değişik bir ulaşım aracı bunu sevdimbikere yine teyzeme gittim kzı ile çok samimi idik çok severim hala daha..merdevenlerden çıktım ayakkabılarım ipli zile basmadan iplerini çözim dedim o arada merdivenin kenerarında boşluk var ordan aşşagı bakıyorum nasıl dalmışsam 2 kat kafamın üstüne merdiven boşluğuna düştüm dannnnkkk diye kalktım çıktım yukarı zile bastım 15 yaşında filandım herkes soruyo hastamısın diye yooo diyorum ama kendimde değilim nasıl söliyi rezil olcam ooo ağrıyla salak gibi dolandım bütün gün..Allahtan acayip sağlam bünyem varda bişey olmadı hiççç:))) küçükken traktör lastiğim vardı içi boş onun içine oturup dönerek teyzemlere giderdim sonra içine oturur geri dönerdim herkes çok gülerdi bana..ilginç şeyleri çok severim adranalin bağımlısıyıom..:)))))
dr. dolgumu acaba ne kadar sağlam yaptı diye ben de kürdanla yoklayıp dolgumu uzay mekiği gibi yerinden fırlatmıştım...anlıyorum sizi....bende dişime tığı sokma girişiminde bulunmak istemiştim giriyormu bakim die çocukken
arka üst dişimdi sanırım girdi girmesine ama çıkmadı:90:
koşa koşa annemin yanına gittim zor bela annem çıkartmıştı
bikere yine teyzeme gittim kzı ile çok samimi idik çok severim hala daha..merdevenlerden çıktım ayakkabılarım ipli zile basmadan iplerini çözim dedim o arada merdivenin kenerarında boşluk var ordan aşşagı bakıyorum nasıl dalmışsam 2 kat kafamın üstüne merdiven boşluğuna düştüm dannnnkkk diye kalktım çıktım yukarı zile bastım 15 yaşında filandım herkes soruyo hastamısın diye yooo diyorum ama kendimde değilim nasıl söliyi rezil olcam ooo ağrıyla salak gibi dolandım bütün gün..Allahtan acayip sağlam bünyem varda bişey olmadı hiççç:))) küçükken traktör lastiğim vardı içi boş onun içine oturup dönerek teyzemlere giderdim sonra içine oturur geri dönerdim herkes çok gülerdi bana..ilginç şeyleri çok severim adranalin bağımlısıyıom..:)))))
ve küçükken fırçalı tarakları merak ederdim hani fön tarakları yuvarlak
bir gün nerden estiyse saçıma dolamayı denedim
evet doladımda
ama geri çıkaramadım saçımın yarısı tarağın içinde kaldı
ağlaya ağlaya annemin yanına gittim saçımda tarakla
annem bundan sonra tarakla yaşıcaksın dedi denedi denedi çıkaramadı hem saçlarım acıyo hem annem sinirlendikçe kafama patlatıyor
yola yola çıkardı güç bela saçlarımı
prijum aklıma getirdin
ben ortaokuldaydım japon yapıştırıcısı olayında
jilemin cebine iş eğitimi dersinden kalma japon yapıştırıcısını koymuştum.
ellerimi cebime sokmamla ellerim kaskatı kalması bir oldu bütün elim dondu korkudan ölecektim gittim yıkadım çıkmıo elim kıpkırmızı oldu.
hemen fen bilgisi öğretmeninin yanına gittim o bilir die fen ve japon yapıştırıcısı bağlantısı kurdum
kaç aylıktı oğlum hatırlamıyorum,şimdi geçmiş zaman,ne dersem yalan olur...ama vardı gene şöyle bi 8-10 aylık.onu havada tutarak:haniymiş benim oluşum?nerdeymiş benim oluşum?diye severken burnumu burnuna değidirecektim ki,biraz fazla hızlı çektim çocuğu herhalde kendime.burun kemiğime öyle bi kafa attı ki adımı dahi unuttum o an.aha burdaymış meğer oğluşum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?