Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitmezseniz suçlu siz olacaksınız gidin. Ama o insanlara artık çok fazla değer vermeyin. Hakettiklerini gösterecek bir şey yapmadıkları sürece.Merhaba kizlar esinizin amcasinin oglu evlenicek olsa ve kimse size kina tarihini son gune kadar soylemese esinizin yarij gidiyosun dimi demesiyle ogrenseniz o kinaya gidermiydiniz?
Not olarakta dusuyim davetiye vermediler kina dugunden uc hafta once o yuzden ben kimseye sorma geregi duymadim tahminde edemedim erken olucagini Biraz sinirlendim acikcasi cunku butun kizlar iki ay onceden davetiye almis ve baya bi hazirlik yapmislar benim hicbi hazirligim yok nasilsa bi iki gun onceden olur daha zamanim var diye dusunuyodum hatta dip boyami bile onun icin yaptirmadim iki uc gun once yaptiririm diye simdi gidersem sonukte kalicam sinirlerim baya bozuldu
Amaan salla ya abiye diktirecek halin yok herhalde. Git bir saat otur gel.Merhaba kizlar esinizin amcasinin oglu evlenicek olsa ve kimse size kina tarihini son gune kadar soylemese esinizin yarij gidiyosun dimi demesiyle ogrenseniz o kinaya gidermiydiniz?
Not olarakta dusuyim davetiye vermediler kina dugunden uc hafta once o yuzden ben kimseye sorma geregi duymadim tahminde edemedim erken olucagini Biraz sinirlendim acikcasi cunku butun kizlar iki ay onceden davetiye almis ve baya bi hazirlik yapmislar benim hicbi hazirligim yok nasilsa bi iki gun onceden olur daha zamanim var diye dusunuyodum hatta dip boyami bile onun icin yaptirmadim iki uc gun once yaptiririm diye simdi gidersem sonukte kalicam sinirlerim baya bozuldu