Başınızdan geçen ilginç kazalar

günaydın kızlar

mevsimlerden kış aynı bu zamanlar gibi dışarda kar yağmış bitmiş kenarlara atılmış yollar açık 3 kafadar geziyoruz buranın en işlek caddesinde salına salına yürüyoruz ortada ben iki kolumda arkadaşlarım karşıdan gelen bize bakan ıslık çalan tiplere pas vermiyoruz ama kahkahalar havada yanımızdan geçerken laf attılar ne dediklerini hatırlımıyorum ama benim hıh serseri demeye çalıştığımı hatırlıyorum bacaklarım pergel gibi ikiye açılmış şekilde yerde buldum kendimi o güne kadar ve o günden sonrada denedim ama bacaklarım hiç öyle balerin gibi açılmıyor o gün nasıl açıldı bilmiyorum ama kalkamadığımı biliyorum bacaklarımı toplayı ayağa kalkamıyorum yanımdakiler üstümde çocuklar gülüyor utanıyoruz çevre kalabalık millet toplantı yardım etmeye ayy inanılmaz dı ağrımı bile yaşayamadım utancımdan

çok güzelmiş yaa:86::86:

kızlar bende anlatayım...biz 3 kız kardeş yıllar öncesinde tüplü şofbenimiz vardı banyoda oyun oynuyoruz hamamcılık...ama gülmeler oyunlar şarkılar türküler...keyif o biçim arada annem kapıyı tıklatıyor yavaş olun sessiz olun hadi çıkın diye akşam saatleri...neyse oynarken gülerken ablam dediki kızlar benim başım ağrıyor midem bulanıyor...bende dedim ayy benimde diğer ablamda benimde dedi...büyük ablam kızdı zaten bana ne olsa size de oluyor yalancılar diye...neyse oynarken gülerken ayy büyük ablam düştü bayıldı...ben korkumdan bornozu giydim tam çıkacakken bende bayılmışım sonra diğer ablam düşünce sesi duyan annem içeri dalmış...3 kız içeride hepsi yerde yatıyor...tabi kıyamet kopuyor...apar topar bizi giydirip hastaneye götürmüşler...ama biz kendimize bir geldik...benim taytımı ablama ablamın pantolonunu bana giydirmişler ortanca ablama erkek kardeşimin kazağını giydirmişler...tam rezillik...neyse hastaneden çıktık dr dedi uyumasınlar temiz hava alsınlar falan...arabada dönüyoruz benim midem bulanıyor ben kustum...ben kusunca diğer ablamda kustu...sonrada öteki ablam...tam bir rezillikti...ben o sıra 6 yaşındaydım şimdi 28...

bitane daha anlatayım orta okuldayım...o sıra fanatik bir fenerbahçeliyim...maçlara gider,takip eder hergün mutlaka bir spor gazetesi alır okurdum...tarık diye bir futbolcu vardı aşıktım ona...neyse biz bir gün kızlarla okuldan kaçıp o zaman dereağzındaydı spor tesisleri antreman seyretmeye gidicez 5 kız.neyse giyindik süslendik yarım yamalak makyaj yaptık...futbolcular koşuyor sahada bizde tribündeyiz bağırıyorz çokta kalabalık deildi...tarığı gördüm ama nasıl bağırıyorum seni seviyorum falan diye...ben zıplarken basamaklardan düşmüştüm yere yapıştım.çığlık atınca sahadaki herkes dönüp bakmıştı ayy rezil olmuştum.sonra futbolcular çıkacak bizde durdurabildiğimizden imza alıcaz...İlker diye bir futbolcu vardı neyse bunu durdurdular.ben arabanın şoför koltugu kısmında deilim diğer taraftayım.cam acıktı kafamı içeri soktum.ama sesim çıkmıyor bekliyorumki bana dönüp imza versin...manyak adam beni görmedi çokta vakti yoktu herhaldeki imzayı attıktan sonra gaza bir bastı...ölüyordum az daha...ayy 2. rezilliğimdi neyse durdu filan bişeyin var mı falan dedi ama yok dedim heyecandan...

bu yıl tatile gittiğim ilk gün bir öksürmeye başladım, tatil mi işkencemiydi ayıramadım..
ıslak kaldıgım zaman daha çok artıyordu, ne denize girebildim ne havuza,elimde o sıcakta ballı ıhlamur geziyorum çok sinirliyim ama barut gibiyim
bir kitap getirmiştim, 5 dk havuz basında 5 dk deniz kenarında okumaya çalışıyorum..
yine böyle havuzdan deniz kenarına gidiyordum, elimde telefon, kitap, şişe su, bandana, havlu
alt geçit var deniz kenarına geçmek için aradan yol geçiyordu.
merdivenlerde bir kayıp düştüm :84:
elimdekileri de bırakmamışım inatla
2 tane rus kızın ödü patladı..

sonuç: öksürdüğüm için söylenmeyi kestim, çünkü gördüm ki beterin beteri varmış, artık öksürdükten sonra sırtım da ağrıyordu

üniversiteyi kazandıgım ilk yıl acaip kar yağmıştı.
en yakın arkadasım mersinli kar yüzü görmemiş bende tecrübeliyim buzda yürüyüşte , okula beraber gidip geliyoruz , ortalık kar buz, ama biz hiç düşmemişiz acaip gururluyuz
final haftası, sabahın köründe okula gitmenin verdiği sinir bi yandan soguk bi yandan otobüsten indim hızlı hızlı binaya ulaşmaya çalışıyorum 3 basamaklı bir merdivenden küüt diye bir düştüm, incecik buz olmuş gözükmüyoda bişey..
yemin ediyorum öldüm sandım
sonra baktım karsıdan arkadasım gelio tekiin gel beni kaldır diye bagırıorum senin ne işin var orda niye oturuosun die üstün zekasını konuşturuor ben allahım olamaz niye ben niye ben diye ağlamaklı düştüm be gel cabuk yardım et bana die azarlamıştım
not: biz binaya girene kadar aynı yerde 3 kişi daha düştü
sınıftada 4 kişi topallıyorduuu
düştükten 3 saat sonra bayıldım ağrı şokuna girmişim tansiyonum cıktı çenem kilitlendi otobüste kustumm dogru acile beni sabaha kadar bırakmamışlardı

bizim evimiz sobalı, geçen kış bi gün elimde yorgan ile yüklüğü actım, sandalye getirmeye üşendim zıpladım zıpladım yorganı atıp yerleştiricem güya
arkamdada soba, fazla esneyememişim küüt diye yüklüge keskin rafa burnumu bir çarptım yıldızları görmüştüm
beynim yerinden cıktı cıktı geri girdi o gece ateş ve agrıdan uyku uyumamıştım
sonra 15 gün kıpkırmızı bir burun kocaman bir yara ile gezdim, allahtan iz kalmadı yoksa cok üzülürdüm ..

Yillar önce ben daha cocukken, 7 yaslarindayken oluyor bu olay. Ablam da o siralar 17 yaslarinda. Ramazan ayi bitti, davulcu bahsis toplamak icin ev ev geziyor. Sira bizde, benle ablam kapiyi aciyoruz. Ablamin elinde de bahsisle seker dolu sekerlik. O zaman evimiz iki katliydi ve ikinci kattan ahsap merdivenle asagiya iniliyordu. Neyse ben indim bahcedeyim, ablamda tam asagiya iniyordu ki baktim merdivenlerden sekerlikle beraber asagiya dogru ucuyor. Sekerlik cam oldugu icin ablam onu havada tutarak ucuyor. Davulcu yavas yavas diyor. Neyse sag salim asagi indi. Sonra o adam bahsisi aldi mi almadi mi bilmiyorum, ama ablam cok utandi. Sonra yukari ciktik, sanki cok acelesi vardi bahsisin deyip cok güldük.
Bu arada sekerlik kirilmadi, ama sekerlikteki sekerler hep yerlerdeydi tabi

Gecen kista kendim düz yolda ucmustum, anlatayim. Bir alisveris merkezinde, yegenlerime sürpriz yumurta aldim iki tane, bir iki sey aldim, aslinda niyetimde büyük alisveris olmadigi icin alisveris arabasi almamistim. Neyse esyalar elimde kasaya dogru ilerliyorum, karsidanda iki genc adam geliyor. Tam arada iki üc adim kaldi, elimdekiler havaya ben yere. Bi yandan elimde kalanlara yapismisim, bir yandan kalkmaya ugrasiyorum, bir yandan da elimden düsenleri nasil topluycam diye düsünüyorum. Neyse derken bir sürpriz yumurtayi buldum aldim, digerini karsidan gelenlerden biri verdi :82:, birde soruyor birseyiniz yok degil mi, bende hani düsmek gayet normalmis gibilerinden gülümsemeye calisarak, yok birseyim diyorum. O cizmeyi her giyisimde zaten bir patinaj yaparim. Simdi giyinirken on kere düsünüyorum

işyerimde telefonu şarja koyuyorum.
işyerimizin eski çalışanı uğruyor,kalan maaşını almak için ama maaşlar daha gelmediği için alamadan geri dönüyor.
o gittikten sonra benim telefon kayboluyor !
tabi bizim müdür tahmin ediyor onun aldığını(bağımlıydı,o yüzden işten çıkartılmıştı.)
maaşlar gelince müdür onun parasını bana verip 'git hattını çıkart,kendi telefonunun aynını al'
ben hattımı almaya gidiyorum,başka bi çalışan arkadaşta telefon almaya gidiyor.
ben hattı alıp dödüm,arkadaş yo ortada baya uzun sürmüştü gelmesi.
meğer o bölgede telefonun aynısını bulamamış,başka yerlere gidip oralarda aramış o modeli.
diyorki 'sonunda baktım bulamıyorum akşam oluyor bari 2. el alıp gideyim,işmden olacağım.'
telefonu cebinden bir çıkartıyorki kendi telefonum !!!!!!mesajlar bile duruyor daha
herkez şaşkın
sonra malum arkadaş geliyor 'maaşını almaya' müdür durumu izah ediyor ona.
hatasını biliyorya 'iyi yapmışsınız'diyor 'ama ben hattını çıkartıp oraya (işaret ediyor)koymuştum ! '
ben bunu duyar duymaz hemen bayiye gidip işlemi iptal ettirip,o parayla kendime kontör alıyorum

Bundan 4 yıl önce 10. katta oturan bir akrabamıza gitmiştik ailecek.
İşte efenim balkondan manzarayı izliyorum arkamda iki kişi
mutfak balkonu içerde yemek yapanlar falan.
O sıra aşağıda bir kaza oldu bende meraktan ve ani bir korkuyla eğildim düşmem ve balkonun altında ki elektrik kablosunu tutmam bir oldu şimdi gülüyorum ama 10. kattan aşağıya özellikle elekrik kablosundan tutunup bakmak ve hala ölmiycem ben demem korkunçtu
Sonra arkadamdakiler feryat figan tabi herkes geldi el birliğiyle beni içeri çektiler
Ne kadar soğuk kanlı bir yapım olduğunuda böylece öğrendim ve öğrendik hiç aşşağıda sarkan elim kaysa düşcek olan ben olmamışım gibi kahve hazır mı demiştim

İlkokul 1 deyken sınıf başkanı olunca acayip gaza geldim susun diye sıraların arasında dolaşırken elimdeki kalemtraşa küçük parmağımı sokmuşum çeviriyorum ama o gururla acı falan hissetmiyorum sonra çıkardım parmağımı durum malum

Ortaokuldayım yeni yeni ergenlik sinyalleri veriyorum. Beden dersinde niye bilmiyorum sınıfa gittik eğildim saçımı sallayıp havalandırdım sonra kafamı hızlıca seksi bir şekilde kaldırıyım derken küt sıranın köşesine geçirdim alnımı davul gibi olmuştu Birkaç kıkırdama harici pek gören olmamıştı neyse ki ehehe

Gene ortaokuldayken fen dersinde balonla ilgili deney yapacaktık. Ben haylazlığımdan sınıfa geç geldim üstüne hala şaklabanlık peşindeyim. Üzerimde uzun yorgan gibi kabanım küçücük tabureler var laboratuvarda. Oturdum kabanı çıkarmadan balonu şişirdim havaya attım kalkıp kalkıp zıplıyorum balona vuruyorum. 3. kalkışımda tabure kabanın itmesiyle geriye gidiyor ben yere oturuyorum çat diye arkadakiler baya eğlenmişti

Bahçede yakartop oynuyoruz ben lisedeyim diğer çocukların en büyüğü ortaokulda Çevik hareketlerle çocuklara yakartop nasıl oynanır göstereyim derken hızlı dönüşüm sonrası elimi yandaki dikenli tellere geçmiş bulmuştum nasıl becerdim bilemiyorum resmen asılı kalmıştım. Çocuklar korktu abla bişeyin var mı diyorlar yok canım dedim bozuntuya vermemeye çalışıyorum. Usulca kendimi ordan çıkarıp eve sızlanmaya gittim

Lisede tenefüsteyiz böyle bir grup arkadaş toplanmışız felsefik muhabbetler ediyoruz kadın erkek ilişkilerine dair. Arkamda da sıranın üstünde montlar var göz ucumla görmüştüm. Sonra ben tam cool bir cümle kurdum cümlenin yarısında da aynı coollukla geri doğru zıpladım oturur pozisyonda. Ama arkamdaki şey sıra değil iki sıranın arasına konulmuş montlarmış Ay çat diye oram buram sıranın arka kısmındaki çivilerle çizilerek yere indim bunlar kopuyor tabi

Küçükken de yüzme öğrenmeye çalışırken babama tut beni der ilerlerdim bu tutmazdı beni batardım gülerdi tepemde sinirlendikçe daha çok su yutardım boğulma raddesine geldiğimde çekip çıkarırdı nefes almaya çalışırken konuşamaz küçük yumruklarımı konuştururdum bu da meşhur sözü söylerdi "babana bile güvenme"

Bir kere ailecek lunaparka gitmiştik 10-12 yaşında falanım. Şu camdan aptal labirent var ya ona girdim. Çıkış yolunu bulmaya çalışıyorum fare gibi. Benimle birlikte de oğlan çocuğu girmişti ikimiziz sadece. Sonra ben köşeden döndüm dışarda bizi izleyen kalabalıktan adamın teki "kız çıktı! kız çıktı!" diye bağırdı ay ben de çıktım sandım Koşmaya başladım heyecanla önümde son bir cam daha varmış kafa göz girdim resmen gözlüğüm kaşımın kenarına saplandı Dışardakiler nasıl gülüyor en çok da babam kopuyor tek gülmeyen annemdi sağolsun

14-15 yaşındayım bahçede oturuyoruz. Çardak vari bişeyin altındayız. Üstü de böyle tahtaları ekose gibi yerleştirmişler öyle çatı yapmışlar. Biri kız biri erkek iki arkadaşım tahtalardan tutunup sallanıyorlar. Yapmayın düşer buras dedim taşımaz sizi dedim. Dinlemiyorlar beni sallanıp sallanıp yan tarafa atladılar. Bunlar atlayınca tavan yıkıldı benim tepeme, kafam da çizgi filmlerdeki gibi boşluk bir kareden geçti ama acayip sinek minek toz talaş yaprak ne varsa ağzıma gözüme doldu. Bunlara bir şey olmadı tabi yana atladıkları için eğlence çıktı hatta

Gene bir 14 varım. Arkadaşla birlikte komşumuz yaşlı amca vardı adı da ahpakut muydu neydi alpakut falan da değil adam çok enteresandı. Çok ilginç şeylerden bahsederdi hep suratında garip ifadeler mutlu mu hüzünlü mü anlayamazdık. Oğlu intihar etti hatta bunun evinde ama adamda hakikaten tuhaflık hat safhadaydı. Bu bizle konuştu konuştu. Sonra niye bilmiyorum arkadaşımla ben kapıdan değil de görüşürüz .... amca diyerek bunun 2. kattaki evinin penceresinden çıktık Atlayınca bileğim burkuldu 2 sene ağrıdı niye öyle yaptık hala bilmem

ayy çok geçmiş olsun ben hayatta öyle bir tepki veremezdim.
yaşıyacak ömrünüz varmış..

ayy çok geçmiş olsun ben hayatta öyle bir tepki veremezdim.
yaşıyacak ömrünüz varmış..

Saolun :) evet herkes öyle dedi ama hayati tehlike ve en ilginç kazam oldu umarım ilk ve sondur

çok geçmiş olsun arkadaşım ya..
üzüldüm büyük tehlike atlatmışsınız gerçekten..

henüz on beş gün önce merdivenler koşarak çıkıyorum (platform topuklularla) temizlikçimizde yeni silmiş merdivenleri ben bir kaydım ilk bir katın merdivenlerini yuvarlanarak indim yetmedi merdiven boşluğundan giriş kapısının önüne küt diye düştüm sonucunda da sağ tarafım alacalı oldu şişti ve morardı yüzüm dahil deri altı dokularında ve kaslarda zedelenmeler oluşmuş..

okurken ayaklarımın altından zemin kayar gibi oldu valla,içim gittiiiiiiii...Allah korumuşş

ben de 7 yaşındayım, mahallede 2 grup kavga ediyor, ben de meraklı,ortada izliyorum kafam bir o yana bir bu yana, sonra bir tarafın fırlattığı koca kaya parçası benim suratıma yapıştı, burnum kırıldı..anladım ki merak iyi bişey değil

allah korumuş bide gözüne gelseydi ne yapardın

Canım senide Allah korumuş valla ne geliyorsa meraktan geliyor başımıza. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…