• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Basiniza gelse ne yapardiniz?

Benim kuzenim anneme telf edip benim icinde x ablamada soylersin demis
Gittim takisini taktim ciktim.
Seviye

Bence de eşinizle konuşun. Size söylemeyi unutmuş gibi yapsın. Sonra da aaaaaa bana haber veren olmadı ki dersiniz.

Bu arada kınanın sadece kadınlara olduğunu varsayarak yazdım.

Eşiniz de gidecekse onun yanında gitmeniz iyi olur. Yani düğün sahibi için değil, eşinize eşlik etmek için gittiğinizi düşünün. Tıpkı eşinizin iş arkadaşının düğününe gider gibi. Kimseyi tanıdığınız için değil, eşinizin koluna girip onu yalnız bırakmamak için.

Eşiniz ne der bu konuya? Bana söylemeyi unutmuş gibi yapar mısın kocacıııımmm dediğinizde yok illa da gideceksin, o benim kuzenim der mi size? Yoksa haklısın canım, gitme istemiyorsan mı der?

Davet edilmediğim yere gitmem tabıkı .s
Ama şu aklıma takıldı dugun davetıyesınde kına gunude yazar .s Onlarda yazmıyormuydu

Ben olsam gitmezdim :12:
Gitsemde kinanin sonlarina dogru giderdim ya da.
Onlar beni adamdan saymayip haber vermeyecek, ben kostur kostur kinaya gidecem he? Yok oyle bi dunya :12:

Ben olsam gitmem. Esiniz soylemese ona bile haberiniz olmayacak.

Merhaba kizlar esinizin amcasinin oglu evlenicek olsa ve kimse size kina tarihini son gune kadar soylemese esinizin yarij gidiyosun dimi demesiyle ogrenseniz o kinaya gidermiydiniz?
Not olarakta dusuyim davetiye vermediler kina dugunden uc hafta once o yuzden ben kimseye sorma geregi duymadim tahminde edemedim erken olucagini Biraz sinirlendim acikcasi cunku butun kizlar iki ay onceden davetiye almis ve baya bi hazirlik yapmislar benim hicbi hazirligim yok nasilsa bi iki gun onceden olur daha zamanim var diye dusunuyodum hatta dip boyami bile onun icin yaptirmadim iki uc gun once yaptiririm diye simdi gidersem sonukte kalicam sinirlerim baya bozuldu
Gitmezseniz suçlu siz olacaksınız gidin. Ama o insanlara artık çok fazla değer vermeyin. Hakettiklerini gösterecek bir şey yapmadıkları sürece.

Merhaba kizlar esinizin amcasinin oglu evlenicek olsa ve kimse size kina tarihini son gune kadar soylemese esinizin yarij gidiyosun dimi demesiyle ogrenseniz o kinaya gidermiydiniz?
Not olarakta dusuyim davetiye vermediler kina dugunden uc hafta once o yuzden ben kimseye sorma geregi duymadim tahminde edemedim erken olucagini Biraz sinirlendim acikcasi cunku butun kizlar iki ay onceden davetiye almis ve baya bi hazirlik yapmislar benim hicbi hazirligim yok nasilsa bi iki gun onceden olur daha zamanim var diye dusunuyodum hatta dip boyami bile onun icin yaptirmadim iki uc gun once yaptiririm diye simdi gidersem sonukte kalicam sinirlerim baya bozuldu
Amaan salla ya abiye diktirecek halin yok herhalde. Git bir saat otur gel.

Gitmem ben, ama daha ziyade tantanayı sevmediğimden, çağırılmamayı bahane ederim

ben olsam gitmezdim :KK49:

davet edilmediğim için gitmem, sevmem de zaten bahanem olur.
diyelim ki telaştan unuttular; bu davetlerin amacı ne o zaman.
aklıma bir söz geldi. :63: çağırırlarsa gitmeyiz, çağırmazlarsa küseriz.

Belki eşinize daha önceden söylenmiştir ama o size yeni haber vermiştir.
Eşimin kuzeninin düğününe öyle çok özel bir çaba ile hazırlanmadığım için ne zaman çağrıldığımın önemi yoktur. Bir hafta sonrası içinde yarın içinde aynı şekilde hazırlanırım. Evde var olan düğünlük kıyafetlerden birini giyerim gündüzde saçıma bir fön çektirir giderim. Kuş kondurmuycam sonuçta. Zaten düğünde oynamayıda çok sevmem no problem.

Ben olsam gitmezdim , esin söylemese kina olup bitecek haberin olmayacakti

Yinede sen bilirsin , bu durumda tabii aile iliskileride önemli nasil bir aile iliskinizin var iyimi kötümü vs.

Ben gitmezdim.
Hatta yakın zamanda yaşadığımız bir şeyi anlatayım.

Eşimin ailesi ile çok uzak mesafede oturuyoruz.
Şöyle ki onlar güneydoğuda biz Marmara'dayız.

Kaynıma kız istemişlerdi.
Düşün amca oğlu falan değil eşimin öz kardeşinden bahsediyorum.
Sonra söz ve nişan yapmışlar haberimiz yok.
Evet mesafeden ve eşimin iş yoğunluğundan dolayı zaten gidemezdik nişana ama sonuçta abisine haber verilebilirdi.
Biz nişan olduğunu Facebook'taki fotoğraflardan öğrendik. Çok ironik değil mi?

Yazın tatil için gittik ramazanda.
Düğünü kurban bayramı sonrasında yapmaya karar verdiklerini söylediler.
Eşime de sizin biletlerinizi biz alıcaz gelirsiniz dediler.
Ben kayınvalideme benim gelmeyeceğimi eşim istiyorsa gidebileceğini söyledim.
Eşim de "nişan gibi düğünü de Facebook'tan öğrenirim ben de gelmeyeceğim" dedi.
Nitekim gitmedik de...

Back
X