tamam, neden sonrasan açıyor, sanki hayatlarında aldıkları karar hep doğru kararlarBanane. Kişinin kendi kararı. Bize laf düşmez ki..
Basliga cevabim hic bir sey dusunmem bana ne. Herkesin kendi hayati.
Ben de öyle düşünürüm hiç yadırgamam. Kötü yola mı düşmüş ne diye açılmış , bi de şey diyorlar hep açık olsa tamam, neden sonrasan açıyor, sanki hayatlarında aldıkları karar hep doğru kararlar
Ama herşeye burunalarını sokuyorlar işte, ki bunu yapsam neden sorusunu bile sormalarına izin vermem de . Annemgilin ailesi tutucu, konuştuğum akrabamda bana destek verdi ama ailenin başını yere eğdireceksn dedi. Afedersin dedim kötü yola mı düştüm. Sadece aldığım kararı uygulayamıyormDüşünmem
Niye bir şeyler düşüneyim ki insanların giyimi hakkında
Bi dikiş tutturamamak ve kavram kargaşası içinde olmak bence de yadırganır.Tanıdığım bi kız var. Yıllardır bi açılır bi kapanır, kapalı olduğu dönemde de başı açık bakkala gider şortla balkona çıkar falan. Aklıma o geldi. Kınamak istemiyorum ama onu görünce ki sık sık görüyorum bi garip hissediyorum. Allah kendini bulmayı nasip etsin o kıza. Neyse konu bu değil ama bir başkası kapalı iken açılsa ve bunu kendi özgür iradesi ile yapmışsa içimden tebrik ederim
İşte yok normalde açık olmam normalmiş , sonradan açmam anormalmişYa ne biçim insanlar onlar
Sen de bu insanların lafına göre hayatını şekillendirme lütfen
Başı açıklar kötü yola düşmüş mü yani Allahım sana geliyorum ülkedeki akıl fikir seviyesi ya
O zaman benim çevrem anormal
Ama herşeye burunalarını sokuyorlar işte, ki bunu yapsam neden sorusunu bile sormalarına izin vermem de . Annemgilin ailesi tutucu, konuştuğum akrabamda bana destek verdi ama ailenin başını yere eğdireceksn dedi. Afedersin dedim kötü yola mı düştüm. Sadece aldığım kararı uygulayamıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?