• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Basiretim mi baglandi?

Hepimiz insanız hayvani dürtülerimiz var sonuçta, bir dişi birey de eşinin güçlü kuvvetli olmasını onu korumasını falan ister içgüdüsel olarak ama bu eşittir maçoluk değil bence. Ben de yakın zamanda senin gibi düşünürken son bir yılda bile fikirlerim tamamen değişti. Hayvani değil "insani" özellikler barındıran şahsiyetler yeğdir.

Seni niye 6 ay bekledi. Okulu bitirmeni mi bekledi?
Yok ben basta sevmiyordum daha dogrusu istemiyodum hayatimda kimsenin olmasini sonra okulum bitince istedim. Ona da acik acik seni istemiyorum yazmistim ama beni seviyordu vazgecmedi ben konusmak isteyince de anlayisla karsiladi

Üniversite sınavına falan hazırlanmıyor musun?
Ah Ah bu günleri çok ararsın da geri gelmez.biraz test çözün bırak şu erkekleri

Öğretmene ne oldu bu arada?,

Üniversite sınavına falan hazırlanmıyor musun?
Ah Ah bu günleri çok ararsın da geri gelmez.biraz test çözün bırak şu erkekleri

Öğretmene ne oldu bu arada?,
Ogretmene tehditvari mesaj attim instagramdan git isine yazmis engellemis beni. Hazirlaniyorum:)

Maço kelimesinin yanlış seçim olduğunu düşünüyorum. Kendinizi ifade edemediniz tam olarak bu yüzden tepki aldınız bence. Koruyucu kollayıcı erkek modeli diyelim. Ne yalan söyleyeyim "nerdesin naptın" demeyen adam kıskanmayan adam benim de hoşuma gitmez. Maço deyince akla gelen şunu giyme şuraya gitme filan oluyor, neyse.

Bence toplanma zamanı yani bi ilişkinizi toplamay çalışın. Ama adım atmanız gerek karşınızdakinden beklerseniz daha çok yıpranbilir ilişkiniz

Yaa biz doguluyuz benim cevremdeki tum erkekler boyle hep boyle gorduk ilgi alaka severiz yani. Ama tabi bundan kastim siddet felan degil kibar ama ne yaptigimi nereye gittigimi merak eden erkeklerden hoslanirim.

Işte gerçek ilgi kontrol değildir. Çok başka bir duygudur o.

bence aılesınden özelliklede babasından ılgı alaka sevgı görmeyen kızlar / kadınlar maco seviyorlar
maconun kıskançlığını mudahalesını gormedıklerı sevgı ılgı sanıyorlar

Sen daha 17-18 yasinda degil misini? O yasta hayatinin aşkını filan bulamazsin, o yuzden boyle küçük seyleri kendine bosa dert etme. Seviyorsan devam et, sevmiyorsan etme. Ama hayatının erkeğini bulmadigini da bil. Farkinda degilsin ama daha maco erkek sevebilecek kadar küçüksün.

Back
X