Başınızdan geçen ilginç kazalar

ilk sayfadan beri okuyorm bi tanede ben anlatayım dedm
daha ilkokuldayım kardeşim dahada küçük okula gitmiyo henüz,bi pazar günü şahane pazar vardı tvde ben tutturdum şahane pazarı izliycem diye o da hani şu erman toroğlunun futbol programı vardı ya onu izlemek istiyo bi kavga gürültü,kumandayı ben alcam sen alcan diye birbirimize girdik
babamda salonda oturuyo dedik onun hakemliğine başvuralım,babamda ablan nereye izlemek istiyosa orayı izleyin dedibende zafer kazandım ya kendi çapımda sağıma soluma bakmadan sırıtarak oturma odasına doğru gidiyom tabi buda acayip sinirli fırladı gitti
sora tam salondan çıkacakken neye uğradığımı anlamadan kendimi yerde gözüm gözüm diye kıvranırken buldumbu salondan çıkarken bi hışımla kapıyı çarptı geriye doğru bende arkasındaydm tam kapı benim suratıma güüümmm:84:gözüme hemen buz koyduk falan ama bir morardı anlatamam yani şişti falan yarın okula nası gitcem bunun derdine düştm o gözle balkona bile çıkılmaz..:82:
anneme iyileşene kadar gitmeyim okula falan dedim ama nafile tabi,ertesi gün okulda kaçınılmaz olarak herkesin alay konusu oldum diyorum ki kapı çarptı valla billaama kimse inanmıyo sizin evde kapılar yumruk da mı atıyo kim dövdü seni diyolar ne alay etmişlerdi benle yaa hiç unutmam

ayyy kıyamammmm

başıma gelen son olayları anlatıyım. gerçi bu olanlar artık ilginçlikten çıktı benm için. hatta benki gibi bir canavara sahip olanlar için de eminim sıradandır ama gene de yazmak istedim. bikaç hafta önce oğlum benm kapıdışarı etti. bu olay benim 10 yaş yaşlanmamın yanında 40 liraya mal olmuştu.
daha geçen gün de oğlumu ellerimi yıkama süresi kadar kısa bir süre içinde komidinin üzerine ordan da tuvalet aynasının üzerine çıkmak suretiyle parfüm şişeleriyle oynarken yakaladım. o küçücük alanda gene o küçücük totosunu tam köşeye sığdırıvermiş de Allah'tan düşmemişti yakaladım.
bitane de bugünden. mamasını hazırlamak için kısa bir süreliğine mutfağa gittiğimde, oğlum sandalyeye ordan da yemek masasının üzerine çıkmış, gözüne kestirdiği kalemlere de ulaşınca yere inmeye karar vermiş. işte ben de tam bu sırada salona girip pozisyonu görünce anında müdehale ettim de şükür gene kazasız belasız atlattık olayı. oğlumu havada yakaladım desem inanır mısınız???
:26::26:

oğlumum böyle giderse heralde büyüdüğünde buna benzer topiklerde anlatacağı çok şey olacağa benzer.

bu da ablamın başından geçen bir olay;
lisede felandı sanırım ablam. okuladan dönüyor otobüsle. birden biri yere düşmüş. gözleri bembeyaz olmuş adamın. ağzından köpükler felan çıkmış. adam kıvranıyor yerde felan. millet ne oluyo diye başına toplanınca bi kağıt çıkarmış cebinden zorla. hasta adam toparlanırken başındakilerden bişi almış kağıdı okumuş felan. sonra cebinden bi tomar para çıkarıp içinden bi banknot almış ve millete yazıyı okutmaya başlamış. okuyan çıkarıp para veriyo felan. adam topladıklarını desteyle yerde yatan adama vermiş. sonra durakta hasta adam inmiş. bikaç durak sonra da parayı toplayan inmiş felan. bikaç durak daha ilerledikten sonra ortaokul çağlarında bir çocuk bağırmaya başlamış otobüsün içinde:
aaaa sabah okula giderken de parayı toplayan adam hastalanmış, hasta olan da para toplamıştı diye...

ben abim yengem ve yeğenim köydeyiz teyzeme gidiyoruz yürüyerek evin birinden bi köpek çıktı karşımıza havlıyo onun sesini duyan başka bi köpekte havlamaya başladı biri üstümüze doğru geliyo abim taş attı kovaladı ben baya korktum bi çığlık attım yeğenimde benim kucağımda benim çığlığıma korkup ağlamadı alllahtan bu olaydan sonra uzun bi süre yeğenime halan köpekleri görünce nası bağırdı diye sorduğumuzda aaaaa diye bağırıyodu

ünideyiz. derste genç bir asistan var o da 10 dk ders anlatır gerisi gırgır şamata. bizde de 3 kız var sınıfta. biri benim arkamda dinlio, diğeri de ayşe derse zaten geç gelmiş askerdeki erkek arkadaşını düşünüo dalmış deryalara. neyse bizimkiler hocaya sordu kız arkadaşınız var mı diye. hoca da kem küm nazlandı felan sonunda normal arkadaşlarım var ama sevgilim yok dedi. harun atladı hemen ayşe müjde yokmuş bak... ayşe de ismini duunca rüyadan uyanmış saf saf; ''ne yokmuş ne yokmuş''. tabii gülmekten cvp veremedi kimse, hoca da kıpkırmızı kesildi...

Son düzenleme:
gene ünide... hoca kendi kitabını almamız için ısrarcı davranıyor. biz de hocam çok pahalı alamıoruz felan dioruz tabii. hoca da kendini savunuyo işte herşee para buluonuz gibilerinden klasikler. neyse bu geldi en önde oturan sınıfın en züğürdüne; söyle bakim dedi cep telefonun var mı (o zmaanlar lüksle ihtiyaç arasında bişi) var hocam dedi.
-kaça aldın?
-10liraya.
hoca bi duraksadı fiyatı duyunca.
-peki ayda kaç kontör yüklüosun?
-ne aydası hocam.. kapanmasın diye 3 ayda bi 100 kontör.
kısa bi duraksamadan sonra hoca tekrar döndü sınıfa. tamam sen alma ama diğerleri alıcak...

ablam hastanenin acilinde çalışırken ben de ziyaretine gitmiştim bigün. neyse arkalarda biyerde takılıorum kendi halimde bi kadın kucaanda kızı çsuyu içmiş. dr dert anlatıo. benm yanımda da başka bir dr... kadın dedi işte çsuyu içti. şu kadar içti felan sonra da domettos içti ama bişi olur mu felan dedi. yanımdaki dr sessizce hımm iyi bari markalı içmiş bişi olmaz heralde deyince ben koptum tabii.

bende bu tür şeyler çok oluyo hangisini anlatacağımı şaşırdım en önemli 3 tanesini anlatayım
1,5 yaşımdayken annem hava sıcak diye balkon kapısını açmış ve üzerini değiştirmeye gitmiş.ben o sırada açık kapıdan blkona çıkmışım ve demirlerden tırmanarak balkondan atlamışım {2.kattan}aşağıda bahçe var balkonun hizasıyla yerde beton var milim hesabıyla betona değilde toprak zemine düşmüşüm.annem kafayı yiyomuş korkudan hemen yanıma inmiş hiç bişey olmamış allahtan bide anne ben düştüm diye gülüyomuşum.

3 defada zehirlendim.kurtuldum hepsinde.

bu yaz eşimle bursaya gezmeye gidiyoduk.tam trafik ışıklarında artist tipli biri altında audi vardı.bikç hareket yaptı arabasıyla.eşimde gaza geldi tabi benim araba bunu geçer falan diye.bende bizene milletin arabasından boşver dedim.eşim o arabayla yarışmaya başladı.gemlik çıkışında bi yokuş var tam oralardaydık en son ibre 150 falandı viraja gelince arabanın arkası kaymaya başladı ve kontrolü kaybettik o an insanlar trafik kazalarında böyle ölüyomuş demekki diye geçti içimden ve ölüyoruz dedim.ama allahın öyle bir mucizesi oldu ki o an etrafımızda bir sürü araba vardı en sol şeritten sağa doğru arabaların arasından hiç birine dokunmadan sağda yoldan çıktık ve dağın yamacına çarptı ve araba oraya alttan oturdu.toprak zemin olduğu için çarpmanın şiddeti azaldı ve sadece hafif arabanın önü hasar aldı.emniyet kemeri bağlı olmasaydı benim kafam cama girecekti.kemer o kadar sıkı tutmuşki beni kemerin geçtiği kısımda omuzum morarmış bide ayağım şişmişti vurunca hepsi o çok şükür.
şimdi hala bursaya giderken panik yapıyorum yolda.

başıma gelen en komik kazayı sona sakladım.17-18 yaşlarındayken.bigün kuzenimle gezmeye çıktık yürüyoruz.önümüzdede iki tane delikanlı var.dönüp dönüp bakıyolar sanki bişey söylicekler söyliyemiyolar kendi aralarında gülüşüyolar.bizde kuzenimle farkettik.diyoruzki bunlar galiba bizimle tanışmak isticekler ağırdan satalım yüz vermiyelim falan diyoruz.neyse gençlerden biri yanıma geldi bende hiç pas vermiyorum naz yapıcamya.hanımefendi pardon fermuarınız açık kalmış demezmi

ayyy karnıma agrılar girdiiiiiiiiiiiii

ayyy karnıma agrılar girdiiiiiiiiiiiii

ah anacım rezil olduğuma mı yanayım,hayal kırıklığına uğradığıma mı,bide bunu oraya gelene kadar başka kimler gördü diye mi yanayım.çok utanmıştım valla hala hatırladıkça bizde kuzenimle gülme krizine giriyoruz

ayyy kıyamam hamilemisinnn allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinnnnnnn

ooyy çok güldüm

hehhe siz çok yaşayın bozulan moralimi şunları okuyarak düzeltiyorum

hevuk, flocke siz çok yaşayın emi bugün sayenizde çok güldüm

birtane de ben anlatayım...

ben 14 yaşındayım, en küçük kardeşim de 4 yaşında.. durmuyor sürekli yaramazlık yapıyor...
bende aldım onu koridorda komidinin üzerine otutturdum... aynaya bak dedim baktı.. ağzını aç dedim açtı.. bak şunu göryomusun dedim (kçük dilini) kafasını salladı.. bak dedim çocuklar yaramazlık yapınca orası şişiyor ve o zaman ölüyosun dedim... indirdim aşağı.. o gün uslu uslu oturdu.. ertesi gün okuldan geldim.. girmemle azar işitmem bir oldu... sen salakmısın dedi annem.. çocuğa neler dedin öyle
bende ne olduki dedim... dediki koridordan övürme sesleri geliyordu.. gittim baktım birde ne göreym...kardeşin çekmiş sandalyeyi geçmiş aynanın başına küçük dilini patlatmaya çalışıyor

500. mesaj benden....hepinizi takip edip ilgiyle okuyorum.sizler de beni çok güldürüyorsunuz.hepiniz harikasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…