Tepkinizi o anda verseydiniz, bu meseleyi içinizde bu kadar büyütmezdiniz. Senin yanında gardımı indiriyorum, sevdiğim sahiplendiğimden tüm benliğimle sana açığım. Bu yaptığın çıkarımla nasıl kırdın beni, saf ayağına yatan sinsimiyim yani, deseydiniz...Bilmiyorum.. Birde şuan uzaktayım onun okulu son bitiyor ben istanbuldayım üniversitede hocayım sabahtan akiama kadar piyano çello flüt beynim sesten mahvoluyor üstüne bir yandan dersime çalışıyorum yalnızım sinirleniyorum regl m şiştim ölüyorum kaç gündür yani insan biraz düşünmez mi he, terbiyesiz.. Cevap veremedim. Rol mu yapmalıydım hepimiz evimizde dışarıda olduğumuz gibimiyiz hayır . E özel insan olunca ben onunla gülmek onunla komiklik yapmak isterken bu çift karakterli diye mi anlaşılıyor. Kahretsin bu hayat gerçekten insanlar çok acayip..
konuştum aynen dedğinize paralel şeyler söyledim o da şaka yaptığını dile getirdi, ama yinede üzücü ve yanlış bence.. Kapandı gitti ama derler ya her şakanın altında bir gerçek vardır, zihinden çıkıyor sonuçta.. ne bileyim. umarım bir daha olmaz. teşekkür ederim size de :)Tepkinizi o anda verseydiniz, bu meseleyi içinizde bu kadar büyütmezdiniz. Senin yanında gardımı indiriyorum, sevdiğim sahiplendiğimden tüm benliğimle sana açığım. Bu yaptığın çıkarımla nasıl kırdın beni, saf ayağına yatan sinsimiyim yani, deseydiniz...
Muhtemelen düşünerek kurduğu bir cümle değildi. Kelime oyunuyla ben de zekiyim havası verecekti sizinli. Neyse böyle kendinizi şişirip meseleleri büyütmeyin. Konuşun karşı tarafla.
valla bana kızacaksın
ama çocuk gayet doğru söylemiş..
ben çok korkarım saf gibi görünen tiplerden..
o anki sevgililiğin vermiş olduğu seviyesiz aşka dayanaraktan adam espiri yapmış,yani size aslında cin gibi olduğunuzu yanlış kelimeleri seçerek ifade etmiş..yani ortada bi dert yok.
hakkatten derdini öpeyim butonu getirilsin şu topiğe
ben de olsam ben de alınırdım ve ne yapardım biliyomusun olmak istediği kişi gibi olurdum, "havlamaksa havlamak, atar yapmaksa atar, çirkefleşmekse çirkefleşmek! hadsizlik etmiş seni yermeye çalışmış gereksiz bi şekildeMerhaba, şuan nasıl moralim bozukuzun süreli devam eden bir ilişkim var saygıya dayalı olduğunu düşündüğüm. Belki yanılıyorumdur ama çevremden aldığım geri bildirimlere dayanarak söylemeliyim ki insan ilişkilerinde hep idareci taraf olmuşumdur. Bu çocukluğumda da böyleydi, ve 12 yaşından beri tanıyor beni. Sen biraz saftın falan der hatta arada. E sevgiliyiz ben çevrede hanımefendiliğimi bozmadan devam ederim oda gerçekten her arkadaş ortamına beni sokmak ister ama başbaşayken farklı oyunlar yapıyorum sonuçta birbirimize saydam olmuşuzdur bu vakte kadar diye. Arada evde falan olursak mıncıklarım bişiler yaparım çok güler bana hep derdi sen uzaktan mırrr kedi gibi görünürsün ama hiç öyle değilmişsin falan güler geçerdik. Bugün yine bi konu açıldı safıım benim dedi bana, bende e biraz.. Dedim. Bana ciddi ciddi aynen şunu söyledi "safım diyip duruyosun, duyanda saflıktan ölecek zanneder. Asıl saf şaşırtır havlayan köpek ısırmaz. Havlamayanından korkmak lazım senin gibi." Dedi öyle kırıldım ki. Şok oldum . Birşey diyemedim hiçte bile saf değilim benim gözüm açık dedim sen bana öyle diyosun diye ettiği lafa karşılık vermeye çalıştım ama aptal bir cümle oldu.
Şimdi diyeceksiniz uğraşma o zaman, ya da buna mı takılıyorsun. ama insanın olmadığı bir imajla karşısındakinin böyle görmesi çok üzücü değil mibirde sevince daha bi yanıyor insanın canı. Hayır ben basbasa kaldığımızda yaptıklarımla mı şaşırttım böyle rol mu yapmalıydım nolur ben çıldırıcsm düşünmekten nasıl ağladım bugün. Birde bana der benim hayatımdan ne olursa olsun gitmeni istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?