Hahaha dogru diyosun, macoluktan kastim nereye gidip ne yaptigimi sorsun zaten kiyafetime felan karisamaz izin vermem.."Ama ben maço seviyorum" u evlendikten sonra görürsün sen.
Hosuma gidiyo burasi anlatcak o kadar konum var ki keske tepki almasam da acsam :)Konu açma rekoru mu deniyorsunuz?
Oyle erkekler cok kil oluyo yaa:) ben sevmem oyle eglenmesini bilen insanlari severim tabi abartmadikca. Kendim konuskan bi insanim oyle insanlari seviyorum sakin insanlardan hoslanmiyorumYas 18,maco erkek sevmek normal. Daha cocuksunuz cunku siz. Ileride daha kulturlu,bilgili,ayaklari yere basan,gereksiz yere aptal kiskancliklar yapmayan, her seyi dozunda yasayan, sakin ve kibar beyefendileri seversiniz umarim
Az bilen cok konusur ablacim. Zekasi cok olanin agzindan cok laf cikmaz, ona gore secin. beyinsiz adam seviyorsan car car konusur merak etmeyinOyle erkekler cok kil oluyo yaa:) ben sevmem oyle eglenmesini bilen insanlari severim tabi abartmadikca. Kendim konuskan bi insanim oyle insanlari seviyorum sakin insanlardan hoslanmiyorum
Turkiye cumhuriyetinde bitek ben mi seviyorum yaa macodan kastimiz dayak yemek degil lutfen ama
Kadınların maço erkek beklentisi ile gerçekte olan çok farklı. Kadınlar korunup kollanacaklarını zannederken esas zararı erkeklerden görüyor. Fiziksel veya manevi; bir şiddet söz konusu oluyor illa ki.Turkiye cumhuriyetinde bitek ben mi seviyorum yaa macodan kastimiz dayak yemek degil lutfen ama
Cokta konusmasin tabi de yinede az da konusmasin ya:) 4 4luk aramiyorum arasamda yoktur:)) dis gorunus zeka hepsi bi arada olsa keske:)Az bilen cok konusur ablacim. Zekasi cok olanin agzindan cok laf cikmaz, ona gore secin. beyinsiz adam seviyorsan car car konusur merak etmeyin
Ben bana bagirmasina bile izin vericek karakterde bi insan degilim zaten oyle insanlarla isim olmaz ama haklisiniz bi yandan ne olursa olsun hicbir kadin kendini ezdirmemeliKadınların maço erkek beklentisi ile gerçekte olan çok farklı. Kadınlar korunup kollanacaklarını zannederken esas zararı erkeklerden görüyor. Fiziksel veya manevi; bir şiddet söz konusu oluyor illa ki.
Daha cok kucuk yasiniz. Zamanla beklentileriniz ve begenileriniz degisecektir. Ben 18 yasindayken universite 1. Siniftaydim. Sonra okul bitene kadar cok degistim, hayata dair pek cok sey ogrendim. Siz de oyle olursunuz,okuyun ve bir mesleginiz olsun. Secimleriniz guzel olursa hayatiniza kaliteli insanlar girer.Cokta konusmasin tabi de yinede az da konusmasin ya:) 4 4luk aramiyorum arasamda yoktur:)) dis gorunus zeka hepsi bi arada olsa keske:)
Dogru soyluyosunuz hep tek bi sevgilim olsun onla evleniyim kafasindaydim ama zaman ne gosterir onu da bilmiyorumDaha cok kucuk yasiniz. Zamanla beklentileriniz blve begenileriniz degisecektir. Ben 18 yasindayken universite 1. Siniftaydim. Sonra okul bitene kadar cok degistim, hayata dair pek cok sey ogrendim. Siz de oyle olursunuz,okuyun ve bir mesleginiz olsun. Secimleriniz guzel olursa hayatiniza kaliteli insanlar girer.
Aksine, pek cok sevgiliniz olsun, iclerinden size en uygun olanini secin. Secebilecek begeniniz olsun. Cogu gormezseniz kendinize en uygununu bulamazsiniz,karsilastirma imkaniniz olmaz.Dogru soyluyosunuz hep tek bi sevgilim olsun onla evleniyim kafasindaydim ama zaman ne gosterir onu da bilmiyorum
Hay agzina saglikAksine, pek cok sevgiliniz olsun, iclerinden size en uygun olanini secin. Secebilecek begeniniz olsun. Cogu gormezseniz kendinize en uygununu bulamazsiniz,karsilastirma imkaniniz olmaz.
Yaa biz doguluyuz benim cevremdeki tum erkekler boyle hep boyle gorduk ilgi alaka severiz yani. Ama tabi bundan kastim siddet felan degil kibar ama ne yaptigimi nereye gittigimi merak eden erkeklerden hoslanirim.En anlamadığım , anlamayamayacagim isteklerden biri ; " ben maço erkek istiyorum , yumruğunu vursun istiyorum "
Ne kadar boş ve anlamsız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?