- 9 Eylül 2013
- 12.129
- 27.928
- 798
- Konu Sahibi Power power
-
Asıl sizin gibilere cevap olmuş.....
Alıntıladığım mesajınız sizin kendi kendinize cevabınız olsun :)
Asıl sizin gibilere cevap olmuş
Ben o yorumu yaparken kapanan ve açık olan için ayırmamıştım
Ama sizin gibi başkasının örtüsünü açılmasını ağzına dolayan bir şey kargalarına tam cevap olmuş bilmeden :)
Zorunuza giden ne? Ben 20 yaşında bile yoktum kapanırken. Evet ağladım da. Ama ben şuan 22 yaşında aklı başında bir insanım ve düşüncemi söyledim. Düşünceniz ne demiş ve özgür düşüncemi yazdım.
siz insanların eski sorunlarını yüzüne vurmak için fırsat bekleyen kalbi kararmış kötü niyetli birisiniz.
Senin bedenin, senin kararın. Kimsenin sana bir harf söylemeye bile hakkı yok. Hakkında kötü düşünecek olanın da günahı kendi boynuna.Kapanma kararımı sağlıklı bir şekilde almadım. Önce ailesi baskısı vardı( haftalarca yataktan çıkmadm psikoloğa bile götürdüler) çok direndim. Sonunda kendim kapattım. Çünkü dekolte , mini giymeyi seven biri değilim giyimim salaştı en iyiiisi tam kapanayım ailemde mutlu olur mantığı ile kapandım. İçim ve dışım bir değil gibi hissediyorum ,aynadaki ben değilim diyorum. Gerçek kendimi yansıtamıyorum. Bi ara konuyu açtığımda annem ölsende açmayacksn dedi. Sonra baktım da herkes yadırgadığı şeyi yapıyor. Dayımlar mesela bizde yadırgandığını kendi kızlarına yaptı. Bu konuyu akrabadan bir erkek arkadaşımla konuştum. Kafana koymuşsan yap ama sana kötü gözle bakacaklar dedi.
Zaten kapanmak gerçekten biraz ağır bir durum kötü anlamda demiyorum eğer açılmak istiyorsanız acilin sonuçta allahtan başka kimseye hesap veremeyiz kararından emin ol dik dur 3 5 gun sonra kimsenin umrunda olmazKapanma kararımı sağlıklı bir şekilde almadım. Önce ailesi baskısı vardı( haftalarca yataktan çıkmadm psikoloğa bile götürdüler) çok direndim. Sonunda kendim kapattım. Çünkü dekolte , mini giymeyi seven biri değilim giyimim salaştı en iyiiisi tam kapanayım ailemde mutlu olur mantığı ile kapandım. İçim ve dışım bir değil gibi hissediyorum ,aynadaki ben değilim diyorum. Gerçek kendimi yansıtamıyorum. Bi ara konuyu açtığımda annem ölsende açmayacksn dedi. Sonra baktım da herkes yadırgadığı şeyi yapıyor. Dayımlar mesela bizde yadırgandığını kendi kızlarına yaptı. Bu konuyu akrabadan bir erkek arkadaşımla konuştum. Kafana koymuşsan yap ama sana kötü gözle bakacaklar dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?