basiretsizlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi 46M6
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

46M6

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2016
1.771
2.688
133
Kızlar o kadar bunaldım ki. Son 1 yıldır elimi neye atsam olmuyor. çok şükür maddi sıkıntım falan yok ama her neyi istrsem gerçekten olmuyor. örneğin bir kurum sınavına giricem favori kişi olarak gösterilirken o iş olmuyor. sıınav olucak diyelim o kadar dua,emeğim boşa gidiyor. O kdar çok emek verdiğim şeylere arkamı döndüm ki. birde insanlar zor zamanlarımda yanımda olmayan insanlar hayattaki mülakatlarımı sınavlarımı sormak için arıyor. sanki beni çok umursuyorlarmış gibi bir de akıl vermeler falan. hayatınızın bu basiretszlik dönemini nasıl aşştınız neler yaptınız?

Son 1 yildir mi?
Bence sukredin ben kendimi bildim bileli elimi neye atsam olmuyo.
Guzel tarafindan bakip yasiyorum iste sizde oyle yapin
öyle tabiki amacım kimseden üstünlük kurmak değil. bu bir yılda kazanmam gereken parayı kazanamadım, sağlığım bu yönde bozuldu, emeklerim ve çalışmalarım boşa gitti. evet 1 yıl az ama 1 yılda çok kayıp yasadım.

Kızlar o kadar bunaldım ki. Son 1 yıldır elimi neye atsam olmuyor. çok şükür maddi sıkıntım falan yok ama her neyi istrsem gerçekten olmuyor. örneğin bir kurum sınavına giricem favori kişi olarak gösterilirken o iş olmuyor. sıınav olucak diyelim o kadar dua,emeğim boşa gidiyor. O kdar çok emek verdiğim şeylere arkamı döndüm ki. birde insanlar zor zamanlarımda yanımda olmayan insanlar hayattaki mülakatlarımı sınavlarımı sormak için arıyor. sanki beni çok umursuyorlarmış gibi bir de akıl vermeler falan. hayatınızın bu basiretszlik dönemini nasıl aşştınız neler yaptınız?
Sen benim doğduğum günden beri yaşadığım şeyleri söylüyorsun. Son bir yıldır kimin işi rast gitti ki dünyada?

öyle tabiki amacım kimseden üstünlük kurmak değil. bu bir yılda kazanmam gereken parayı kazanamadım, sağlığım bu yönde bozuldu, emeklerim ve çalışmalarım boşa gitti. evet 1 yıl az ama 1 yılda çok kayıp yasadım.
Tabiki az degil 1 yil amacim kucumsemek degil ama insanlar senelerce cabalayipda birseyleri basaramiyo. En azindan kotunun iyisini dusunmek gerek

Sen benim doğduğum günden beri yaşadığım şeyleri söylüyorsun. Son bir yıldır kimin işi rast gitti ki dünyada?
valla giden görüyorum. kimsenin ne malındayım ne rızkındayım ne bbaşarısındayım.
kuyu kazıp projeye konan mı dersin, ben çalışmam diyip iş yıkan mı drsn, hak yiyip yüzü gülen mi dersin. ben kimsenin ilahi adaleti değilim. ama adalet varsa bu dünyada bende artık hakkımı istiyorum.

valla giden görüyorum. kimsenin ne malındayım ne rızkındayım ne bbaşarısındayım.
kuyu kazıp projeye konan mı dersin, ben çalışmam diyip iş yıkan mı drsn, hak yiyip yüzü gülen mi dersin. ben kimsenin ilahi adaleti değilim. ama adalet varsa bu dünyada bende artık hakkımı istiyorum.
Bu her zaman böyleydi. Sen son bir yıldır fark etmişsin. Dürüst, hakka hukuka saygılı , düzgün insan çok az. Beklenti yok problem yok. Kendi hayatınıza odaklanın insanlar böyle.

Ne güzel bir yıldır demeniz ben yaz mevsimi ağustosta dışarı çıksam kar yağar o derece ki bu kendimi bildim bileli böyle
yahu 1 yıl önceinde saraylarda yasamıyordum. 1 yılda daha fazla arttı gözüm açıldı aslında.

yahu 1 yıl önceinde saraylarda yasamıyordum. 1 yılda daha fazla arttı gözüm açıldı aslında.
Kimse saraylarda yaşamıyor zaten ben sizden daha kötü olanlar var demek.iatedim herkes kendi yaşadığını biliyor malesef aslında ven size yalnız değilsiniz diyerek moral vermek ve şükretmemiz içinde misal verdim

Benim de son 1,5-2 yıldır öyle. Yani önceden de fenaydı durumlar ama zarrrr zoor ite kaka en azından bir şeyler oluyordu. Şimdi tık yok. Ne yapsam nereye elimi atsam olmuyor benim de. Şanssızlık yapıştı bırakmıyor resmen

Bu nasil konu başlığı böyle resmen terbiyesizlik Türkçe ' yi bu şekilde kullanamazsınız!! Mune Mune

Bu nasil konu başlığı böyle resmen terbiyesizlik Türkçe ' yi bu şekilde kullanamazsınız!! Mune Mune
terbiyesizlik mi? ablacım küresel dünyaya entegre ol biraz. altıüstü bir espiriyi böyle algılamıssın hormonlarına veriyorum.

Benim de son 1,5-2 yıldır öyle. Yani önceden de fenaydı durumlar ama zarrrr zoor ite kaka en azından bir şeyler oluyordu. Şimdi tık yok. Ne yapsam nereye elimi atsam olmuyor benim de. Şanssızlık yapıştı bırakmıyor resmen
kaç yasındasınız? eğer küçükseniz gerçkten üzmeyin kendizi. daha büyük detler geliyor ilerleyen yaşlarda.

Ah ahhh.... Uzun bir dönemdir var o basiretsizlik bende de hatta ailemde de. Sürekli hayırlısı buymuş diye diye bezdik..Biz hala asamadik keşke bilsem :(

Ah ahhh.... Uzun bir dönemdir var o basiretsizlik bende de hatta ailemde de. Sürekli hayırlısı buymuş diye diye bezdik..Biz hala asamadik keşke bilsem :KK43:
al benden de o kadar. burda o kadar detaylı anlatıp umutsuzluk yaymak istemiyorum ama insn bazen bi yeter diye bağırası geliyor.

al benden de o kadar. burda o kadar detaylı anlatıp umutsuzluk yaymak istemiyorum ama insn bazen bi yeter diye bağırası geliyor.
Umarım hayat bize de gülür 😂 Şaka bı yana çevrende de haketmeyen insanların sürekli herşeyinin yolunda gitmesine tanık oluyorsan benim gibi... İşte o zaman daha çok boğuluyor insan. Ama bu aralar saldım biraz bu durumu yoksa gerçekten kafayı yiyeceğim...

Back
X