hevuk, flocke siz çok yaşayın emibugün sayenizde çok güldüm
birtane de ben anlatayım...
ben 14 yaşındayım, en küçük kardeşim de 4 yaşında.. durmuyor sürekli yaramazlık yapıyor...
bende aldım onu koridorda komidinin üzerine otutturdum... aynaya bak dedim baktı.. ağzını aç dedim açtı.. bak şunu göryomusun dedim (kçük dilini) kafasını salladı.. bak dedim çocuklar yaramazlık yapınca orası şişiyor ve o zaman ölüyosun dedim... indirdim aşağı.. o gün uslu uslu oturdu.. ertesi gün okuldan geldim.. girmemle azar işitmem bir oldu... sen salakmısın dedi annem.. çocuğa neler dedin öyle
bende ne olduki dedim... dediki koridordan övürme sesleri geliyordu.. gittim baktım birde ne göreym...kardeşin çekmiş sandalyeyi geçmiş aynanın başına küçük dilini patlatmaya çalışıyor
Bundan 4 yıl önce 10. katta oturan bir akrabamıza gitmiştik ailecek.
İşte efenim balkondan manzarayı izliyorum arkamda iki kişi
mutfak balkonu içerde yemek yapanlar falan.
O sıra aşağıda bir kaza oldu bende meraktan ve ani bir korkuyla eğildim düşmem ve balkonun altında ki elektrik kablosunu tutmam bir olduşimdi gülüyorum ama 10. kattan aşağıya özellikle elekrik kablosundan tutunup bakmak ve hala ölmiycem ben demem korkunçtu
Sonra arkadamdakiler feryat figan tabi herkes geldi el birliğiyle beni içeri çektiler
Ne kadar soğuk kanlı bir yapım olduğunuda böylece öğrendim ve öğrendik hiç aşşağıda sarkan elim kaysa düşcek olan ben olmamışım gibi kahve hazır mı demiştim
ayy çok geçmiş olsun ben hayatta öyle bir tepki veremezdim.
yaşıyacak ömrünüz varmış..
O sıra aşağıda bir kaza oldu bende meraktan ve ani bir korkuyla eğildim düşmem ve balkonun altında ki elektrik kablosunu tutmam bir olduşimdi gülüyorum ama 10. kattan aşağıya özellikle elekrik kablosundan tutunup bakmak ve hala ölmiycem ben demem korkunçtu
Sonra arkadamdakiler feryat figan tabi herkes geldi el birliğiyle beni içeri çektiler
Ne kadar soğuk kanlı bir yapım olduğunuda böylece öğrendim ve öğrendik hiç aşşağıda sarkan elim kaysa düşcek olan ben olmamışım gibi kahve hazır mı demiştim
çok geçmiş olsun arkadaşım ya..
üzüldüm büyük tehlike atlatmışsınız gerçekten..
okurken ayaklarımın altından zemin kayar gibi oldu valla,içim gittiiiiiiii...Allah korumuşş
ben de 7 yaşındayım, mahallede 2 grup kavga ediyor, ben de meraklı,ortada izliyorum kafam bir o yana bir bu yana, sonra bir tarafın fırlattığı koca kaya parçası benim suratıma yapıştı, burnum kırıldı..anladım ki merak iyi bişey değil
okurken ayaklarımın altından zemin kayar gibi oldu valla,içim gittiiiiiiii...Allah korumuşş
ben de 7 yaşındayım, mahallede 2 grup kavga ediyor, ben de meraklı,ortada izliyorum kafam bir o yana bir bu yana, sonra bir tarafın fırlattığı koca kaya parçası benim suratıma yapıştı, burnum kırıldı..anladım ki merak iyi bişey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?