kim bilir anneniz ne kadar paniklemiştir...bir tane de benden:16-17 yaşındaydım.az ötemizde bulunan yeni yapım villalarından birinde bir arkadaşım oturuyordu.sözleştiğimiz gibi onu evinden alacak birlikte bisikletle sahile inecektik.biraz da hız yapınca,villanın önüne bir ağaçtan diğer ağaca gerilmiş uçuk yeşil çamaşır ipini fark edemedim ve hızla giderken boğazımda bir acı hissetmemle yere uçmam bir olmuştu!ortaokula giderken kızma değilde merak ..babamın kıtaplıktakı kıtaplarından kalın ve agır olanlarını aldım onları camasır ipine bagladım saldalyeye oturup guya spor yaptım (kollarımı calıstırdım) sonra aklıma dur ben bunu dişlerimle denıyım dedım :))) sonra aynı sekılde cekmeye basladım daha sonra ip dişlerimden kaydı bogazıma gectı :))) (şuan guluyorum ama ölüyodum ) babam zor yetıstı bide 1hafta nasihat dinleyip durdum annemse babam tutmasa o öldğrecekti beni..
kardesımse daha dahicesini yapmıstı.. tel zımbayı deneme amaçlı önce basparmağına gecırmıs..canıı yanmıss hem nasılll..sonra zımbanın telini parmagından zorla çıkarmıs bide demıskı aklınca dur bide dilime denıyım orda nası olacak..akıllı kardesımmm benım dilini zımbalamıs .. çıkarmak istemıs çıkaramamıs sonra bayılcak gibi olunca solugu baska odadakı annemle babamın yanında almıs (babam bulmaca cözüyormus ,annm kitap okuyormus nerden bilsinler çocukları boyle denemeler yapacagını) tabı kardesım yuzu sarı yesıl arası bişey annemde zehırlendı sanmıs..kardesım agzını açmasıyla kanlar gelınce hemen acileee gitmişler..
doktorda sakayla karısık ii bareee ****sine yapmamıs demiş..
evet..hemde nası bi panik ve kızgınlıkkk :18:kim bilir anneniz ne kadar paniklemiştir...bir tane de benden:16-17 yaşındaydım.az ötemizde bulunan yeni yapım villalarından birinde bir arkadaşım oturuyordu.sözleştiğimiz gibi onu evinden alacak birlikte bisikletle sahile inecektik.biraz da hız yapınca,villanın önüne bir ağaçtan diğer ağaca gerilmiş uçuk yeşil çamaşır ipini fark edemedim ve hızla giderken boğazımda bir acı hissetmemle yere uçmam bir olmuştu!.önce olayı analiz edememekle birlikte biraz nefes sorunu çekmiştim.sonra sürünerek kalkıp:'o neydi lan?!'diyip neye takıldığımı anlamaya çalışmıştım.bir baktım ki burnumun önünde sanki rengi kasıtlı seçilmiş çamaşır ipi ve az ileride bana gülen arkadaşım.boğazımdaki kırmızı iz yaklaşık 3-4gün sürdü.kol omuz ve bacağımdaki sıyrıkların iyileşmesi biraz daha vakit almıştı...
oy benzer durum bana oldu!evde bizim mini bir barımız var.aslında özel günler hariç pek içmeyiz daha fazla dekoratif amaçlı durur o.bir akşam her nedense şeytan dürttü beni!uzandığım yerden kalkıp hiç tadına dahi bakmadığımız ama rengini ilginç bulduğumuzdan dolayı aldığımız minik içki şişesine gözüm takıldı.arkadaşım nasıl oldu bilmiyorum ama,yudumu almamla birlikte boğazıma kaçması bir oldu.önce kuvvetlice öksürürsem geçer sandım ama yok!nefesim gitmeye başladı ve bununla birlikte panik de başladı.çocuk uyuyor eşim iş sebebiyle evde değildi....iyisimi komşunun kapısını çalayım diye düşündüm,halimi görürse boğulmak üzere olduğumu anlar herhal dedim.antrenin orda dizlerimdeki takat da gidip yere düştüm mü!bir yerde okumuştum,boğulmasına az süre kalan insanlar kusmaya başlar diye,refleksmiş bu.öğürme de gelince yukarıya bakarak içimden:'nolur bu şekilde alma canımı,böyle değil!'dedim.ve yüz üstü yere düştüm.her ne olduysa,artık çarpmanın şiddetinden midir bilemem ama nefes almaya başladım.yaklaşık 5dk.boyunca öölece yatıverdim orda.gözlerimi yukarı çevirip tavana baktım biraz kendime gelince ve hırıltılı bi şekilde:'sağol!'demiştim sonra!Benim oldu ama ölüyodum ben.6 kız oturuyoruz amca kızları teyze kızları büsküvi çerez filan yiyoruz kola teyzemin kızı çok espirik biri inek beni güldürüyodu kola boğazıma kaçtı nefes alamıyorum gözlerim dışarı çıktı hala gülüyolar bana sırtıma vuruyorum kendimi kurtarmaya çalışıyorum..kola geri gelsin tükürmeye çalışıyorum bi amcamın kızı bağırıyor iğrençsiin ıggg die dedim bi kurtulıyım agzını yüzünü dagıtcam...içimden tabi...amcamın kızı geldi büyük o arada odaya kız boğuluyo salaklar dedi mideme baskı yaptı sırtıma vurdu kurtuldum ....tabi olay günlerce manşet kahkalarla..elimden zor kurtuldular...
haha başlığı okuyunca hemen iki tanesi geldi aklıma...,
bir tanesi yorgan iğnesi ile ışık kapatma çalışmam ve sonucu....
çocukta değildim liseye giden kazık kadar kızdım nereden, nasıl ve neden aklıma geldi bilemiyorum ama odadan çıkarken ışığı kapatmak için parmaklarım yerine elimdeki yorgan iğnesini kullanmaya kalkıştım (sonuçlarını hiiiç hesap edemeden) ...lambanın anahtarına bir vurdum iki vurdum iğne kaydı ışık kapanmadı 3. kez vurmamla bir an neye uğradığımı şaşırıp titremem bir oldu...elimdeki iğne elektrik düğmesinin arasına girmiş...ve o gün elektrik şokuyla tanıştım...allahtan bir anda olup bitti ama çok fena titrediğimi hatırlıyorum....
bir diğeri ortaokulda beden eğitimi dersinde öğretmenimiz ısınma turları koşturudu...bahçemizde kocccamannn direkleri olan iki tane futbol kalesi vardı...biz o kalelerin etrafında hafif tempoda turlar atıyorduk...ben bir yandan koşarken bir yandan yanımdaki arkadaşıma ona bakarak, heyecanla birşeyler anlatıyordum gevezeliğimi bitirdim "artık önüme döneyim" dedim demez olaydım kale direklerinden birisi ile tanışıp içli dışlı oldum...inanın "doinnnggg" sesini duydum ...ve tabi tüm sınıf bir anda halime gülsün mü üzülsün mü bilemediler...ve bir süre neredeyse alnımın ortasını kaplayan kocaman bir şiş ve morlukla dolaştım....
oncelikle azicik kendimden bahsedeyim
lisedeyken okula servisle gidip geldigim zamanlarda, servisin icinde bir suru yasitim olurdu haliyle. Ve ben hep onlara boyle hava atar gibi yurur boyle kucuk daglari ben yaratmis edasinda bir talebeydim.!
neyseee, servis beni evin onunde birakicak yine herzamanki gibi ama yol tikanmis ve serviste o trafige girmek istemiyor. Mecburen yokus asagi olan bir yerde inicem. Ve yerler islak, yagmur yagisi daha yeni bitmis. Ben yine her zamanki edamla servisten salina salina tabani jilet gibi olan cizmelerimle asagi inerken, ayagimi yere attigim gibi kaaaaaaaaaaaaayyyyy.. Bir ayagim once indigi icin o ayagim onde kayiyor (tam bu noktada bir balerin gibi bacaklarim ikiye aciliyor, be servisin ust basamaginda kalan ayagimda yere bu sayede guzel bir dusus yapiyor). tabi olayin panigiyle elimden yolun bitimindeki cimenlerin en camurlu yerine firlattigim cantamdan hic bahsetmiyorum! Ve tabi dusmenin verdigi kicimdaki o derin aci da bir yana cizilen karizmam, ve servis soforunun "vah vah" bakislariyla butunlenen servis ogrencilerinin kendilerini gulmemek icin zor tutusu da ogunu benim icin unutulmaz hale getirmistir efenim! Sonra yerden nasil toparlandim hatirlamiyorum!
vallaha ucuz atlatmışınız,birine sadaka filan verseymişiniz keşke:18:İlginç kazalar denmiş ama benim ki ilginç mi korkunç mu bilemiyorum.
birgün mutfakta yemek yapıyorum bir ara kafamı kaldırdım dolap kapaklarının öne doğru geldiğini gördüm.''Aaa ne olmuş bu kapaklara'' deyip elimi kapaklara uzatmamla birlikte bir gümbürtü koptu ve koca dolap içindeki tencere tabak bardak ne varsa kafama düştü . O an yaşadığım şoku anlatamamKendime geldikten sonra da hangisine yanacağımı şaşırdım kafamda oluşan büyük acıya mı ?dolapta ne var ne yok kırılmasına mı ?mutfağın darmadağın olmasına mı?Bu kaza aklıma geldikçe hala yaşadığıma şükrediyorum.
Verdim canım vermez olur muyum hiç .vallaha ucuz atlatmışınız,birine sadaka filan verseymişiniz keşke:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?