Kızlar çok komik ya herkesin hikayesi çok güldüm akşamda eşime anlatıyorum kendiminkileri bide burdan nasıl gülüyo..bide yeni evliyken yaşadığımızı anlat dedi...anlatıyorum...çeyiz dizerken üst katta annemin üşengeç bir kiracısı vardı bana çalar saat hediye etti çok kafa yapmıştık kendine yakışır bir hediye diye...nese evlendik saat yatak odamızda duruyo bikaç kez ayarladım ama çalmadı saat sonra gece 3 gibi kendi kendine çalmaya başladı ayarlamadan eşim kalktı bağırarak koşuyo bende arkasından koşuyorum merdivenlerden iniyoruz bagırıyoruz ikimizde aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa die millet kalktı bina da ne oldu neoldu durun diyolar durduk neoldu bizde bilmiyoz geri döndük bi baktıkki satmiş günlerce haftalarca güldük eşim anlatmıştı arkadaşlarım ıza filan öyle yani evlendiğimdede bi rezillik daha ..aklıma geldikçe yazarım.
çok iyi yaaaÖğrenciyken 4 kız aynı evde kalıyoruz.TV izliyoduk akşam vakti.
Sonra biyerlerden yanık kokusu gelmeye başladı.Arkasından salona dumanlar gelmeye başladı.
İçeri bi gittik bütün ev dumanla kaplı.
O telaşla tahmin ederseniz bağırış çağırış koşmaya başladık.Ama ilginç olan nerenin yandığını bulamıyoruz ne ateş var ne de dumanın yükseldiği biyer.Bulamadık da bulamadık.
Koşuşturmaya devam ederken bağıra çağıra apartmana çıkıp karşı dairede oturan okul arkadaşlarımızdan yardım istemeye gittik.Bu arada kim olduğunu hatırlamıyorum ama biri aynen şöyle bağırıyodu "YANGIN YANIYOO YANGIN YANIYOOOO"
4 tane erkek arkadaş apar topar evimize daldı ve hep beraber yangının merkezini bulmaya çalışıyoruz.
Sonra içlerinden biri sağolsun olayı çözdü.
Mutfaktaki çöp kovasının içinde söndürülmemiş bir izmaritin poşeti tutuşturup bu kadar duman yapacağını tahmin etmemiştik. :26:
O dumana bakılırsa o gün o evde yanacağımızı sandık.Yaşamak güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?