- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.076
- 133
- 35
- Konu Sahibi Power power
-
Hiçte kötü bakmam kendi tercihin bende kapaliyim ailem benimde zorladı ama ben sonradan sevdim senin gibi hissetmedim yaniKapanma kararımı sağlıklı bir şekilde almadım. Önce ailesi baskısı vardı( haftalarca yataktan çıkmadm psikoloğa bile götürdüler) çok direndim. Sonunda kendim kapattım. Çünkü dekolte , mini giymeyi seven biri değilim giyimim salaştı en iyiiisi tam kapanayım ailemde mutlu olur mantığı ile kapandım. İçim ve dışım bir değil gibi hissediyorum ,aynadaki ben değilim diyorum. Gerçek kendimi yansıtamıyorum. Bi ara konuyu açtığımda annem ölsende açmayacksn dedi. Sonra baktım da herkes yadırgadığı şeyi yapıyor. Dayımlar mesela bizde yadırgandığını kendi kızlarına yaptı. Bu konuyu akrabadan bir erkek arkadaşımla konuştum. Kafana koymuşsan yap ama sana kötü gözle bakacaklar dedi.
İşte yok normalde açık olmam normalmiş , sonradan açmam anormalmiş
Belki de siz cok fazla cevre odakli yasiyorsunuz
Ayrica acik ve kapali olmanin kotu yolla ne alakasi var onu da anlamadim. Benim basim acik diye kotu yolda miyim? Allahim sana geliyorum :)) kafalar piril piril
Kuzenim açıldı babam hakama dedi ki ne var bunda diğer yeğenlerin açık kötü bişey mi bu. Ama onlar bana gelince böyle anlayışlı değillerGeçsinler onları, bahane resmen, madem açık olman anormal değilmiş neden baskı yapmışlar?
Normal-anormal yargı merkezi kendileri değiller
Banada çok saçma geliyor, Allah bu ömrü bana verdi aklımla şekilldirmem için, neden başkasının aklını sevdiğini, sevmediğini yaşayayım kiİnsanlar ne yaparsan yap sana laf edecek bir şey bulacaklar
En azından kendi istediğini yap da onun için laf etsinler
Bir de onların hayatında 2 dakikalık dedikodusun
2 dakikalık dedikodu için başkasına göre karar vermezdim ben
Evet can sıkıcı orası kabul ama 60 yaşına gelince kendi istediğim gibi yaşadım demek istiyorum
İşte önceden açık olsaymışım böyle düşünemzlermiş, sonradan açmak tuhafmış. İnsanlar neden acaba dermiş. İnsanlar evlenşyor yanlış karar alıyor ya da yürütemiyor ayrılıyor. Benim hayatımda uygulayamadığımı düşündüğüm birşeyi neden bir ömür devam ettireyim.
Akrabam, komşu veya yakın biri ise sorarım herhalde hiç bilemedim . Ablam kapandı yakışmış dedim :) Siz sorunca düşündüm üzerine hiç düşünmediğim bir konu. Herkesin kendi kararı.O zaman benim çevrem anormal
Onun tercihi diye düşünürüm ne düşüncem.Kapanma kararımı sağlıklı bir şekilde almadım. Önce ailesi baskısı vardı( haftalarca yataktan çıkmadm psikoloğa bile götürdüler) çok direndim. Sonunda kendim kapattım. Çünkü dekolte , mini giymeyi seven biri değilim giyimim salaştı en iyiiisi tam kapanayım ailemde mutlu olur mantığı ile kapandım. İçim ve dışım bir değil gibi hissediyorum ,aynadaki ben değilim diyorum. Gerçek kendimi yansıtamıyorum. Bi ara konuyu açtığımda annem ölsende açmayacksn dedi. Sonra baktım da herkes yadırgadığı şeyi yapıyor. Dayımlar mesela bizde yadırgandığını kendi kızlarına yaptı. Bu konuyu akrabadan bir erkek arkadaşımla konuştum. Kafana koymuşsan yap ama sana kötü gözle bakacaklar dedi.
Böyle konuşan insanların ağzına kürekle vuracaksın. Ben açıldım. Yıllarca kapalı olduğum şehirde açıldım. Herkes dedikodumu yaptı ama bir kuşağımdan girdi diğerinden çıktı. He ahlaksız da dediler, cehennemlik de dediler. Ama Sen kaçarsan onlar üstüne gelir. Ne istersen yapBen de öyle düşünürüm hiç yadırgamam. Kötü yola mı düşmüş ne diye açılmış , bi de şey diyorlar hep açık olsa tamam, neden sonrasan açıyor, sanki hayatlarında aldıkları karar hep doğru kararlar
Giyimli ilgili konu açıldığında , herkes " asla karışmam , kim ne istiyorsa onu giysin " diyor. Peki merak ediyorum , giyime karisanlar kimler öyleyse.
Kendini moda ikonu sananlar, tuhaf bakışlar, eleştiriler , kimler tarafından yapılıyor öyleyse ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?