ilk sayfadan beri okuyorm bi tanede ben anlatayım dedm
daha ilkokuldayım kardeşim dahada küçük okula gitmiyo henüz,bi pazar günü şahane pazar vardı tvde ben tutturdum şahane pazarı izliycem diye o da hani şu erman toroğlunun futbol programı vardı ya onu izlemek istiyo bi kavga gürültü,kumandayı ben alcam sen alcan diye birbirimize girdik
babamda salonda oturuyo dedik onun hakemliğine başvuralım,babamda ablan nereye izlemek istiyosa orayı izleyin dedibende zafer kazandım ya kendi çapımda sağıma soluma bakmadan sırıtarak oturma odasına doğru gidiyom tabi buda acayip sinirli fırladı gitti
sora tam salondan çıkacakken neye uğradığımı anlamadan kendimi yerde gözüm gözüm diye kıvranırken buldumbu salondan çıkarken bi hışımla kapıyı çarptı geriye doğru bende arkasındaydm tam kapı benim suratıma güüümmm:84:gözüme hemen buz koyduk falan ama bir morardı anlatamam yani şişti falan yarın okula nası gitcem bunun derdine düştm o gözle balkona bile çıkılmaz..:82:
anneme iyileşene kadar gitmeyim okula falan dedim ama nafile tabi,ertesi gün okulda kaçınılmaz olarak herkesin alay konusu oldum diyorum ki kapı çarptı valla billaama kimse inanmıyo sizin evde kapılar yumruk da mı atıyo kim dövdü seni diyolar ne alay etmişlerdi benle yaa hiç unutmam
merak sadece merak... acaba uçağının camında "Maaşallah" arkasında da "Liselim" yazıyormudur :26:
ablam hastanenin acilinde çalışırken ben de ziyaretine gitmiştim bigün. neyse arkalarda biyerde takılıorum kendi halimde bi kadın kucaanda kızı çsuyu içmiş. dr dert anlatıo. benm yanımda da başka bir dr... kadın dedi işte çsuyu içti. şu kadar içti felan sonra da domettos içti ama bişi olur mu felan dedi. yanımdaki dr sessizce hımm iyi bari markalı içmiş bişi olmaz heralde deyince ben koptum tabii.
başıma gelen en komik kazayı sona sakladım.17-18 yaşlarındayken.bigün kuzenimle gezmeye çıktık yürüyoruz.önümüzdede iki tane delikanlı var.dönüp dönüp bakıyolar sanki bişey söylicekler söyliyemiyolar kendi aralarında gülüşüyolar.bizde kuzenimle farkettik.diyoruzki bunlar galiba bizimle tanışmak isticekler ağırdan satalım yüz vermiyelim falan diyoruz.neyse gençlerden biri yanıma geldi bende hiç pas vermiyorum naz yapıcamya.hanımefendi pardon fermuarınız açık kalmış demezmi
ayyy karnıma agrılar girdiiiiiiiiiiiii
ah anacım rezil olduğuma mı yanayım,hayal kırıklığına uğradığıma mı,bide bunu oraya gelene kadar başka kimler gördü diye mi yanayım.çok utanmıştım valla hala hatırladıkça bizde kuzenimle gülme krizine giriyoruz
ayyy kıyamam hamilemisinnn allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinnnnnnn
sağol canım seninkinide
ewet çekirgeleri m,isket yapardık
bi tane daha geliyo ama biraz iğrenç
14 yaşındayım dayımın oglu kızı kardeşim kurban bayramında o zamanlar boş arazilerde kesiyolardı bizide akrabamızdan bıçak almaya gönderdilerr aldım kurban kesim yerinden geçerken dana kafası kesilmiş atılmış nasıl manyaksam dananın gözünü çıkartıp elimde oynaya oynaya eve geldim dedim ki şaka yapalım muziplik yapmaya bayılıyorum kuzen evden ketçap getirdi azcık gözüme birazda dana gözüne döktüm elimide gözüme koyup yengeme çıktım kapıyı çaldık kadın actı kapıyı ben gözüüüüüüüüüüüm diye bagırıp elimdeki gözü gösterdim kadın oracıkta düş bayıl
korkumdan eve gelememiştim kuzenin evinde çekyatın içine saklanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?