- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 22
- 358
- 40
Bide çoçukken kitabım vardı hikaye vitrinin üstünde ben tırmanıyorum onu almak için vitrine basarak yerde sofra vitrin cam dolu herkes uyuyo sabahın 7si bi baktım vitrin üstüme geliyo kardeşime sen kaaaç diye bağırdım ablama bagırdım ablaaaaaaaaaa vitrin abla duymadı bi bıraktım ben altta vitrin üstte sonra camların tvnin altından çıktım kaçtım evden ayagım kanıyo gelen beni arıyo ben akşama kadar firar da sokak sokak aramışlar ..korkudan dönememiştim onlarda banabişey odu diye arıyolar hapishane kaçkını gibi kimi diyomuş sabah burdan geçti ayagı kanıyodu biri kafası kanıyodu..:))))))
yaralı bir fare bulmuştum ben de.aklıma tom ve jerry'deki sahne gelmişti.tom,jerry'yi tren raylarına bağlar ama jerry kutulur.hayvanı aldım rayların üstüne koydum.bağlamam gerekmiyordu kaçacak halde değildi.sonra kenara tüneyip treni bekledim.tren geldi,tren geçti,hayvan pelte!ağlayarak parçalarını topladım ve eve gittim:anneeee buna bişi oldu! annem şok.kadın hem çığılık atıyor hem uzaktan uzaktan terliğinle bana vuruyordu...
allah korumuş resmen....benim genellikle ölümün ucundan kılmayı kurtulmak gibi küçükken kazalarım var ben 13 yaşımdayım annem babam çalışıyor ben akşam 5 te okuldan geliyorum onlar 9 10 gelene kadar evde yanlızım tam bir çizgi flim hastasıydım o zamanlar özellikle şirinlerneyse annem fabrikada çalıştığı için genelde mesaiye kalırdı o zamanlar bizim ev tabi sobalı 12 sene öncesi ben o gün okuldan geldim bi türlü sobayı yakamadım sinirden ağlicaktım nerdeyse :95: neyse annemi aradım fabrikadan tabi cep telefonuda yok o zaman varsada yeni çıkmıştır annem tarif ettim kapattım teli yine beceremedim neyse nasıl olsa o gelince yakar diye bende katalitiği yaptım bildiğiniz üzere tüplü aldım elime romanı geçtim tam karşısına yere okumaya başladım tam o sırda uyku çöktü meğersem katalitikten çıkan gaz beni ağırlaştırmış annem gelmiş basmış zile açmamışım onunda allahtan anahtarı varmış açmış kapıyı bi bakmış ben baygın yatıyorum iki dizimin üstünde aldı beni kullanmadığımız misafir salonumuz vardı o zmanlar oraya götürüp camı açtı onu karşımda görünce şok oldum kafam dönme dolap gibi dönüyordu:95: :44: yani o gece mesaiye kalsa ben belki rahmetli olmuştum.. o günden beri katalitik ufo gibi şeylerden hep korkarım fişini çekerim :93:
sene 90'lAR okula falan gitmiyoorum daha...
teyzemlerdeyiz
kuzenler falan baya gırgır şamata:84::84:
laf açıldı kuzen dediki
temmuzz senin kafa kağıdın nerde
o neki
kafa kağıdı işte hani kafanı kesip kağıdını çıkarıyorlar ya
ondan işte nerde dedi
ben başladım ağlamaya kafamı kesecekler ben kafamı kestirmem
nasıl ağlıyorum yıkıyorum ortalığı annem geldi ne oluyor diye
benim kafamın kağıdı nerde yoksa kafamımı kesecekler diye feryat figan..
annem geldi çantasından nüfus cüzdanını çıkardı
bu senin kafa kağıdın işte çıkarmak içinda kafa falan kesilmez dedi
kuzenler falan yıkılıyor gülmekten annem ikna ettiğini sanmıştı ama yanıldı
onlar güldükçe ağlamaya devam ediyordum
gece oldu yatıyorum bi an uyandım kan ter içinde kafamı yokluyorum
ohhhhh dedim kafam yerindeymiş.
psikolojim bozulmuştu yahu aylarca kendime gelemedim
pissss kuzenler
İlkokul 1 deyken sınıf başkanı olunca acayip gaza geldim susun diye sıraların arasında dolaşırken elimdeki kalemtraşa küçük parmağımı sokmuşum çeviriyorum ama o gururla acı falan hissetmiyorum sonra çıkardım parmağımı durum malum
Ortaokuldayım yeni yeni ergenlik sinyalleri veriyorum. Beden dersinde niye bilmiyorum sınıfa gittik eğildim saçımı sallayıp havalandırdım sonra kafamı hızlıca seksi bir şekilde kaldırıyım derken küt sıranın köşesine geçirdim alnımı davul gibi olmuştuBirkaç kıkırdama harici pek gören olmamıştı neyse ki ehehe
Gene ortaokuldayken fen dersinde balonla ilgili deney yapacaktık. Ben haylazlığımdan sınıfa geç geldim üstüne hala şaklabanlık peşindeyim. Üzerimde uzun yorgan gibi kabanım küçücük tabureler var laboratuvarda. Oturdum kabanı çıkarmadan balonu şişirdim havaya attım kalkıp kalkıp zıplıyorum balona vuruyorum. 3. kalkışımda tabure kabanın itmesiyle geriye gidiyor ben yere oturuyorum çat diye arkadakiler baya eğlenmişti
Bahçede yakartop oynuyoruz ben lisedeyim diğer çocukların en büyüğü ortaokuldaÇevik hareketlerle çocuklara yakartop nasıl oynanır göstereyim derken hızlı dönüşüm sonrası elimi yandaki dikenli tellere geçmiş bulmuştum nasıl becerdim bilemiyorum resmen asılı kalmıştım. Çocuklar korktu abla bişeyin var mı diyorlar yok canım dedim bozuntuya vermemeye çalışıyorum. Usulca kendimi ordan çıkarıp eve sızlanmaya gittim
Lisede tenefüsteyiz böyle bir grup arkadaş toplanmışız felsefik muhabbetler ediyoruz kadın erkek ilişkilerine dair. Arkamda da sıranın üstünde montlar var göz ucumla görmüştüm. Sonra ben tam cool bir cümle kurdum cümlenin yarısında da aynı coollukla geri doğru zıpladım oturur pozisyonda. Ama arkamdaki şey sıra değil iki sıranın arasına konulmuş montlarmışAy çat diye oram buram sıranın arka kısmındaki çivilerle çizilerek yere indim bunlar kopuyor tabi
Küçükken de yüzme öğrenmeye çalışırken babama tut beni der ilerlerdim bu tutmazdı beni batardım gülerdi tepemde sinirlendikçe daha çok su yutardım boğulma raddesine geldiğimde çekip çıkarırdı nefes almaya çalışırken konuşamaz küçük yumruklarımı konuştururdum bu da meşhur sözü söylerdi "babana bile güvenme"
Bir kere ailecek lunaparka gitmiştik 10-12 yaşında falanım. Şu camdan aptal labirent var ya ona girdim. Çıkış yolunu bulmaya çalışıyorum fare gibi. Benimle birlikte de oğlan çocuğu girmişti ikimiziz sadece. Sonra ben köşeden döndüm dışarda bizi izleyen kalabalıktan adamın teki "kız çıktı! kız çıktı!" diye bağırdı ay ben de çıktım sandımKoşmaya başladım heyecanla önümde son bir cam daha varmış kafa göz girdim resmen gözlüğüm kaşımın kenarına saplandı Dışardakiler nasıl gülüyor en çok da babam kopuyor tek gülmeyen annemdi sağolsun
14-15 yaşındayım bahçede oturuyoruz. Çardak vari bişeyin altındayız. Üstü de böyle tahtaları ekose gibi yerleştirmişler öyle çatı yapmışlar. Biri kız biri erkek iki arkadaşım tahtalardan tutunup sallanıyorlar. Yapmayın düşer buras dedim taşımaz sizi dedim. Dinlemiyorlar beni sallanıp sallanıp yan tarafa atladılar. Bunlar atlayınca tavan yıkıldı benim tepeme, kafam da çizgi filmlerdeki gibi boşluk bir kareden geçtiama acayip sinek minek toz talaş yaprak ne varsa ağzıma gözüme doldu. Bunlara bir şey olmadı tabi yana atladıkları için eğlence çıktı hatta
Gene bir 14 varım. Arkadaşla birlikte komşumuz yaşlı amca vardı adı da ahpakut muydu neydi alpakut falan da değil adam çok enteresandı. Çok ilginç şeylerden bahsederdi hep suratında garip ifadeler mutlu mu hüzünlü mü anlayamazdık. Oğlu intihar etti hatta bunun evinde ama adamda hakikaten tuhaflık hat safhadaydı. Bu bizle konuştu konuştu. Sonra niye bilmiyorum arkadaşımla ben kapıdan değil de görüşürüz .... amca diyerek bunun 2. kattaki evinin penceresinden çıktıkAtlayınca bileğim burkuldu 2 sene ağrıdı niye öyle yaptık hala bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?