Başınızdan geçen ilginç kazalar

bikere yine teyzeme gittim kzı ile çok samimi idik çok severim hala daha..merdevenlerden çıktım ayakkabılarım ipli zile basmadan iplerini çözim dedim o arada merdivenin kenerarında boşluk var ordan aşşagı bakıyorum nasıl dalmışsam 2 kat kafamın üstüne merdiven boşluğuna düştüm dannnnkkk diye kalktım çıktım yukarı zile bastım 15 yaşında filandım herkes soruyo hastamısın diye yooo diyorum ama kendimde değilim nasıl söliyi rezil olcam ooo ağrıyla salak gibi dolandım bütün gün..Allahtan acayip sağlam bünyem varda bişey olmadı hiççç:))) küçükken traktör lastiğim vardı içi boş onun içine oturup dönerek teyzemlere giderdim sonra içine oturur geri dönerdim herkes çok gülerdi bana..ilginç şeyleri çok severim adranalin bağımlısıyıom..:)))))

evlendiğimizden bu yana,çamaşır makinamla ciddi sorunlarım vardır.hani sizlere paranoyakça gelecektir ama çift olarak attığım çoraplar hep tek çıktığı için onlarla filan beslendiğini düşünüyorum zaman zaman.homurdanır gibi sesler çıkarması neyse de bazen hırlıyormuş gibi de geliyor çalışınca.birgün düşük voltaj da olsa beni hafiften bir yoklamıştı.bu beni banyonun diğer ucuna fırlatmadıysa da saçlarımdan 15-20telin dikelmesini sağlamıştı genede...doğal olarak çığlık attım ve eşime korkuyla seslendim:'aşkım,koş bu makina saldırıya geçti!'sakinleşince duruma mantıklı olarak baktık,ve prizden kaynaklanan bir sorun olduğunu anladık ama bu,benim çamaşır makinam hakkındaki şüphelerimden beni hiç caydırmadı...

değişik bir ulaşım aracı bunu sevdim

bende dişime tığı sokma girişiminde bulunmak istemiştim giriyormu bakim die çocukken
arka üst dişimdi sanırım girdi girmesine ama çıkmadı:90:
koşa koşa annemin yanına gittim zor bela annem çıkartmıştı

bu da geçenlerdeki vakam,yeni yani daha...damacananın kapağı ısrarla açılmayınca osmanlı gücünle bi asıldım lok diye çıkıverdi ve güm diye yumruğumu dudağama yedim!dişim dudağımı kesti ama şükür dikişlik olmadım.

İlkokuldayken yüzlerce kez ağaçtan düşüp ete, pantalon yırtmışlığım vardır.
Tığ demişken ağzımda oynarken bende dilime sokmuştum koca tığı...

Orta okulda tatilde apartmandaki çocuklarla füzecilik oynuyoruz. Bende bahçenin duvarından atlamaya çalışırken ayağım takıldı diğer tarafa uçtum. Yere yapışınca 3-5 saniye nefessiz kaldım. Sonrasında yardım etti arkadaşlar ayağa kaldırıp eve götürdüler. Suratımın sol tarafı çizik, yara bere içinde kalmıştı. Bende onlar geçinceye kadar saçımı hep sol tarafa tarayıp, burnuma kadar getiriyordum. Sezen Aksuda bir ara öyleydi hatta saçları

Lise 2 de de tenefüste 4 arkadaş ile okulun duvarına dayanmış sohbet ediyoruz. Küt diye bir şey sol omzuma çarptı ve önüme düştü. Bir baktık çerçevesiyle beraber koca pencere düşmüş. Hemde okulun 3. katından... Hemen müdür yardımcılarının odasına gittik. Kadın evirdi çevirdi baktı omzuma hiçbir şey yok dedi. Biz daha beter şok olduk :26:

Üniversitedeyken de bir arkadaşın arabasını kullanmaya çalışıp okulun duvarına geçirmişliğim vardır

Son düzenleme:
dr. dolgumu acaba ne kadar sağlam yaptı diye ben de kürdanla yoklayıp dolgumu uzay mekiği gibi yerinden fırlatmıştım...anlıyorum sizi....

............

ay gülmek istiyorum
traktör lastiğiyle seyahat eden arkadaşa kendimi kasa kasa patlıcam işyerindeyim
ay allahım ya

Son düzenleme:
ve küçükken fırçalı tarakları merak ederdim hani fön tarakları yuvarlak
bir gün nerden estiyse saçıma dolamayı denedim
evet doladımda
ama geri çıkaramadım saçımın yarısı tarağın içinde kaldı
ağlaya ağlaya annemin yanına gittim saçımda tarakla
annem bundan sonra tarakla yaşıcaksın dedi denedi denedi çıkaramadı hem saçlarım acıyo hem annem sinirlendikçe kafama patlatıyor
yola yola çıkardı güç bela saçlarımı

Son düzenleme:

offf ne güldüm yaaa

ben de çocukluğumu türlü sakarlıklarla geçirmiş biri olarak birkaçını paylaşıyım
bir kere benim dizlerimden yara bandı eksik olmazdı hiç
hergün en az bir kere yerle temas kurmazsam rahat edemezdim

kocaelide otururken evimiz bi yokuşun başındaydı ve yokuştan aşağıya merdivenlerle inilirdi
birgün nasıl olduysa ayağım kaymış o merdivenlerden yuvarlanmıştım
merdiven dediysem 3-5 tane değil heee
ablam anlatır gözlerin falan kaymış mosmor olmuştun diye
neyse ki ölmemişim

sonra yine kocaelideki evimizin iki odası arasında bir cam vardı
ben camın önündeki koltuğun tepesine çıkıp sırtımı da o cama verince kendimi bi anda diğer odada bulmuştum
ve sanki hiçbir şey olmamış gibi kendi kendime kalkıp gelmiştim
hala hatırlayınca güler bizimkiler

bir de bisiklet çarpmıştı bana
küçükken gözlerimi pek kullanmıyomuşum galiba
ablam amcamlar falan gezerken yine nasıl olduysa bana doğru gelen bisikleti görmemişim
kafamda yıldız şeklinde bisiklet süsünü farkedene kadar ne olduğunu anlayamamıştım

...

benim her pazara çıkmamla yüzüm gözüm mosmor olurdu
pazar direkleriyle yakın temaslarım oluyordu pazarda bişeye bakarken kütt die pazar direkleriyle gözgöze gelirdim her seferinde

hepsi süper

10-12 yaşlarındayım
annem akrabalar falan restoranttayız
ahşap sandalyelerde oturuyoruz aralarda boşluklar var
ben can sıkıntısından mı haylazlıktan mı bilinmez 2 kolumu da soktum o boşluklardann
ve cıkaramadım tabiki.. O an çok korkmuştum , ömür boyu o sandalyeyle yaşayacam die çok ağlamıştım
ama garsonların,annemlerin falan o anki çabalarını düşündükçe şuan gülüyorum :) 3-4 gün kolumun ağrısı geçmemişti..

yine ilkokul öğrencisi falanım
japon yapıştırıcısı elimde oynuyorum
kapağının acılmasıyla elime dökülmesi bir olduu
5 parmağımın yapışması saniyeler sürdü
o zamanda parmaklarım yapışık kalcak die cok korkmuş,ağlamıştım
tabi bu esnada annem babam hem gülüyor,hem kızıyolar,hem parmaklarımı ayırmaya calışıyolardı ..

Son düzenleme:
kaç aylıktı oğlum hatırlamıyorum,şimdi geçmiş zaman,ne dersem yalan olur...ama vardı gene şöyle bi 8-10 aylık.onu havada tutarak:haniymiş benim oluşum?nerdeymiş benim oluşum?diye severken burnumu burnuna değidirecektim ki,biraz fazla hızlı çektim çocuğu herhalde kendime.burun kemiğime öyle bi kafa attı ki adımı dahi unuttum o an.aha burdaymış meğer oğluşum...

prijum aklıma getirdin
ben ortaokuldaydım japon yapıştırıcısı olayında
jilemin cebine iş eğitimi dersinden kalma japon yapıştırıcısını koymuştum.
ellerimi cebime sokmamla ellerim kaskatı kalması bir oldu bütün elim dondu korkudan ölecektim gittim yıkadım çıkmıo elim kıpkırmızı oldu.
hemen fen bilgisi öğretmeninin yanına gittim o bilir die fen ve japon yapıştırıcısı bağlantısı kurdum

cnm sen yine fen ve japon yapıştırıcısı bağlantısını kurmuşsun
ben ne alakaysa karşı komşumuzu kastederek
X teyzeye götürün beni, o bilir die ağlıodumm

acı bir şekilde bulmuşsun oğluşunu

hevuk sana tekrar tebrkler lastik kullanımından ötürü

Tığ olayı benimde başıma geldi bakkalımız vardı elişi yapıyorum evimizin alt katında müşteri geldi kalktım sinir oldum ben uğraşıyom bişeler yapmaya dönen sandalyeye koymuştum tığı müşteri gitti hızlı bir şekilde bir oturdum gıcıırt die popoma girdi hemen kalktım eve çıktım sesim çıkmıyo kapıyı açtılar kendimi hole attım babbababababbabdiye tepiniyorum hemen babam kucagına aldı arabanın arka koltuğuna yüz üstü yatırdı hastaneye gittik incelediler biz çıkaramayız başka hastaneye götürün dediler allahtan taytım vardı altımda..gittik doktor yuvarlak kesti donumdan tayttan çıkardı tığıı..:)))) sonra o taytı giydim yine tığıda kullandım ...bekarken gündemden düşmüyordum hiçç ne bela varsa gelir bulur başıma gelmeyen kalmadı annemdiyoki nasıl yaşıyosun şaşıyorum sana ...:))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…